НАП запечата 5 къщички от Коледния базар в София

Открити са данъчно-осигурителни нарушения
Обновена: 23 ное 2017 16:17 | 23 ное 2017 16:07, Анисия Иванова
5
НАП запечата 5 къщички от Коледния базар в София
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Пет от къщичките на Коледния базар в София са запечатани от данъчните, съобщиха от Националната агенция за приходите за БНР. Столичната дирекция на НАП е проверила търговците за данъчно-осигурителни нарушения.

Коледният базар в центъра на столицата беше открит в средата на ноември и е разположен в градинката пред Народния театър "Иван Вазов".

Повече от месец посетителите ще имат възможност да купят подаръци за своите близки или просто да се насладят на традиционни германски храни и напитки, греяно вино, наденички и щолен. Там могат да се намерят и коледни сувенири.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Запечатайте всичко и да останат само кауши, казарми, кал и гробища! И без това не заслужаваме друго, тия които сме останали в тая пародия на държава!
3
2
 
12
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Съвет към всички българи: По Коледа избягвайте коледните базари, било то в България или из Европата! Последните години доказаха, че Коледните базари са любимо място за Автоджихад на едни хора, изповядващи една любовна и мирна "религия"!
2
2
 
8
 
! Отговори
13 преди 6 години
ПРАВИЛНО СА ГИ ЗАТВОРИЛИ! НЕ МОЖЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ НА ГЪРБА НА РАБОТНИЦИТЕ!!!
1
2
 
12
 
! Отговори
12 преди 6 години
Работих там с храна. Нито касови бележки се дават, нито трудови договори,нито здравни книжки..... работиш по 14 часа като вол..... голяма далавера пада за шефовете. Нашата къща с греяно вино на ден правеше по 6к и нагоре....