Какви рискове крие присъединяването на България в еврозоната

Клуб Investor.bg - "Банки и финанси", ще се състои на 9 май в Capital Fort
Обновена: 24 апр 2018 19:55 | 24 апр 2018 19:51,
11
Какви рискове крие присъединяването на България в еврозоната
Снимка: Investor.bg

С какви аргументи България иска да отвори вратата на еврозоната, какви рискове крие това и какви са тенденциите и регулациите в банковия сектор – това са само някои от въпросите, които ще получат своите отговори на предстоящия Клуб Investor.bg - "Банки и финанси", на 9 май 2018 г. от 14 часа в Capital Fort.

Дискусиите в новото издание на Клуб Investor.bg – "Банки и финанси", който се организира от икономическия уебсайт Investor.bg, ще насочат вниманието към най-новите промени, които засягат финансовата и застрахователна система на България.

На фокус ще бъдат още дигитализацията във финансовата индустрия и бъдещето на отвореното банкиране. Какви технически и регулаторни проблеми ще се превърнат в предизвикателство пред финансовия свят заради навлизането на нови играчи и ще станем ли свидели на революция в сферата на отвореното банкиране – тези и още теми ще бъдат обсъдени по време на дискусията на Клуб Investor.bg.

За повече информация и регистрация на: http://club.investor.bg/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
ined преди 5 години
Влизането в еврозоната = цените Х 2
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тоя КРИМ болен ли си.За щяло и нещяло КРИМ.Ходи там и викай.
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До моше 4Русия ще я има и след разпадането на ЕС.................Крим е руски, окончателно и завинаги!!!Или сме с Русия................или ставаме турски вилает...............а приказките за демокрация и дрън, дрън...............знаете къде да си ги наврете!
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая територия се командва от мафията и олигарсите.................някой си мисли, че имаме държава!!!
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РИСКА и голям за 10% олигарси който са на главата на населението.Те държат икономиката по изкуствен не по пазарен метод.
5
1
 
8
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
България се държи умишлено извън ЕВРОЗОНАТА в угода на мафиотите-олигарси, които при въвеждането на ЕВРОТО у нас ще изгубят контрола над левовите потоци, а от там и върху икономическите механизми в България. Далаверата с обезкръвяването на Българската икономика ще секне, а Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас.
4
1
 
8
 
! Отговори
моше преди 5 години
ЕС се разпада,само Русия процъвтява ...*** ***!
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕС се разпада....................еврото ще се крепи изкуствстено от страни-донори като бедна България!!!!Добър вечер, селяни прости!!!!
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баш пък членството в еврозоната на този етап е стъпка на зад в отстояването на националния интерес.
1
6
 
5
 
! Отговори
Президентът Радев: преди 5 години
Президентът Радев каза:Всяка малка стъпка на Правителството в посока на Европейската ни интеграция и към установяването на Евро-атлантическите ценности и системи за сигурност и колективна отбрана,е огромна крачка на България към цивилизационните ценности и на българите към просперитет, гордост и богатство!