Бебето изоставено като кученце – заради безпаричие!

Решават утре дали да върнат детето на майка му
30 юли 2017 21:22,
177
Бебето изоставено като кученце – заради безпаричие!
Снимка: BTV

"Искам си го обратно". Това каза майката на бебето, намерено днес следобед в ж.к. "Младост 1" в София.

Тя говори пред медиите, след като беше разпитана в столичното VII РПУ.

Майката призна, че безпаричието е единствената причина да остави детето си.

Още по темата
По-рано днес МВР съобщи, че издирва родителите на бебе, намерено близо до блок 20 в "Младост 1". Уточняваше се, че момченцето е било в детско столче, с бебешко шише вода и пакети с детски храни, пелени и дрехи.

Впоследствие стана ясно, че майката се е обадила в полицията, съобщавайки, че се намира в село близо до София. Тя е от елинпелинското село Габра, самотен родител е и има финансови проблеми.

Жената беше извикана за разпит в полицията, след който призна, че осъзнава, че е оставила детето си "като кученце". "Бях в някакъв шок", каза тя и посочи, че бащата на бебето е бившият ѝ мъж, който обаче не ѝ помага в отглеждането на момченцето. Двамата имат още едно дете.

До скоро жената е била на лечение в Окръжна болница.

Утре ще се вземе решение дали бебето да ѝ бъде върнато.

Междувременно то е настанено в Специализираната болница за активно лечение по детски болести "Проф. д-р Иван Митев".

Дежурният педиатър д-р Елена Драганова съобщи, че бебето е в сравнително задоволително общо състояние, с леки белези на дехидратация. Не се знае колко време е прекарало навън в жегата. Момченцето е изкъпано, нахранено и включено на системи. Ще му бъдат направени пълни изследвания. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
3
 
! Отговори
главния демократ преди 6 години
Демокрация, другари!
106
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо трябва само жената да носи отговорност.Хващаш бащата и ако не работи-в трудов лагер,като му се удържа от изработеното до пълнолетие на детето.Тогава няма да се правят безотговорно деца,а ще се ползва ръчна спирачка.
105
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че се е размножила не я прави героиня и майка. Майката се грижи за детето си и не го оставя на произвола на съдбата.
104
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИ ти да останеш без стотинка с 4 месечно бебе,да те видя какво ще правиш.Ще работиш с дете в раница на гърба.Най-характерното за българина е злоба,липса на съпричастност,прекомерна алчност и завист.Закривай такова племе!
103
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая жена е за мерки по Закона за здравето. Нуждае се от спешна психиатрична помощ. И от отнемане на родителските права.Нека грижите за детето бъдат предоставени на нормални, отговорни, работоспособни и най-вече - нормални хора, които ще полагат адекватни грижи за него.
102
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 137И оня разправяше,че сам копа картофите ,но май предпочита суджук аванта.Я се вижте себе си,преди да давате съвети.1000 лв давате на бежанци и затова последно теглихте 200млн.Безсрамници!
101
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НИКАКВО ВРЪЩАНЕ НА ТАЯ!!!ОСТАВИЛА ДЕТЕ ДЕТО КУЧЕТАТА МОГАТ ДА ИЗЕДАТ ЗА НУЛА ВРЕМЕ!!!НАЧИ ИМА СИ НАЧИНИ ДА НАПИШЕ ОБЯВА ДАВАМ ДЕТЕ КОЙТО ГО ИСКА ДА ГО ВЗИМА!!!ДА ГО ДАДЕ НА СОЦИАЛНИТЕ НЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТА ОТ ТАМ ВЗИМА ПАРИ!!!-------------НО ДА ОСТАВИШ ДЕТЕ НА УЛИЦАТА ДА ГО ИЗЕДАТ КУЧЕТАТА И ТО НАРОЧНО Е НЕЩО СТРАШНО!
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше от "другите" щеше да е друго!!! До кога бе ДРУГАРИ МОШЕНИЦИ, МАРОДЕРИ, КРАДЦИ, АЛЧНИ БИЗНЕСМЕНЧЕТА И ПОЛИТЯГИ, ДО КОГА ?
99
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има двор, истинско богатство! Можела е да си посади всички зеленчуци и да се храни цяла година. Можела е да си гледа пилета и кокошки, ще има яйца и месо. За каква мизерия се говори? Мизерията е в главата и душата. Мързеливия винаги си намира оправдание за действията си! Сега сигурно се надява на дарения, иначе защо си го иска, нали не е спечелила от тотото. Не, не и давайте детето!
98
1
 
7
 
! Отговори
бодрата смяна на БКП преди 6 години
До АнонименТОВА НЕ СЕ НАРИЧА МАЙКА!!!!!!!!!!!!!!!! При такива случаи детето се присъжда на бащата, дето го няма никакъв. Остава Партията - майката на всички!!!!!!!!!!!!!!
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази изглежда е досущ Мария-Богородица, с непорочно зачатие. Изобщо липсва бащата.
96
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей този народ е свикнал все някой да му е виновен. Ще си остави детето в парка и ще се качи на маршрутката да се прибере у дома. Поне да се беше скрила в храстите докато някой вземе детето. Може нещо лошо да му се случи, да се задави, да го нападнат кучета, да го вземат неподходящи хора. Безотговорна е и да не и дават хубавото дете! Толкова хора милеят да имат деца, някой ще му се радва. Така и детето ще се спаси от тази простотия! Тя щом на 3 месеца го е прежалила как ли ще го тормози после?
95
4
 
7
 
! Отговори
марги преди 6 години
Хензел и Гретел! Нали и там МАЙКАТА ги изостави в гората! Така че това го има от край време!
94
5
 
10
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Тази майка в кавички е безотговорна и не заслужава да й върнат детето.Изоставила е първото, а сега и това. Питат я кой гледаше детето ти? А тя как кой майка ми.Питат я къде е мъжът й? А тя той искаше да живее с майка си и така.
93
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо тази българска майка е докарана до това положение...Питайте небългаритв,които управляват държавата,през последните 27 години...Не така стоят нещата с един друг етнос-на тях им се плаща да се плодят,като зайци...
92
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е изоставила и първото си дете. Производителка на деца. Ужас.
91
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да стигне до там,че от бедност и немотия да си остави детето е голяма трагедия!Не знам какво преживява тази жена,дано институциите и хората ѝ помогнат.Може би се е надявала някои свестни хора да го приберат.
90
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турци, сърби, араби, гръцки пенсионери, ингилизки пияндета, и още колко знайни и незнайни юнаци работим усърдно и неуморно да направим деца на българките, ви ги захвърляте по улиците! Щото дебелогъзият мързелив балканоиден булгароид не може да изхрани едно дете!
89
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До o0oДа,ти си доказателството!
88
5
 
6
 
! Отговори
o0o преди 6 години
До До 145Дааа поредното доказателство за това , че тук ще останат замо заченати с тисвено семе !