Паметникът на Рейгън – с червена блуза, залят с боя

Извършителите на вандалската проява не са известни
319
Паметникът на Рейгън – с червена блуза, залят с боя
Снимка: Facebook

Неизвестни лица заляха с бяла боя паметника на Роналд Рейгън в Южния парк, а главата му е покрита с червена блуза, пише "24 часа".

Още по темата
Потребители в социалните мрежи изразиха своето недоволство срещу повреждането на монумента през изминалата нощ.

Паметникът бе официално открит в началото на месеца. Специалните гости на събитието бяха бившият губернатор на Вирджиния Джордж Алън и американският посланик Ерик Рубин.

Дни преди откриването монументът отново бе осквернен от вандали, като тогава бе боядисан като вампир.

боядисан като вампир

Прочети още на: http://www.dnes.bg/sofia/2017/04/28/namazaha-s-boia-pametnika-na-ronald-reigyn-v-stolicata.339548
 


319
Напиши коментар Коментари
192
5
 
2
 
! Отговори
до 209 преди 1 месец
тва с починалото дете в Ловеч всеки ден ли ще го копваш? Елементарна сталиниска пропаганда... А я кажи днес колко руски алкохолици са починали в Москва в белодробното....
191
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стрес и лоша храна са основната причина за много видове ракови образувания и сърдечни болести, недостигът на средства ограничава все повече българи от здравни услуги, а криминалната престъпност и неспазването на здравословните и безопасни условия на труд, както в работата, така и в бита на хората добавят още смъртни случаи. В периода 1990-2015 в България са починали приблизително 2 900 000 души по различни причини. От тях починалите заради бедност са над 410 000 българи.
190
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
всичко е от пилешкото месо...
189
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябваше след 89 година да изтече поне малко комунистическа кръв, за да се заврът в мишите си дупки и да не пречат, но ние сбъркахме, бяхме добри с тях, ето че сега ни се качват на главите. Трябва ни строго законодателство срещу всеки величаещ комунизма!
188
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До до 206

Само внимавай да не дойде частния съдебен изпълнител, щото тогава оставаш и без живлище и без кола а почивката в чужбина ще я гледаш през крив макарон. Така е днес при свободата и демокрацията.
187
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В ЕС и НАТО България я чакат зловещи кризи, мъките и мизерията през послените 27 години ще изглеждат като приказка в сравнение с това което идва насреща - много хора ще погинат. Следващата вълна на кризата ще помете институции, хора, фирми Проблемите ще ни връхлетяват България като снежни лавини. Вече всеки в България започва да го усеща.
186
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 210: Точно и кратко - Браво !
185
1
 
1
 
! Отговори
от 208 преди 1 месец
Нещо не можете да сте актуални на времето ,е за това и не сте в парламента с остарелия шлагер за комунизма.
Ами демокрацията не и ли е време да става по скандинавски модел ,нещо с чистия свободен капитал без намеса на държавата не се получи.
184
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Работничка в петричката фирма "Авист" където работела като "машинен оператор" е била уволнена ден, след като е съобщила на ръководството, че е бременна. Василка Чаева от петричкото село Първомай изпаднала в шок от съобщението, че ще й бъдат прекратени трудовоправните взаимоотношения три месеца преди да изтече шестмесечният й изпитателен срок. Младата жена очаква второ дете и след като била установена бременността й съобщила за нея на собствениците на фирмата.
183
2
 
10
 
! Отговори
Ставри пие рикия преди 1 месец
Американците не ни знаят къде сме на картата ние паметник на президента им ще слагаме.Да *** сме си.
182
10
 
4
 
! Отговори
До 206 преди 1 месец
Червенушко всичко което си описал е наследството ни оставено от БКП! Комунизма унищожи всичко, най-вече хората, направи ги неспособни да мислят, да вземат решения, отне стремежите и мечтите им, издигна мързала в култ и т.н. Ти си живия пример за това колко деградантски е комунистически режим, за това България ще трябва да изчака твоето поколение да си отиде за да тръгне напред, на такава гнила основа нищо не може да се изгради.
181
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.
180
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оставете вие политика от преди 30-80 години.
Въпроса е САЩ каква позиция имат в момента за Сирия,аз нищо вече не разбирам кого подкрепят кого не,с Турция или Гърция са при евентуален конфликт или Ердогански амбиции за Отомански Султанат,какво ще прави НАТО как ще ги спираме.
Каква позиция имат с ЕС към които принадлежим.След Брекзита.
Говорете актуални теми и политики то другото е ясно.
179
12
 
4
 
! Отговори
до 206 преди 1 месец
Доведе до това че имам собствено жилище, собствена кола и всяка година ходя на почивка в чужбина. А при теб и некадърната ти рода които сте свикнали да вземате колкото можещите по времето на соца до какво доведе?
178
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До какво доведе освобождаването ни от "най-деградантския режим на човечествтото комунизма" - демографската криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование. Същото както в Либия и Ирак.
177
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунистичесската иииизмет все още не може да преглътне факта, че Рейгън освободи цяла източна Европа от съветските убийци и разруши СССР
176
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рейгън е един от хората на които трябва да благодарим, че ни отърва от най-деградантския режим на човечеството, а именно комунизма.
175
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
за какви заслуги има паметник на реигьн в софия
174
4
 
12
 
! Отговори
Чичката преди 1 месец
Даа , тоя май няма да вирее на софийска земя , президента на тия, които хвърляха детски играчки -бомби и осакатиха стотици български деца!Паметници ще си правите в България !Янките ВЪН!
173
0
 
2
 
! Отговори
до 197 преди 1 месец
Остави ти това ,те дори имат по малко участвали в реални сражения от нас ,но се пънат ,че са големите победители.
Канада е по-големия съюзник.
Мани ги Колония ще ми дава съвети и ум,ще им идва времето когато няма да са вече атрактивни за "инвестиция" и ще си загубят значението.