Топла вест за София: Почти целият град без топла вода от вторник

Причината – планови ремонти до четвъртък
Обновена: 20 авг 2017 18:44 | 20 авг 2017 18:35,
42
Топла вест за София: Почти целият град без топла вода от вторник
Снимка: Reuters, архив

"Топлофикация София" ЕАД напомня на своите клиенти, че поради извършването на планови ремонтни дейности от "Булгартрансгаз" ЕАД по газопреносната мрежа ще бъде преустановено подаването на природен газ към част от топлоизточниците на дружеството за периода от 22 август 2017 г. до 24 август 2017 г. Това съобщиха от пресцентъра на "Топлофикация София" ЕАД. В тази връзка ще бъде спряно подаването на топла вода към абонатите в следните райони на столицата:

ж.к. "Люлин" от 1-ви до 10-ти микрорайон, ж.к. "Надежда" от 1-ва до 6-та част, ж.к. "Обеля-1" и ж.к. "Обеля-2", ж.к. "Свобода", ж.к. "Толстой", кв. "Илиянци", ж.к. "Захарна фабрика", ж.к. "Овча купел-1", "Овча купел 2", ж.к. "Гевгелийски", ж.к. "Западен парк", ж.к. "Илинден", ж.к. "Сердика", ж.к. "Разсадника", ж.к. "Красна поляна", ж.к. "Славия", ж.к. "Бъкстон", ж.к. "Борово", ж.к. "Красно село", ж.к. "Бели брези", ж.к. "Стрелбище", ж.к. "Мотописта", ж.к. "Гоце Делчев", ж.к. "Лагера", ж.к. Хиподрума", ж.к. "Иван Вазов", ж.к. "Св. Троица", ж.к. "Фонд. Жилища", части от ж.к. "Лозенец" между ул. "Д. Хаджикоцев", ул. " Бяла", бул. "Арсеналски", ул. "Славище" и между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", ул. "Крум Попов", ул. "Акация", ул. "Цанко Церковски", ул. "Капитан Андреев", бул. "Черни връх" , района между бул. "История славянобългарска", ул. "Заводска", ул. "Индустриална", ул. "Владайска река", бул. "Данаил Николаев", ул. "Проф. Милко Бичев", бул. "Янко Сакъзов", ул. "Кракра", бул. Цар Освободител", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "България", бул. "Акад. Ив. Гешов", бул. "Константин Величков", ул. "Габрово", ул. "Скопие" и бул. "Рожен".

С цел да минимизира неудобствата за клиентите и да не се налага повторно преустановяване подаването на топла вода към посочените райони, в дните, когато подаването на газ ще бъде спряно, "Топлофикация София" ЕАД ще извърши планови ремонти на своите производствени съоръжения в ТЕЦ "София", ОЦ "Земляне" и ОЦ "Люлин". Двете компании са съгласували работните си графици и ще бъдат положени всички усилия ремонтните дейности да бъдат изпълнени в рамките на посочения срок. Екипите на столичната Топлофикация имат пълна готовност да възстановят нормалното топлоподаване след като започне подаването на природен газ към посочените централи.

В посочения период топлата вода в останалите квартали на София, които се топлоснабдяват от ТЕЦ "София Изток" няма да бъде спряна,

