Убиецът на Виола – вменяем, може да бъде съден

Това установи съдебно-психиатричната експертиза
4 сеп 2017 16:15,
32
Убиецът на Виола – вменяем, може да бъде съден
Снимка: архив, Булфото

29-годишният Стефан Станев, който на 23 юни уби приятелката си Виола Николова от ревност, е вменяем и може да носи наказателна отговорност за действията си. Това е показала съдебно-психиатричната експертиза, която бе направена на Станев в болницата към затвора в Ловеч, съобщи говорителят на Софийската градска прокуратура Зорница Таскова, предаде "24 часа".

Още по темата
Той бе изпратен там на 18 юли с решение на съда.

До този развой се стигна по искане на прокуратурата, след като на 11 юли Станев нападна съкилийник в ареста. После той бе преместен в самостоятелна килия, но ден по-късно подпали леглото си.

Разследването за убийството продължава, каза още Таскова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
А! Виж ти! Очаквах лекарствата на мама с изтекъл срок на годност да помогнат на момчето и да го изкарат жертва, а то се оказа, че от време на време все пак в България справедливост име. Но да не бързам с радостта, чакам за присъдата. Не знам какво се бавят още - има напълно доказана вина и престъпление. Има експертиза, че батката е вменяема, макар и *** - какво още? Ще проверяват дали в деня на престъплението "Планета Пайнер" е имала ефир ли? Да не би батката да се е разстроила, ако не?!?!?
12
0
 
1
 
! Отговори
nina преди 6 години
#14Не е вярно това,което сте написали.Социопатия/психопатия обхваща широк спектър от признаци на душевно разстройство ,не всички социопати са серийни убийци..34
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осигурете му свещеник да се изповяда. Да се причасти, да напише сто пъти отче наш и го пускайте. Може да запали и няколко свещи или да се заминали за месец в някой манастир.
10
0
 
12
 
! Отговори
Склери преди 6 години
До щастлив съмЯ, пак? Какви индивиди убиха и ограбиха таксиметров шофьор, изнасилиха съдийка по сред бял ден и убиха за една цигара дете? А в Шекер махала някои извадиха късмет. И там си бе готово за трупове.
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вменяем - друг път! Или може би в българската псиниатрия се знае само за една диагноза - шизофрения! А за нещо като социопатия или психопатия не го ли пише 'някъде'??Това разбира се не го освобождава от отговорност но си трябва доживотно лечение зад решетките на психиатрична клиника! Ако го натикат между сравнително по-нормални затворници каква е гаранцията че няма пак да извърши убийство?!
8
0
 
10
 
! Отговори
Палача преди 6 години
Директно в ГАЗ-камерата ! Тоя не щЪ да му плащам храната и ***.... с мойте данъци !... да си оправя на друг свят ...1
7
5
 
5
 
! Отговори
маке-ариец преди 6 години
щастлив съмпреди 34 минути-----Изчерпал е темата. Защо му слагате минуси - боли ли от истаната *** коли и беси беззащитни, вади очи, стреля и набеждава някакви бебета за това, бие слепи, връзва и граби имигранти, и после ходи и *** по форумите как римляните са му виновни за всичко. <----ФАКТ!
6
0
 
8
 
! Отговори
До щастлив съм преди 6 години
ако последните няколко дни за теб са месеци, може и да си прав. Наистина от петък насам няма нищо значимо като регистрирана новина засягащо в някаква степен културологичните особености на етноса. Силното музика и обичайните крамоли не се броят, тъй като поради ред причини най-често не се подават и регистрират.Но не губи кураж, днес може и да не, но до ден-два пак ще има я битова свада, прераснала от почерпка в масов бой между гости и домакини, или поредните няколко шамара за екип на бърза помощ
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заплакал е за мама и се е издал.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го разследват и за Китара и Цигулка.
3
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
в белене и му даите мотиката и на него и този от несебьр дето се бие сьс слепитесега идва и убиеца от пещера
2
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kaкво се оплаквате. Този на снимката е типичният модел за идеалния мъж на повечето жени в България: селска мутра с татуировка на паяжина (задължителна), футболен запалянко от някоя "ултрас" групировка (ЦСКА в случая), бръсната глава, бръснати крака, нискоинтелигентен и агресивен алкохолик/н.аркоман с неандерталска физиономия (както и поведение), болен социопат/психопат и любител на поп-фолка.
1
4
 
43
 
! Отговори
Тодорова преди 6 години
Момичета , не общувайте с мъже ,които са ревниви и ви казват - много те обичам ,ти си само моя и разни други подобни приказки ! Независимо ,че на много дами такива приказки им харесват ,дамите трябва много добре да знаят ,че такива мъже са ревниви и егоисти мислещи само за себе си и принуждаващи половинките си да правят само това което на тях / на мъжете / им харесва ! Обвържете ли се с такъв мъж ,жална ви майка !