Местят КАТ в покрайнините на София, идеята била стара

Имало дела за реституционни претенции за терените в "Дървеница"
36
Местят КАТ в покрайнините на София, идеята била стара
Снимка: Булфото, архив

КАТ скоро няма да е в кварталите "Дървеница" и "Слатина", а в покрайнините са София. Това съобщи пред БНТ шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Да изведем КАТ извън центъра на София. Хем да дадем глътка въздух за центъра на София, хем КАТ да бъде там, където бяхме определили едно място в сградния фонд и в терена на жандармерията. По този начин ще можем да изтеглим и КАТ-София област, която се намира в кв. "Слатина", обясни той.

Освен това от години имало проблеми с мястото на КАТ в "Дървеница".

"При всеки един министър, който е бил, винаги има дела, които се водят за реституционните претенции на гражданите за терените, в които е разположен КАТ", коментира Цветанов.

По думите му, за да може да се реши този проблем, МВР би трябвало да освободи терените.

"Това го бяхме планирали още през 2012 г., за да можем да създадем място, където да има възможност да се правят регистрации на автомобили както на София-град, така и са София-област", каза още Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо в Пазарджик го преместете КАТ-София, че дотам поне има влак! До жандармерията във Враня инак е три дена преход с храна, вода и топли дрехи!
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така де кат заема площи които струват много и има далавера да се освободят тези площи .Важно е парите да текат.
31
4
 
3
 
! Отговори
Ася преди 6 години
До АнонименА като дойдеш да си смениш книжката, искаш да стане за 5 минути а не да чакаш 5 часа, нали? Ама като съкратят хората които работят там, защото ти си решил че има много персонал, ще те питам дали няма и да оставаш да спиш пред вратата че да си пръв на сутринта.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не местете КАТ! Изметете корумпетата! Иначе само показвате "дейност", да ви *** у тарикатите прости!
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, сегашното местонахождение на КАТ е удобно заради близостта му до метро- станция. Как ще стигаме до Слатина, Цецко?
28
2
 
7
 
! Отговори
haha преди 6 години
Е, то щото сега е в центъра.
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво местене на тези корумпирани торби. Само като в Грузия. Разтурване на тази орда рушветчии, без това няма никаква полза от тях и с нови хора и начисто. След реформите в Грузия, регистрацията на един автомобил, от ден-два (както при шкембетата), става десет -двадесет минути, а насреща има млади усмихнати и с желание за работа хора. А не корумпирани и крадливи хиени.
26
2
 
13
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 6 години
КАКВО КОНТРОЛИРА КАТ ВСЪЩНОСТ...????БРОИ ---САМО КОТОСТРОФИТЕ , РАНЕНИТЕ И УБИТИТЕ....!!!!НИТО МОЖЕ ДА СИ СЪБИРА ГЛОБИТЕ , НИТО МОЖЕ ДА САНКЦИОНИРА.....ХА,ХА,ХААААААА......САМО СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ И ЧЕРПИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ОБОРУДВАНЕ!!!АБСОЛЮТНО ----ПАРАЗИТНО ЧИНОВНИЧЕСКО ОБРАЗУВАНИЕ!
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не сте ли забелязали шефовете от КАТ колко са на ниско образователно и интелектуално ниво? Те са сложени да събират пари за държавата и управниците. Все знае, събират ли се пари една част отива за Батко Буби и ГЕРБ. Който се лакоми и не заделя, арестува се. В затвора. Сега ли се сети Цецо Цървула, че това усложняване при регистрациите е хранилка за много народ. Номер на двигател, кой търси вече? Търкане, светене, връщане ако не се вижда, защо, за да си зависим, да даваш рушвет. Тъпота!
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази система КАТ е да се хранят работещите в нея начело с шефовете. Камери по пътя, с добре организирана система от пътни знаци. А не знаци с ограничение 50, с видимост и условия за 80. Места - капани изхранващи служителите защото заплатите са никакви. Дадоха права на всички да спират, да дебнат зад храстите, не да помагат и предотвратяват катастрофи, а да глобяват и прибират пари. И с тези акции по спирания с какво помагат, намаляха ли катастрофите? Не, увеличиха се. Кой продаде 300 000 книжки?
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да сега ще направят там блокове, че да може Цецко да си крадне още 6-7 апартамента на топ място в София.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко века още ще има реститути? Променете закона за връщане на терени но без право на промяна на статута. Не може да е отчуждена ливада а сега му се връща терен готов за строителство. По същата схема тъмничкия министър деонтира обиколната линия на софия при гара пионер и сега са дигнали цел комплекс колкото малък град!
21
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, сложете го направо в Пловдив, така като трябва да си регистрираш кола или да я отрегистрираш или да си платиш глобата, ще трябва да си вземеш 3 дена отпуска. Пълна кретения. Не можеш да сложиш важна държавна институция на място без добра свързаност с градския транспорт. Явно има големи мераци към земята на КАТ. Такъв добър парцел за МОЛ. Предлагам да преместят и президенството и парламента някъде в провинцията. И без това не ходят на работа, а като ходят не работят, поне да са далече
20
1
 
11
 
! Отговори
Grom преди 6 години
Автобус да има между Жандармерията и метрото обаче!
19
0
 
16
 
! Отговори
... преди 6 години
Зимата си купих моторна лодка с ремарке от САЩ. Лодката регистрирах що годе лесно, но... ремаркето. Номер на рама има само на захващащия механизъм. Гадовете отказават да го регистрират вече четвърти месец. То не беше техно тест, то не беше чудо. Няма и няма номер някъде по шасито. Стигнахме чак до производителя и там хората девивят как може да се искат такива неща. Изпратиха куп документи, които преведох и легализирах (200лв) и пак не става. Накрая си купих ново, поизведено тук с щампа на номера
18
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТ трябва да го закрият, а не да го местят. Само вреди има от КАТ, като най-голямата вреда е, че заради неработещия КАТ има толкова много нарушения и катастрофи.
17
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добра идея. Около КАТ е голям сбирщайн на кретеноиди от всякакъв род. Търговци на стари германски щайги, всякакви драскачи на документи и прочиее. Като спре някой с автовоза пълен с куптори и запуши движението ми идва да ги разстрелям. Полицаите нехаят, а търгоеците си мислят, че им е бащиния. Сега поне ще е по-близо до Горубляне. Още по-добре ще е да изместят и автоморгите от Горубляне до новия КАТ.
16
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТ трябва да се премести в историята, не в покрайнините на София.
15
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рапона е решил, че шест единични апартамента не му вършат работа и си е харесал терена да си построи направо няколко блока.
14
3
 
8
 
! Отговори
КАКВА БЕДНОСТ, БЕ .. преди 6 години
РАБОТА ИМА ЗА ЦЕЛИЯ КИТАЙСКИ НАРОД---------"РАБОТНИЦИ" НЕМА!!!!/....или са абни като брусове ...или са лежачи и лапачи на аванта още от СОЦ-а.../