Затварят за ремонт моста "Чавдар" по посока центъра

Движението до края на август ще се извършва по новата част на моста
26 юни 2017 11:56,
9
Затварят за ремонт моста "Чавдар" по посока центъра
Снимка: архив, Булфото

Мостът "Чавдар" се затваря за ремонт от столичните квартали "Хаджи Димитър" и "Левски" в посока центъра на София. Движението до края на август ще се извършва по новата част на моста, която беше ремонтира преди 6 години.
 
Столична община е заделила близо 3,7 млн. лева за обновлението на участъка.

"Започва цялостната реконструкция на стария мост "Чавдар", така както беше залегнала в програмата. Мостът ще бъде затворен до края на август най-късно, за да бъде цялостно реконструиран", съобщи кметът Йорданка Фандъкова, цитирана от "Дарик".
 
"Мостът не е реконструиран откакто е построен. Движението ще се осъществява по новия мост "Чавдар", двупосочно, той е в добро състояние", уточни още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: МостътСофияремонт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това нещастие Фандъкова, е монтирана ни от Будализов с една цел, да се краде от бюджета на София. Тя толкова простотии направи, толкова решения взети в интерес на крадци, некачествени ремонти, слугинаж, разби София.
5
1
 
5
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Тъжното е, че до година след "ремонта" на Фандъкова, моста ще е много по-зле, отколкото е сега - без ремонти, откакто е построен.
4
0
 
5
 
! Отговори
Пеевски преди 6 години
Така така.. следващата година ще ремонтирам Дондуков пак, а след 2 ще го разрушим, за да прекараме метро, после пак ще го ремонтираме.. Добре, че Боко е на власт да има работа ;) и не забравяйте да търкате билетчета от Лафка. Ай честито ново -стато правителство!
3
4
 
4
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 6 години
Това да не ти е US бе, хафте? Това е България. Колкото може, толкова. Ти се радвай, че пак се прави нещо. Каквото и да подхванеш в тая държава на простите, все ще има недоволни. Това е положението! Няма новина, няма събитие, което да не се плюе от ВСЕ-компетентните българи! Всичко могат, всичко знаят! Само да не се налага те самите да правят нещо - тогава обикновено става държавата виновна, че не го е свършила вместо тях - както на запад.Кой да им обясни на тия кроманьонци, че те са държавата
2
3
 
9
 
! Отговори
2 месеца? преди 6 години
Хората за 2 месеца правят нов мост, ние ще го "ремонтираме" само. Евала!Да ви кажа ли колко души работеха там сутринта? Николко!Няма да забравя как се извиняваше кмета на кой US град беше, че за цели 3 дена ще затвори незнам си кое възлово място щрто ще изграждат надлез там.
1
9
 
4
 
! Отговори
фанъков преди 6 години
Малко ми е достойноството за Данчето... Толкова е лакома, че цял булевард на 3-4-5 места затваря, за да се напълни, нейна ненаситна нужда от задръстване! Да вземе боко да я натресе, да се усвести... мама и стара, бял ден да не види!