"Топлофикация София" ЕАД поднася извинения на засегнатите клиенти за неудобствата и разчита на тяхното разбиране. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Нищо личноНо за жалост, никой гражданин не може да осъди Топлофикация, че му ползва за производствени цели, формиращи печалба, НЕГОВАТА, НА ГРАЖДАНИНА ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ - ТРЪБИ, ПОМЕЩЕНИЯ, без да плаща и стотинка, защото в един вреден, корпоративен закон е записано, че ползването от Топлофикация на тази собственост е БЕЗВЪЗМЕЗДНО. Т.е. НАЦИОНАЛИЗИРАНО, ЕКСПРОПРИИРАНО!!! Браво на демокрацията и нейните ЛОВКИ ЮРИСТИ И УПРАВЛЯВАЩИ. Да не мислите, че това е "безвъзмездно"за тях! Ха-ха!
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 33Точно така! Цените на благинките в Европа са 2-3 пъти по-високи, някои обаче са и по-ниски от нашите. Но заплатите в милото ни БГ са 6-8-10 пъти по.ниски. Значи нашите крадльовци, дундуркани от държавата ни (не безплатно, разбира не) пак са на далавера, и то много. А един хитрушко-дипломат от Кравария ревеше като носорог, че някой плащал в България да се всява негативизъм. И че "ТЕ" - господарите, били тук и щели да останат тук. У-у, бре, а кой ги е канил!!!
33
3
 
2
 
! Отговори
от провинцията преди 6 години
Какво ни занимавате всеки ден с тоя скапан град ? Толкова ли няма за какво да пишете ? Вижте та си оправете дизайна на вестника , че е отблъскващ и скучен. Ако неможете викнете дизайнера на " блиц" да ви го направи подобено приятен и привличащ окото на читателя.
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво им е вода в софия ? Тр ще са къпят в евроатлантически ценности
31
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЕТО Е ЛОШО ЗА СОФИЯ Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ.
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Топлото, токът и водата в БГ са най-евтините в ЕС.ФАКТ !...............МИ ТЕ И ЗАПЛАТИТЕ СА НАЙ-НИСКИ
29
1
 
12
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Чудно как се правят профилактики и ремонти, без да се прекъсва топлоподаването.. В цивилизацията, разбира се:)
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 12Вече приспадат тези пари от сметките, които плащаме този месец.
27
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Топлото, токът и водата в БГ са най-евтините в ЕС.ФАКТ !*** обаче си мисли, че целият свят му е длъжен с нещо.
26
3
 
0
 
! Отговори
БЛАГА ВЕСТ... преди 6 години
До до 26Напротив!Едно малко сладко котелче на газ ;) !Икономията ми тройна!С останалото на почивка ходих!
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът е свикнал да не чете и да си плюва по инерция.Никой не обръща внимание, че причината за спирането на ТЕЦ-а е Булгаргаз.А за времето през което Булгаргаз няма да доставя газ, ТЕЦ-ът ще си направи ремонтите.
24
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Софиянци си мислят че топлата вода идва от небето.И въобще не им минава през ума че тя се произвежда, а всяко производство има нужда от ремонт и поддръжка.Разбира се че е по-логично ремонтът да се прави през лятото, а не през зимата.
23
2
 
3
 
! Отговори
БЛАГА ВЕСТ! преди 6 години
След почти две години ВОЙНА с ТЕХЕМ и Топлофикация, от две години не съм клиент на тОПЛОФИКАЦИЯ . От три годинки не им плащам и стотинка! И тези новинки как ме радват...
22
4
 
2
 
! Отговори
Мама им преди 6 години
До кога бе? Всеки месец спират топлата вода. Кога ще се научат да работят качествено?
21
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аууу, каква трагедия. Клетите софиянци няма да имат топла вода цели 2 дни.А какво да кажем ние в прованса, които никога не сме имали топлофикации и си караме на бойлери още от Живково време.
20
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига бе, баба ви в Самоков все с топла вода си е миела шу-н-д-а-та.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доколкото разбрах проблемът не е от Топлофикация, а от Булгаргаз.
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Връщаш се от отпуската и си се друсал/шофирал по разбитите магистрали, нищо, че винетката ти струва 100лв., но се прибираш скапан и те посрещат прашни, затворени и разкопани кръстовища, нервни шАфьори в задръствания и тамън се прибереш удома, врътнеш кранчето - сори, баце, лягай си потен и мръсен. Евро народ, евро държава, евро столица. :D
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По един сaпун и хооп *** язовир Искър.
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Студената вода е добре за хемороидите!