След сигнал: Ремонтираха участък по бул. "Ал. Малинов"

Ако видите нередност, проблем, сигнализирайте в HelpBook!
23 фев 2018 17:45,
8
След сигнал: Ремонтираха участък по бул. "Ал. Малинов"
Снимка: HelpBook

След изпратен сигнал за разрушен участък по скоро ремонтирания бул. "Ал. Малинов", в частта му срещу ХИТ-Младост, до Столичен инспекторат, чрез платформата HelpBook, разбираме, че нарушенията по асфалтовата настилка са отстранени.

След сигнал: Ремонтираха участък по бул. "Ал. Малинов"
Снимка: HelpBook

"По съседните кръпки може да се заключи, че асфалтът в този участък не търпи проблеми за първи път. Асфалтът ли е некачествен, строителите ли са неспособни, теренът ли е лош? Не знам. Но каквато и да е причината, трябваше да е разбрана и отстранена в някой от предшестващите ремонти на този участък. Фактът, че отново предстои ремонт, не говори добре за компетентността на възложителите и изпълнителите на досегашните ремонти", гласи изпратеният сигнал.

Авторът му уточнява, че кадрите с разрушената настилка са направени на 16.02.2018 г. Снимката, показваща ремонтирания участник, е направена на 23.02.2018 г. 

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До скоро го подържаха и оправяха некадърно изпълнената работа на изпълнителите, защото Роската беше президент и минаваше по няколко пъти на ден от там, но сега вече ще стане кръпка до кръпка подобно на Цариградско море.
7
1
 
9
 
! Отговори
Бай Мангау преди 6 години
Кмета Гепи и с двете ръце. Аз за да движа с каруцата, всеки четвъртък, плащам по 30 лева в партийния клуб на ГЕРБ за района в който мутрите ми позволяват да работя.
6
0
 
9
 
! Отговори
mEN преди 6 години
До АнонименТам пак има пропадания, а да не говорим за шахтите - всичките са с едно 5см пропаднали....
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бесило!
4
0
 
12
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Сигналите се насочват за разглеждане към отговорния за София служител протопрезвитер Кусан Хадавян и в по-сложните случаи към архимандрит Исахак Похосян, архиерей на арменската епархия.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то така се прави иначе, ако всичко е в ред половината фирми ще хлопнат кепенци и между другото на снимката с новата кръпка дано не се лъжа като че ли има едни пукнатини в дясно от нея което ще доведе до следващата кръпка.
2
2
 
13
 
! Отговори
Батю ви преди 6 години
Спокойно мат'ряла,метрото все още сляга и закисва.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е същият участък, който пропадна 3-4 месеца след като беше изграден.... След това изкара 2-3 години и пак започна да пропада.Фандък, Фандък....