След стрелбата в "Лозенец": Синове на ексминистър и крими бос – в ареста

Прокуратурата решава дали да удължи ли задържането на двамата
19 окт 2017 13:00,
71
След стрелбата в "Лозенец": Синове на ексминистър и крими бос – в ареста
Кадър: Bulgaria On Air

Синовете на бившата министърка Долорес Арсенова и на героят от близкото минало Злати Златев – Златистия са арестувани след вчерашната стрелба в столичния квартал "Лозенец".

Куршумите проехтяха посред бял ден вчера пред заведение, в което се празнувал рожден ден. Безразборната стрелба причини щети по прозорците на жилище наблизо. За щастие пострадали хора нямаше.

Още по темата

Единият от арестуваните за стрелбата е Калоян Арсенов - син на бившия министър на екологията в кабинета на Симеон Сакскобургготски Долорес Арсенова. Другият е син на Злати Златев - Златистия, Йордан, съобщи "Нова телевизия".

Все още не е ясно чий е пистолетът. Оръжието обаче е законно притежавано.

Долорес Aрсенова отказа да коментира инцидента. По телефона тя обясни, че е в чужбина и не знае нищо за арест.

Прокуратурата обвини сина на крими боса за стрелбата, а наследникът на ексминистърката засега ще е само свидетел по делото, информира "24 часа". 

Синът на Златистия ще отговаря за квалифицирано хулиганство, защото куршумът, продупчил прозореца на жилище наблизо за малко не спряло в собственика на дома - 30-годишен мъж.

Възможно е на по-късен етап синът на Долорес Арсенова и той да се сдобие с обвинение, обясниха от прокуратурата. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все още не е ясно чий е пистолетът. Оръжието обаче е законно притежавано.-------------------------------------!!! Това някакъв черен милиционерски хумор ли е ? Как може да е законно притежавано и да не знаят на кой е бе ? Корумпираните ченгета явно са взели пари и сега правят циркове
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я да видим кой е татко ти.Аматьорка време е за смяна на местожителството.
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е за смяна на местожителство.Аматьорка.
57
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вера, всеки средно интелигентен журналист би написал: Установено е, че пистолетът е притежаван законно, но не се съобщава кой е притежателят.
56
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОБРЕ, ЧЕ Боко няма син, сигурно щеше да стреля с калашник.Ама кой знае какво ще излезе от внука след 29 години (тъкмо ще есъставено правителството "Борисов 15"
55
1
 
19
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Обърнете внимание как нараства наглостта им.
54
1
 
17
 
! Отговори
Абе бойният пистолет преди 6 години
"Глог" най-вероятно е бил на Долорес/Ибарури/Арсенова,но тя в бързината на път за летището го забравила?!Малкият го намерил,занесъл в кръчмата и след като се понапили,решили с другите крими *** да погърмят,да се направят на мъже и днес да са на първите страници на новините,иначе не са интересни?!Споко,мама докато се върне от чужбина,сигурно вече е задействала корумпираната машина и чичко адвокат ще защити и нашият юнак?!Сигурно е гръмнала кака Пена чистачката,дето е на ***,от скука???
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната нелегална.Време е за смяна на местожителство. Защо ли!?Порасна много,но на дяволък!Балъците свършиха дойдоха другите,а сега да я видим пред тях.Аматьорка!
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази ли е някаква професионалистка? Вие се шегувате.Това е някаква шега.Долна миризливата евтина прос,титука.Данъците плаща ли си редовно? Редовно ли се лекува? Кой и плаща здравните осигуровки, като не е работила от години? Как се лекува?Какво яде? Кой я храни,като не получава никакви доходи,а е консуматор в това общество.Има ли трудов договор? Към чия организация, учреждение принадлежи!?Как социално слаби по презумпция получават повече от работещи? Вписана ли е в домовата книга?
51
0
 
11
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
Ихааааа, само к'во поколение идва!
50
0
 
11
 
! Отговори
?? преди 6 години
"Постолетът, с който била открита стрелбата, е боен "Глок". Той езаконно притежаван от Арсенов"Някои други медии са понаучили повечко ми се струва :)
49
2
 
5
 
! Отговори
DDDD преди 6 години
До ??XAXAXAAA, ЖУРНАЛИСТИТИ СА СИ Е...О ***..АТА
48
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хубави приятели има сина на Арсенова, семейни ли са?Мафията и политиците са едно в България, даже първото произлиза от второто.А пистолетът е законен, но не се знае кой е притежателя му, МВР е страхотно. Пистолетът ще се окаже на някой клошар, законно притежаван.
47
0
 
16
 
! Отговори
?? преди 6 години
Как така е законно притежавано, а не се знае на кого е? Значи знаят, че е на някой, ама на кой ли..не ми се вярва. Знаят, но не казват, за да се потули случая. А като видиш чии синове са тея сополивите *** и ти става ясно, че правосъдие няма да има. Дори да бяха убили човек, сигурно пак щяха да ги пуснат на свобода. Ето затова смятам да се омитам от този *** наречен Родина ;)
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или се научава да шофира, като хората или и се отнема книжката.Нищо,като хората не върши.. нищо.Дори не умее да кара само с подкупи и ч у кане не става.За това и никой не я наема на работа просто е страшно некъдърна истерична и се сваля с мъжете и чуждите хора.Постоянна излагация! Където и да отиде.
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното доказателство, че политиците и престъпниците са си дружки. И ние чакаме после да оправят България! Ха-ха-ха!
44
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проверка за наркотици направена ли им е ? Че съм от Дупница и съм сигурен че синчето на златистия е бил на POWER.
43
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който си въобразява, че между висшите политици и големите мафиоти в България са изградени топли връзки, да знае - не е прав! Въобразява си злостно!
42
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато не им е ясно,че трябва се снишиш до треваатаНе мой се праааят на граждани. И този шум от силни децибели до късни нощи и следобеди.Внезапните истерии и крещене.Хората не са длъжни да търпят селската сбирка.
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До43Цялата свалоч от село и софийски окръг у софето и у Лозенец".Виж ме аз съм гражданин". Какъв гражданин си село..., като на черервен сфетофар се спира,А не на "оно сфетна портокал".Но самочувствието до небесата.