До "Витошка": Отнето предимство и... смачкани ламарини

След сблъсъка се наложи аварийно почистване на асфалта от масло
21 ное 2017 15:07,
15

Снимка: Булфото

Два автомобила се сблъскаха в центъра на София днес преди обяд. Инцидентът стана на кръстовището на улица "Пенчо Славейков" и булевард "Витоша".

Най-вероятно причината за сблъсъка е отнето предимство, пише "Булфото".

При катастрофата няма пострадали, но по двата автомобила, Toyota и Kia със софийски регистрации, са нанесени сериозни материални щети.

След сблъсъка по пътното платно остана разлято голямо количество масло. Затова и се наложи аварийна служба да обработва асфалта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 6 години
продължение от 12:Варна и Бургас са друга бира. Във Варна шофират, сякаш ЗдВП не съществува, няма знаци, светофари, пътеки. Предимството е на този с по дебелия винкел/метална тръба. Влизането в насрещното е практика сякаш така твоите ленти стават повече по закон. Видях как селянин с очукано БМВ се заби в Ауди 8, след като влезе в насрещното, слезе от колата и започна да се бие с другия водач, защото не му бил оставил място да мине?!
12
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 6 години
до 5:много ясно, че като дойдеш от село, където общо сте имали два моста и нито един светофар, няма да се научиш да шофираш. Научил си евентуално ако пред теб има стадо овце, да ги изчакваш. :)В малките градчета е същото. Ботевград, Правец, Ловеч, Сандански, Благоевград, Банско, Добринище, Разлог - където и да отида, виждам все същото. Масово не могат да шофират. В Костинброд местните селяни си мислят, че като излязат на кръстовище от локалната пряка и са с предимство. И така карат навсякъде.
11
5
 
9
 
! Отговори
Пострадалата преди 6 години
До Анонимен Айде да не коментирате излишно без да знаете за какво иде реч! Аман от велики шофьори, не знам кое си поколение софиянци..с големи претенции.. Аз съм тази с Киа-та. И аз съм кореняк софиянка и карам от години, без да съм имала инциденти. На всеки може да се случи.. Другата кола се беше заблудила от зелената секция за надясно към Витошка и ме удари. На това кръстовище често се случва! Стой си анонимен в дупката и си трай!
10
3
 
5
 
! Отговори
Etien преди 6 години
Т'ва е едно много тъпо кръстовище.
9
3
 
9
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Не на мен тия. Аз си направих вноската за кола през 1985 и същата година, шест месеца по-късно си купих колата. Чакаше се само за Лада, а останалите се купуваха при следващата доставка. Аз позакъснях малко с колата. Всички съседи си купиха колите доста преди мен. Тези, които тогава имаха коли, имат и сега, а които нямаха и сега нямат коли.
8
6
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
До до коренякаНе е така, поради простата причина, че аз откакто имам книжка (15 години), карам в задръствания и на една боя в трафика и затова време съм свикнал да карам така. А като дойде някой от село със 100 човека и си мисли, че целият път е негов... Нужда да обяснявам повече. Повечето шофьори се научават именно в София, ако могат де.
7
9
 
4
 
! Отговори
1948 преди 6 години
,,През 70те се сдобиха масово с автомобили" ???? Ти на колко си години.Първо тогава се чакаше яко за Жигули или Лада.И второ другите не бяха съвсем автомобили.Аз си направих вноската в Мототехника през 83та но така и не можа до 90 та да ми излезе номера. Масовото сдобиване стана като тръгнаха автовозите,през 70та си беше спокойно.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не може да е новина,която да коментираме в национален мащаб.Малко в повече ми идва.Скоро очаквам да почнат да качват и новина че някой го боли зъб.
5
9
 
17
 
! Отговори
до кореняка преди 6 години
Ясно, че въпреки съвсем случайния факт на раждане в София сте най яките хора в галактиката.Обаче незнаех, че при раждането е програмирано и да сте най-добрите шофьори в галактиката.Софийския трафик верно учи, но едни могат, други не. Това е съвсем нормално.Искам да кажа на преждеговорившите, че процентът можещи и неможещи шофьори е еднакъв, независимо дали идват от "ЦарЯ" или от най-затънтената палатка. Също като 80-те% :)
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случват се такива неща във всички държави по света, независимо кога са "слезли от каручката". В България хората се сдобиха масово с автомобили през 70-те години на миналия век. Сега с автомобили се сдобиват и тези дети и досега си караха каруците в гетата, но лошото е, че те не знаят правилата и не ги спазват,
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Подкрепям те на 100%. Напълно си прав.
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може всеки калитко да кара кола, това не е лъжица за всяка уста! Куцо, кьораво и сакато се качи да върти геврека, нормално е да става такъв мазаляк!
1
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се получава когато вчера си слезнал на дедати от каручката с магарето и се качиш на автомобил. Четвърто поколение живея в София и откакто селянжърите се преселиха несмея да си изкарам маздата от гаража. Но пък за сметка на това си карам 40 годишният москвич. Той поне е бойна машина 2.5 мм ламарина и с подсилени брони. Ако някой ме засече или се удари направо ще вика скрапажиите да му прибират кочинката. За 28 години София се напълни само и единствено с каруцари!