"Дружба" брани кметицата на "Младост": Ние сме с вас!

Кварталът организира подписка в защита на Десислава Иванчева
13 юни 2017 18:00,
18
"Дружба" брани кметицата на "Младост": Ние сме с вас!
Снимка: архив "Булфото"

Общественият съвет на "Дружба 2" обяви пълна подкрепа за кметицата на "Младост" Десислава Иванчева и обяви, че тя може да разчита на хората от квартала. Дружбенци дават доверието на фона на остри критики към Иванчева от нейни доскорошни съмишленици.

Вчера един от заместниците й подаде оставка и я призова да направи същото, а по-рано днес инициативните комитети, които я издигнаха за кмет, оттеглиха доверието си от нея. Техни представили упрекнаха Иванчева, че е некомпетентна и че е предала каузата им, защото не е направила нищо срещу застрояването на района.

Още по темата

"Не може шепа хора да говорят от името на цял квартал, и то без никой да им е дал право за това", коментира д-р Николай Георгиев от Обществения съвет на "Дружба" 2 в позиция, изпратена до медиите.

Той нарече противниците на Иванчева "неизвестни граждани от столичния район "Младост". Според него кметицата работи за обществени, а не за частни интереси и това вероятно пречи на някого.

"Иванчева може да разчита на пълна подкрепа от страна на гражданите и то не само в район "Младост", но и на тези от "Дружба", категоричен е Георгиев.

Той допълни, че Десислава Иванчева трябва да продължи да работи за истинските и достойни граждани, а не за шепата анонимници, които се опитват да правят интриги.

Утре 14-ти юни от 19:00 часа по време на протеста за затворения път между "Дружба" 2 и "Дружба" 1 ще бъде направена и акция в защита на Десислава Иванчева.

Дружбенци ще запишат видеа с послания за подкрепа на кмета на район "Младост", обяви още д-р Николай Георгиев от Обществения съвет на "Дружба" 2.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
a sega преди 6 години
Ами то и в Дружба 2 строят като за последно блокове с цел да стигнат до Младост. И двата квартала се застрояват и зелените площи изчезват, а цените на имотите до небесата. Къв е зора да живеят в тия гета не ми е ясно.
15
4
 
5
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Квартал Дружба в една тоалетна а квартал Младост е една друга тоалетна.Двата квартала заедно са една голяма клоака..
14
2
 
2
 
! Отговори
Стоп! преди 6 години
Какво общо има дружба -2 със работите на Младост?
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей голям трън в очите на ГЕРБ се оказа тази жена. Доста сделки даде за разследване, явно много интереси са засегнати. А иначе като жител на Младост мога да кажа, че квартала е по-добре. Има и просрачност, а и разбираме поне как се е крало в този квартал. В другите със сигурност е същото.
12
3
 
2
 
! Отговори
Пръц преди 6 години
В един друг сайт пише, че и самия Кадиев е оттеглил подкрепата си за нея и я е нарекъл " грешният човек".
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая прърла става за ибрихчийка на Кадиев само.
10
0
 
4
 
! Отговори
баро преди 6 години
Няма по голяма сила от парите
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако краде по малко от Герб , VIVA , да живее!!!!
8
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички нормални хора и честни българи я подкрепяме.Тя е от малкото да не кажа единствената, която се опълчи на мафията ГЕРБ.Дори само за това заслужава уважение.
7
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле колко интереси е засегнала тази жена, щом чак нейните я погнаха. Само това е достатъчно за да ни светне, че опитва да си спази обещанията. Лошото е, че няма да я търпят още дълго, само да не вземат да я самокатастрофират по типичен бкп/герб мутренска традиция.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тук 3 TRRRRRRol а :)
5
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен бобър преди 6 години
Дружба НЕ Е част от район Младост. Тези от Дружба в качеството си на какви вземат страна??? Все едно кюстендилци да се вдигнат на подкрепа за кмета на Дупница. Доста намирисва на шуробаджанашки интереси тая работа.
4
9
 
9
 
! Отговори
Бушон преди 6 години
Тази жена е един бушон Изгоря Мафията властва Първо създава ХАОС По метода на СОРОСИзгоряха и надеждите на хората в Младост който трябва да се казва Отчаяние
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се махат, селяните от Младост са и гласували доверие на тази г-жа значи има за какво, само напред и нагоре. Номенклатуурчиците си мислят, че още ще могат да крадат и да казват кой къде ще дава оставки, царвули.
2
6
 
4
 
! Отговори
az tam преди 6 години
До Баба от селоTRRRRRRol
1
16
 
12
 
! Отговори
Баба от село преди 6 години
Не я ли видяхте преди изборите, че не е компетентна. То от километър си личеше.Слепи и глухи като сте, така става. То в нашата държавица ,май само такива останахме.