Авария остави без парно блокове в "Младост" 1 и 2 в София

Според хора от района причината е включване на нова кооперация
14
Авария остави без парно блокове в "Младост" 1 и 2 в София
Снимка: архив, БулФото

Стотици домакинства в София отново останаха на студено и без топла вода. Авария на "Топлофикация" засегна няколко блока в квартал "Младост" 1 и "Младост" 2. Ремонтът продължава и в този час, съобщи bTV.

Жителите на района са убедени, че аварията е можело да бъде избегната. Живущите твърдят, че аварията е причинена от включването на нова кооперация преди дни.

Въпреки бликналата вода тръбите били положени.  Все още се вижда, че изкопът е пълен с вода и засипан с пясък. Според живущите това е една от причините, довели до аварията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да е изненадан? Дойде време за зимните сюрпризи на тиквениците! Все пак, празници идат и трябва да се запомнят!
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И още зимата не е дошла и дано да няма големи студове, че току виж топлофикация пак свалила Винету. Нали си спомняте когато на хората им писна и излезнаха по улиците, а оня вместо да оправи нещата си хвърли оставката.
7
7
 
12
 
! Отговори
Тангра преди 6 години
Кви шопи бе сел1о !Младост (или както е на вашенски известен) младусчито има една от най-високите концентраций на безполезна шлака .Заради вас се строят тези незаконни коопераций .Ако още го имаше жителството , много по-добре щеше да е цялата държава.
6
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така ви се пада кухи шопи. Продължавате да избирате самоковската кифла Фандъчкова без да се замисляте, сега заслужавате да стоите на студено цяла зима.
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо, нищо, ще помрънкате малко със съпругата, накрая нищо няма да направите и ще си платите чинно многократно завишената сметка, че и даже ще отидете пак да пуснете бюлетинката за ГЕРБ и ПатрЕотите!По-*** народ от българския няма, няма и да има!
4
13
 
3
 
! Отговори
бг преди 6 години
По-странно е защо хората продължават да ползват парно,когато дружно могат да се откажат от скъпата и некачествена услуга?Има по-евтини икачествени алтернативи
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а защо в моя блок в люлин 8 днес нямаше парно ? а защо сега радиатора е ,уж топъл, ама по-студен от ръката ми ? ако знае топлофикация колко я мразя.....!!!
2
2
 
18
 
! Отговори
радев преди 6 години
ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ
1
4
 
4
 
! Отговори
S expo vinetka преди 6 години
Pei sarce, jegata pak doide...jenata vesel, decata i toi...