В центъра на София: Мъж размахва нож, задържаха го

Хулиганът бил познат на полицията с много криминални прояви
25 юни 2017 14:36,
16
В центъра на София: Мъж размахва нож, задържаха го
Снимка: архив "Булфото"

Софийски полицаи задържаха мъж, размахвал нож в центъра на столицата снощи.

Граждани подали сигнал, че на бул. "Витошка", в района на кръстовището с ул. "Денкоглу"  мъж се държал агресивно и заплашвал хората с поведението си.

Пристигналият на място  екип установил самоличността му – на 39-годишен софиянец, с криминални регистрации за хулиганство и притежаване на наркотични вещества, осъждан за наркотици.

При обиска у него е открит сгъваем нож, с който по-рано, по информация на граждани заплашвал минувачите.
Мъжът е задържан е до 24 часа в Четвърто РУ-СДВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ножполицияхулиган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До чарли Ами защото си плаща на селските ченгета и на човек в съда и те го покриват но споко нали знаеш този който не влиза в затвора влиза на друго място!
12
1
 
12
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Защо не е в затвора ?
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В гадните Американски щяха да са му забучили десетина куршума! Никой нямаше да му се моли и да рискува за да го арестуват. Жалко, че не са му пуснали по един деветак.
10
1
 
7
 
! Отговори
Псссс преди 6 години
До упс...Задържали ли са го полицаите? Задържали са го. Сега вече според Конституцията съда решава какво да го прави. А как решава съда знаем всички.
9
0
 
13
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
Сандокан мале, с двата ножа :)
8
1
 
20
 
! Отговори
Джони се омъжи преди 6 години
До упс... Ами и мен ме нападнаха двама кримално проявени антипота единият с 65 висящи дела а другият с 60 и двамата с по две пробации и една условна присъда имам медицинско свидетели и видео запис с садистичния нечовешки побой извършен над мен от тези двамата а селската полиция ги пази защото си плащат но ако трябва и в върховният съд в Хага ще ги съдя но ще ги осъдя а и Господари на ефира съм ангажирал скоро и мен ще ме дават по Нова Тв!ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРА!
7
1
 
22
 
! Отговори
упс... преди 6 години
В центъра на София: Мъж размахва нож, задържаха гоХулиганът бил познат на полицията с много криминални прояви--------Е, като е "добре познат на полицията" с дългото си криминално досие, защо се разхожда на свобода, а не е в пандиза??????Къде са полицията и съдебната ни система?Защо - " едните ги хващат, а другите ги пускат"?Защо правоохранителната и правозащитната ни с-ми не работят в Синхрон?
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не е от зелено-***?
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 1 Синтетиката е ясна, но и алкохола води до идиотско поведение, даже да е марков и качествен. Народа масово се алкохолизира. В моя квартал вечерно време на пазара постоянно има побоища и скандали вследствие алкохолната им зависимост. Другите пък са битови алкохолици, които си поркат у тях и правят скандали и побоища у тях.
4
0
 
48
 
! Отговори
? преди 6 години
Размахвал е нож снощи. Съобщавате го сега.Преди два часа в Румъния е имало земетресение, което съвсем не е било слабо. Усетено е на много места в Северна България. Това утре ли ще го съобщите?
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И освен това, в други сайтове този социален *** е представен само чрез инициали.
2
2
 
22
 
! Отговори
Синтетиката убива преди 6 години
Викам си 100% е случай от М.Луиза, но сбърках малко. Истинта е че синтетичните наркотици така поплярни сред младежта създаха цяло едно психясало поколение. Биохимията на мозъка им е променена и те се държат като шизоиди. 5 мои съученици вече си отидоха- катострофи, побоища, самоубийства, психиатрии- при всички косвената причина бяха наркотиците. Да го е страх да се надруса човек вече.
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако тези жеги се задържат още седмица и демографията ще отиде на кино.