СДВР изяснява кой спретна среднощната заря в София

Полицията готви допълнителен оглед на мястото
20 юли 2017 16:23, Красимир Ангелов
16
СДВР изяснява кой спретна среднощната заря в София
Кадри: Facebook

Столични криминалисти изясняват обстоятелствата и фактите във връзка със среднощната заря,  която се проведе тази нощ пред столичен хотел, съобщават от МВР.

Още по темата

От силовото ведомство съобщават, че служители на СДВР са реагирали светкавично на инцидент, възникнал тази нощ към 2:45 часа. По първоначална информация срещу хотела е била насочена заря.

Намиращите се в непосредствена близост полицейски екипи са установили на място лица, чиято съпричастност към случая е в процес на изясняване. Предстои извършване на допълнителен оглед в рамките на образуваното по случая досъдебно производство, отчитат от полицията.

Както Dnes.bg съобщи, фенове на Левски се похвалиха в социалните мрежи с истински нощен терор, който спретнаха на футболистите на Хайдук (Сплит). Около 3 часа хърватите бяха събудени от мощна заря и фойерверки, които буквално заляха хотела.

В продължение на няколко минути ултраси на "сините" тормозеха хърватските играчи, които тази вечер излизат на стадион "Георги Аспарухов" в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Както е известно, първата среща завърши 1:0 за тима от Сплит, а преди мача имаше сериозни сблъсъци между феновете на двата отбора, като хърватите дори си позволиха да запалят българска кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: заряЛевскиСДВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Hotel Aris Sofia преди 6 години
Винаги гледай на нещата от светлата страна, ако няма такава изчакай на тъмно, докато не изгрее слънце.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Страстта на една нация към употреба на фоерверки е обратно пропорционална на духовното и развитие и култура!"Майн Рид
10
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста абсурдна новина. Много интересно ако бяха нанесли щети на хотела и хотела осъдеше всеки от тези зеленчуци на няколко хиляди щети, дали следващият път щях да ползват насочена заря. Не забравяйте, зарята е красива когато е в небето. Ако ти гръмне до главата си е експлозив. Луда работа на пропаднали скотове.
9
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След мача изваждане от Европа за 3 години и глоба 50 000 евро.
8
19
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Малки деца уплашени до смърт?! ОМГ :дд ти като малък да си умирал от страх от заря?! Или по-скоро си нямал търпение да дойде Нова Година, за да застанеш на прозореца и да се радваш на шоуто?! Айде стига с тая псевдо толерантност и морализъм, а да си кажем, че само защото са го направили левскари, за това е целия този хейт! В моя квартал всяка седмица поне по веднъж има заря от близко заведение(обикновено към 12 вечерта), но никой нищо не е казал и написал нали?!П.П.: Аман от моралисти като вас!
7
16
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Българинът трябва да се научи да се застрахова, защото животът е непредвидим. По света се застраховат за какво ли не. Добър застраховател ще ви предложи поносима цена, прилично покритие на риска и така хем ще сте спокойни, хем ще спечелите от вложението си. Не са много тука такива застрахователи, но ето един читав - БГ ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
епа у варна самолета минава над нас в 1 през нощта, на някой да му дреме? не...в 11 през нощта има фоеверки ама точно всяка вечер, понякога и в 12 повтарят, на някой да му дреме ? не...спират ти водата от 7 сутринта до 23 на някой да му дреме ? мнеееаз съм свикнала вече...
5
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради подобни индивиди и изяви, от години не гледам и не се интересувам от футбол, някак си това да те пребият преди по време или след мача само защото си от друг отбор - не си го обяснявам.
4
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подуенски дроги. Как изобщо са намерили път до центъра от краварника им извън определите на град София?
3
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tия дроги от г*веждия обор не могат ли да мислят? Сигурно е имало и малки деца в хотела които са били уплашени до смърт от пирошоуто им. Големи "ултраси" нема що. Иначе в Сплит кротуваха след като бяха бити като кучета от истински ултраси.
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хърватите са запалили кола, тия за малко да им запалят хотела, мисля че ги бием по хулиганщина, добре че не е бил с облицовка като блока в Лондон, че жална им майка
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледката от видеото е много красива.