Части от София без вода във вторник

За засегнатите са осигурени водоноски
22 май 2017 11:38,
2
Части от София без вода във вторник

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарни хидранти и спирателни кранове до бл. 56 жк. "Илинден", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бл.60, бл. 59, бл. 58, бл. 57 и бл. 56, по ул. "Найчо Цанов"  от бул. "Вардар" до ул. "Атанас Хранов"  и  бл. 73, бл.74, бл.75 и бл. 79.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Матов" ъгъла с ул. "Атанас Хранов". 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Елин Пелин" жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Елин Пелин" от ул. "Митрополит Кирил Видински" до ул. "Арх. Йордан Миланов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Елин Пелин" ъгъла с ул. "Митрополит Кирил Видински" . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Тунджа" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. "Тунджа" от ул. "Св. Иван Рилски" до ул. "Прага", по ул. "Стрешер" от ул. "Тунджа" до ул. "Доспат".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Тунджа" ъгъла с ул. "Св. Иван Рилски" . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Слава" кв. "Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 13:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Слава".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Слава" ъгъла с ул. "Велчо Атанасов" . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Георги Обретенов" кв. "Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 15:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Георги Обретенов", ул. "Зора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Георги Обретенов" ъгъла с ул. "Калиманци" . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Богомил Райнов" кв. "Манастирски ливади", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Богомил Райнов" от ул. "Иван Сусанин" до ул. "Петър Папакочев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Иван Сусанин" ъгъла с ул. "Богомил Райнов".

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Градина" с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Искър", по ул. "Градина" от ул. "Топола" до ул. "Патриарх Герман", по ул. "Росица" от ул. "Градина" до ул. "Искър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Искър" ъгъла с ул. "Росица" . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод ул. "Благой Тодоров" с. Желява, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
по ул. "Бене Цендин" от №1 до №49.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с изпълненние на инвестиционен проект за изграждане на главен канализационен клон по бул. "Лазар Михайлов" кв. "Бенковски", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по бул. "Лазар Михайлов" от ул. "Знание" до ул. "Глас народен", ул. "Стар кладенец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Геле Китов" ъгъла с бул. "Лазар Михайлов".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Орфей" с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Орфей" от ул. "Реката" до ул. "Стара планина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Орфей" ъгъла с ул. "Зора" . 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е 46?