Вторник сутрин, люлински блок... Тяло на мъж на паркинга

Няколко часа труп на мъж стоял на паркинга, докато дойде помощ
Обновена: 20 юни 2017 10:25 | 20 юни 2017 10:25,
45
Вторник сутрин, люлински блок... Тяло на мъж на паркинга
Снимка: Читател Dnes.bg

Няколко часа пред софийски блок лежи труп на човек, съобщи читател на Dnes.bg.

Случката се развива пред блок 540 в столичния квартал "Люлин" 5.

"Около 55-годишен, спретнат, има вид на човек, отиващ на работа", разказа свидетелката на ужасяващата гледка.

"Полицаите се отровиха от кафета и цигари. Всички налични деца от блока минаха покрай него, отивайки на детска градина. След малко слънцето ще го напече", продължава жената.

През паркинга на блока се минава, за да се отиде до трамвайните спирки. Тялото на мъжа се намира и на метри от входа на магазин за хранителни стоки.

В крайна сметка полицай, живеещ в съседен блок, е намерил трупа, прибирайки се от работа и останал, докато полиция и линейка дойдат на място.

Преди минути екипи на Спешна помощ и полицията са пристигнали на място и 4 часа по-късно починалият мъж е прибран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Люлин 5тяло на мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
sdg преди 6 години
До 43.Ти явно много разбираш от полицейска работа,като бабичката която ги е коментирала.
37
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми то и през комунизма беше така. Една баба от нашия блок се хвърли от 8 етаж и падна точно пред входа. Викнахме линейка, дойдоха, завъртяха се и си тръгнаха, защото била умряла. После дойдоха полицаите, снимаха и пушиха 2 часа. Накрая дойде "гробарката" - закрита кола от Съдебна медицина. Бабата стоя пред входа 4-5 часа. Добре че един съсед я покри с вестници.
36
3
 
3
 
! Отговори
име преди 6 години
Заглавието е типично Люлинско хайку
35
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАПРАВО СМЕ ЗА ЕКАРИСАЖА ***, ОВЦЕ ...СТАДО.
34
1
 
10
 
! Отговори
No name преди 6 години
Хора,в България живеем.Тук стават всякакви ЧУДЕСА...
33
1
 
24
 
! Отговори
???????????????????? преди 6 години
"Няколко часа труп на мъж стоял на паркинга, докато дойде помощ"Мили Боже, в коя клоака на света е това?
32
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
a sega kyde sa tia deto pliuvat "kravarite" ? Tam pone deistvat ekspeditivno, a bylgarskite ovchari?
31
7
 
14
 
! Отговори
НИЕ преди 6 години
Вече свикнахме!Следват разстрелите в кината.....!Америка!
30
3
 
16
 
! Отговори
no name - продължени преди 6 години
за сведение-при ПТП с пострадал/починал се вика също спец.група, която е 1 (ЕДНА) за цялата страна. Имахме ПТП с леко пострадал отведен с линейка и патрулния полицай каза молете се пострадалия да се върне от болницата и да опишем протокола, щото ако не е в състояние ще трябва да чакаме спец.група с часове (може да е заминала за Бургас примерно по друга катастрофа). Слава Богу пострадалия го освободиха бързо след преглед и не се наложи.Страшно е положението в полицията-няма кадри,стара база,..
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До УРАНжадаАааааа, значи труповете на починали си стоят на място, докато "не се разбере от какво са починали", а не докато следственият екип на полицията не направи задължителния в такива случаи оглед на трупа и мястото, регистрирането и изземването на веществени доказателства от там?Ти да видиш!
28
4
 
27
 
! Отговори
no name преди 6 години
Аман от разбирачи! При установена смърт на лице се вика съдебна медицина (не бърза помощ) и специализирана оперативно-следствена група вероятно от СДВР (не районния полицай с патрулката). За София такава група има вигурно 1 на брой. Нищо чудно, че са чакали с часове. И не могат да покриват тялото и др.подобни, щото може да има следи. Хората като видят застанали полицаи и човек на земята пък да се сетят, че е станало нещо и тактично да заобиколят, а не да си бутат любопитните муцуни и телефони.
27
8
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
А Орешарски пък има още по-малко умнито. Нали така квичахте по негово време. Обвинявахте го за всичко, дори за Глобалното затопляне.Ама свършиха доларите на Дедо Шорош и си седнахте на Д-тата.
26
3
 
15
 
! Отговори
хм преди 6 години
България!!!!
25
9
 
26
 
! Отговори
4 преди 6 години
От днес - всеки полицай да си носи сгъваем параван по всяко време - дали е на работа или не - няма значение! Не се знае на какво ще се натъкне по пътя. Обърнахте личната трагедия на едно семейство в парад срещу полицията...засрамете се!
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Линейката дойде в 7, повикана от комшията полицай, колко хора са го под минали на път за работа, един господ знае. Съдебна медицина дойдоха след три часа и половина и вдигнаха тялото. Какъв параван да направят полицаите, дойдоха половин час след линейката с лична кола, тази, която прегражда пътя.
23
5
 
26
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 6 години
Тия дето са минавали покрай него защо не са се обадили на бърза помощ или на полицията?
22
2
 
17
 
! Отговори
Зиг преди 6 години
Те може да не могат да го преместят веднага, ама поне да го оградят с някакви паравани, та не всеки минаващ да зяпа. Това поне не е срещу никакви правила и регулации. Срамота.
21
6
 
34
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
До 17. Глу.пак. И какво общо има тиквата с някаква обичайна смърт, която се случва по всяко време, във всяка държава. Аман от олиго.френи в мрежата, които си плещят щуротиите, както им падне.
20
5
 
16
 
! Отговори
Бариста преди 6 години
Най-важното нещо за родния полицай намиращ се на местопрестъпление е къде се намира най-близката вендинг машина за кафе.
19
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че не може да го местят веднага. Както се написа - има си процедури, които трябва да минат. Но мястот трябва да се огради с лента, и то с голям периметър - ако наоколо има улики, от които може да се разбере какво е станало - трябва да се запазят. Родителите, които водят децата на детска градина биха взели някой заобиколен път като видят червената лента. За хората, които снимат от терасите.... да си намерят друга работа