От кварталната бакалия в "Люлин" 10 – пиле със "стръв за риба"

Потребител във Facebook сигнализира за некачествен хранителен продукт
7 сеп 2017 16:00,
39
От кварталната бакалия в "Люлин" 10 – пиле със "стръв за риба"
Снимка: Facebook

Потребител в социалната мрежа Facebook сигнализира за некачествен хранителен продукт, купен от магазин в столичния квартал "Люлин" 10.

Публикацията в групата "Видяно в София" цели да повиши вниманието на хората за качеството на храните в търговските обекти, а потърпевшият съветва да пазим касовия бон и след напускането на обекта, за да можем след това да потърсим правата си, при нужда, както е в конкретния случай.

На публикуваната снимка се виждат пилешки бутчета, а на етикета на продукта ясно личи, че той е опакован на 04.09.2017 г., което дотук не говори за нищо обезпокоително. Но само дотук.

При по-прецизно вглеждане се забелязва нещо, което е, меко казано - неприемливо. По бутчетата навсякъде се виждат малки червейчета, които други потребители шеговито наричат "добавени протеини", "сладки червейчета", както и че месото е "в комплект със стръв за риба".

Други хора също споделиха, че са попадали на тази партида. Името на търговския обект не се споменава.

Искрено се надяваме Комисията за защита на потребителя да се самосезира и да изиска от потребителя името на магазина. Надяваме се и на солени глоби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЩОМ Е ЗА СОФИЯНЦИ - МОЖЕ!Ние си ядем натурално.
34
0
 
6
 
! Отговори
питам преди 6 години
две неща,първо не виждам никаквастръв",и втори цената ми прави впечатление,3 лв.за кило,а все ревете колко било скъпо в българия,къде другаде има пиле по 1.50 евро,как искате после някой да ви вярва
33
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МИ ГАРНИТУРАТА НАЛИ Е БЕЗПЛАТНА, К`ВО РЪМЖИТЕ?
32
3
 
14
 
! Отговори
Дедо Гега преди 6 години
Българинът е силен във Фейса. Иначе- е много доволен."Фейсбук прегря", " Фейсбук настръхна", " Фейсбук почервеня" , "Фейсбук изригна"...Българите са най- големите смешници в историята на човечеството!
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте яли тези ***! Домати има, хляб, сиренйе, умрели за "месо"....
30
3
 
2
 
! Отговори
Are u Na maika si преди 6 години
Кой те пита теб какво те интересува бе?Човека пита дали за лидал става въпрос, а той се обяснява него какво го интересувало, аре у на....
29
2
 
5
 
! Отговори
fck u преди 6 години
бг тарикати!
28
7
 
14
 
! Отговори
are u levo преди 6 години
какво ме интересуват кръстовете бе, интересува ме качеството!!!!
27
6
 
8
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
Лидл, дето трият кръстовете на църквите в Гърция ли?
26
11
 
7
 
! Отговори
античалга преди 6 години
аз например в лидл не съм видял такова чудо-развалена стока?!!
25
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ревете, ревете, яжте б оклуците, дето ви сипват на килограм с черпака във веригите и бакалийките - запомнете: Копаете си гроба с лъжицата!
24
2
 
30
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
В България много хора искат да забогатеят бързо ,те за това и цените са надути до максимума,за това и масово има търговци и преработватели ,но не и производители.Може ли соев кренвирш да струва 8лв килограма питам аз това къде в света го има ?Има ли хора изобщо дето ги взимат ?
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли още наивници да купуват от кварталните бакалийки? От веригите си купувам само Кока-Кола за отпушване на канали и тоалетни.
22
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз затова си купувам само от познати селяни - коли се телето, купувам, коли се агнето, купувам, яйцата са още топли, докато ги взимам, млякото е от крава доена току що, плодовете и зеленчуците пред мен ги късат!
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ревете в социалната мрежа но не и където трябва ! Накарайте институциите да работят, изисквайте, настоявахте. Няма да се оправят нещата с рев във фейса
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тва "пиле" за да струва 2.95 крайна цена, преминало през всички прекупвачи, смятайте, че реално от производител е 0.95 лв, честито на тея дето похапват в кръчми и ресторанти
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вижте само и гъбите в Била особено манатарките
18
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е кво е тва пиле за 2.95 лв на килограм? Че то дъждовните червеи струват повече
17
4
 
21
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
В България е така, всички гледате далаверата и келепира и не трябва да се сърдите на себеподобните си, които правят същото. Както е казал вашият идол Стоичков- "съмтаймс уин, съмтаймс люн"
16
9
 
11
 
! Отговори
Bulgar преди 6 години
Всеки ден ни заливат с глупости за малките квартални магазини, като се прави пиар на големите така наречени вериги. В бранша съм от много години и ми е пределно ясно какъв е натиска на големите спрямо малките, да не говорим за дъмпинга които законово не се спазва в рамките на определения от закона срок, има цени който с месеци си стоят на една подбиваща цена. Относно протейните бих казал че доста вероятно е да се прави мръсно на обекта от друг обект, това в България е нормално за нас.