Пари... в основата на кървавото двойно убийство в кв. "Витоша"

Убити са мъж и жена. 30-годишен, син на жената, е с опасност за живота
Обновена: 18 май 2017 16:04 | 18 май 2017 15:08,
109

Убитите в кървавата вендета преди обед в столицата са мъж и жена, тежко пострадало е младо момче на около 30 години, което е с опасност за живота.

Това каза на брифинг в Съдебната палата административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова във връзка със задържането на 57-годишен мъж за убийството на двама души и раняването на трети в столичния квартал "Витоша".

Още по темата

"Макар и за кратък срок, благодарение на усилията на МВР и СДРВ, това убийство е разкрито. В непосредствена близост до местопрестъплението е задържан Драгомир Драганов, за който можем да направим предположение, че е извършител на престъплението", обясни тя.

"Сделка от над 100 хил. лева най-вероятно е причина за двойното убийство, станало тази сутрин в София", съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той обясни, че Драгомир Драгомиров бил подизпълнител, а двамата убити и единият ранен от него му дължали парите заради строителство на жилищна сграда.

Прокурор Русинова обясни, че той е задържан в лек автомобил, в който е намерено законово притежавано оръжие.

"Назначили сме експертиза, предполагаме, че с него е извършено убийството", уточни тя.

"Лицето е привлечено като обвиняем, в следващите дни предстои да бъде изправено пред съда", посочи Емилия Русинова.

"Не става въпрос за криминален или битов инцидент, става въпрос за финансови отношения", уточни тя.

"От събраните доказателства можем да кажем, че между лицето и убитите има граждански отношения", коментира прокурорът.

"Най-вероятно убийството не е планирано", каза още главният секретар на МВР. Той обясни, че Драгомиров е бил задържан минути след убийството и в момента се разпитва на място.

Преки очевидци на убийството няма.

"Мъжът и жената, които са били убити, са служители на фирма, чиито подизпълнител е задържаното лице", поясни Емилия Русинова и допълни, че починалата жена е майка на пострадалия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
'младо момче на около 30 години'Моля?? :D
83
1
 
4
 
! Отговори
албанец преди 6 години
В Албания важи - ,,Зъб за зъб , око за око " , изобщо не разчитяме на прявосъдието
82
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като няма правосъдие и закони се стига до вендета. Дела от този род се влачат с години, а работниците си искат парите които са изкарали с труд. Маса фирми не плащат а правоимащите мълчат и това е практика. Затвор за не плащащите заплати и отнемане на цялото имущество, както и за тези които съставят документи с невярно съдържание.
81
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Виж сега, не мога да си платя това дето го свърши, ама ще ти дам една друга работа, тогава ще ти платя и двете. Честен кръст, ей на!"
80
0
 
2
 
! Отговори
Egalite преди 6 години
Frenska revolucia v bulgaria pochva se...
79
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко излезе ли от властта Сретан Йосич му е теглил куршума! Затова Боко ще иска после президент да става!
78
0
 
11
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Искат да работим за без пари. Аз съм съгласен да работя за стари броеве на работническо дело, а за Коледа бонус - един том от събраните на Тодър Ж.
77
0
 
21
 
! Отговори
ЕмАйСи преди 6 години
Независима съдебна система в действие!Някой си мислят,че са вечни и могат да вземат и да не връщат колкото и както си искат...явно за всичко обаче има някакво разумно търпение,а след това разплата.Не знам кое е правилно...да отпишеш няколко стотин хиляди...да водиш 10 годишни съдебни битки за тях и нищо да не вземеш после ....или този вариант който е избрал извършителят???
76
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
единственият начин да бъде намерена справедливост е именно тази за жалост. Тъи наречените рабоподатели да си помислят добре защото ако вършат измами ги очаква същото на хората им писна от МРЪСНИТЕ ИМ НОМЕРА
75
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредните престъпници, които не плащат, а искат работа.
74
2
 
58
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
В София имотната мафия се вихри в пълна сила.За тези които не са запознати в момента цените на имотите отново са в ЦЕНОВИ БАЛОН !Нереални,изкуствено надути от строители,банки и брокери.Не взимайте кредити за имоти,не купувайте на зелено в никкакъв случай.Ситуацията от 2008 година се повтаря отново и ще има много изгорели хора.Всичко над 800 евро на квадрат е абсолютна измама и набутване.
73
0
 
28
 
! Отговори
ами преди 6 години
Дето има пара там има и патаклама......па някой тая вечер ще мине с коричка ляб и половин доматка.........ама ще се събуди на сутринта!
72
1
 
43
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Имам само връзки и съм нагъл. Достатъчно е! решавам да строя сграда с 30 апартамента.Ти правиш основите в замяна на 3 ап. Оня прави изолацията - 3 ап. третия прави дограмата - 3 ап. четвъртия .... и т.н. накрая без нищо да съм направил продавам 30 апартамента , а на ония по веригата ...... х.й
71
0
 
21
 
! Отговори
леле преди 6 години
Сигурно му е олекнало вече
70
0
 
39
 
! Отговори
Паро Никодимов преди 6 години
Чиста сметка добри приятели.Много неприятно е когато толкова нелепо са отнети човешки животи, но сигурен съм и на убиеца не му е било лесно.Дано ситуацията насърчи всички хитреци да се поразплатят, че днеска пиеш на масата, утре пият заради тебе около магерницата.
69
0
 
30
 
! Отговори
Поговорка преди 6 години
Чиста сметка добри приятели.Хората одавна са го казали.Обаче все по-често някой си мисли, че може да бъде по-хитър и да спести някой лев за сметка труда на друг.
68
0
 
36
 
! Отговори
АМАН преди 6 години
Ха сега да си ги Харчат паричките...Алчност и Простащина
67
1
 
39
 
! Отговори
jjjjjjjhhhhg7yh преди 6 години
да се замислят другия път дали ще правят далавери , така като убият 5-6 телефонни измамника , като убият 10-20 адвоката , 10-15 прекупвачи на земеделска продукция и на тютюн и нещата ще почнат да се наместват
66
0
 
3
 
! Отговори
до 71 преди 6 години
Виж заглавието.......
65
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 63 КАКВО Е ВИНОВНА ПАРАТА.Сутринта МАРКСИСТИ- СТАЛИНИСТИ БИХА ФИНАНСИСТ ОТ АФРИКА ЗА НАЗИДАНИЕ НА РУСКИ ПАМЕТНИК.