Гратисчията в белезници псувал контрольорите! Ще бъде съден...

Младежът нямал билет, свалили го, а той започнал да псува
18 юни 2018 15:45,
122
Гратисчията в белезници псувал контрольорите! Ще бъде съден...
Кадър: Facebook

Гратисчията, който бе наказан с белезници тази сутрин в София, е задържан и ще бъде съден за дребно хулиганство. Той е пътувал без билет, а когато бил свален на спирката, се нахвърлил с нецензурни изрази към контрольорите, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Както Dnes.bg писа по-рано видео във Facebook показа проснат от полицаи младеж на спирка в кв. "Люлин" в София. Според свидетели младият мъж бил наказан с поваляне на земята и с белезници, защото е пътувал без билет.

Още по темата

От Центъра за градска мобилност потвърдиха за инцидента, но уточниха, че пътникът е задържан заради агресивно поведение към полицаи от Общинска полиция и контрольори от ЦГМ.

Случката се е разиграла в 8:20 часа сутринта на спирка на трамвай №8. Пътникът е бил без редовен превозен документ.

"При влизането на проверяващите той се е опитал да си купи тепърва билет. Контрольорите са го помолили да слезе на следващата спирка, което е предизвикало нецензурни изрази от страна на пътника", се казва в съобщението на ЦГМ до медиите. 

На следващата спирка младежът все пак слязъл и там му били поискани документите за проверка от полицията.

Пътникът се нахвърлил с нецензурни изрази срещу представители на органите на реда, които са го арестували.

Отведен е и задържан в 9-то РПУ. По информация на ЦГМ той ще бъде съден по бързата процедура за дребно хулиганство.

От Центъра за градска мобилност напомниха, че пътуването с редовен превозен документ е абсолютно задължение на всеки пътник, който използва обществения транспорт. Контрольорите са служебни лица,  чиято работа е да следят за редовността на пътниците и в случаи на нарушение да изпълняват задълженията си, допълват от ЦГМ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво...а индийците...тях кога
98
2
 
9
 
! Отговори
Vai преди 5 години
Ако имахте поне малко достойнство нямаше да се оставяте индивиди с килийно образование да се гаврят с вас!!!!!!
97
2
 
11
 
! Отговори
Vai преди 5 години
щом сте балъци ще ви тормозят!!!!!Нали щяхте да протестирате срещу увеличението на билета!!!!?????Какво стана!!!??Плащате си чинно като преди Ба...ъци!!!!!С една дума пак заспахте!!!!За пореден път!!!!!!!
96
0
 
19
 
! Отговори
Marian преди 5 години
А индийците ит Факултета не ги закачат по автобусите и ваковете. Сигурно винаги са с редовни билети. Контроьорите ги е страх дори да ги попитат...а билета според бг стандарта трябва да е 0.50лв. За пенсинери гратис( в други държави са така).със звездички скриват Ромите, които сами се наричат ц.....и.
95
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз съм виждал че *** не ги глобяват. И съм виждал българи да глобяват. Защо *** са толерирани и просто им казват да слизат? Защо си мислят контролюрите че те нямат винаги пари и не ги глобяват, а си мислят че българите не са бедни и не им вярват и трябва да ги глобят. Защо *** са толерирани? А мен ме глобиха,защото на спирката от където се качих не продаваха билети, с 10лв исках да си взема билет от шофьора и нямал да ми върне, казах на контр, те ме глобиха да съм имал 1лв и да
94
0
 
5
 
! Отговори
За звездите преди 5 години
Звездите в предния коментар са заради истинското име с което наричат РОМИТЕ в целия бял свят. По TLC има и реалитита в които самите РОМИ се наричат с истинското си име за което тук ме цензурират
93
0
 
8
 
! Отговори
А циганите преди 5 години
Когато почнат *** да се возят с редовни превозни документи или да бъдат глобявани тогава да искат от всички. Да решат тоя проблем или безплатното возене, ток, вода не плащането на данъци секса между непълнолетни и между роднини социалните помощи самонастаняването и .......списъка е безкраен са заради големия процент гласуващи неграмотници по изборите ЛИ?
92
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да видя, как свалят *** и смръдливите селяци от градски транспорт, а не да се правят, че не ги забелязват. Точно заради такива като тях, не ползвам градския, ходя пеш или с кола. Докога ще носим мързеливците на гърба си? Хората от ЦГМ имат нужда от защитата на полицията. Забравихте ли какво се случи преди месец с момчето, което си позволи да напряви забележка на тая ***, дето си мисли, че сме им длъжни?
91
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, ако така сваляха и скъпата боя от градския равни нямаше да имат. За псуване са си - за едни може гратис, за други не може.
90
4
 
25
 
! Отговори
градска мобилност преди 5 години
До АнонименНа градска мобилност нито правилниците са законосъобразни, нито пък за един лев да слагат на човека белезници. Ама в мутристан всичко може. Пък и то едно обслужване в транспорта. Все едно си в Бангладеш. Защо карате хората да ви плащат приватизацията и ограбването на КТБ, а за един лев слагате белезници?
89
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички гратисчии яки глоби и 100 часа обществено полезен труд. Поне в държавата има доста, какво да се прави. Цял ден да мият и да метат, да им дойде акъла малко.
88
6
 
25
 
! Отговори
белезници преди 5 години
За една псувня белезници, а мен като ме наплю контролата- ги покриха! За един лев правите човека подсъдим. То нали шофъорите на градска мобилност не надуват чалга или не псуват като карат. В държавата на мутрите бедният няма права!
87
6
 
10
 
! Отговори
Гринд преди 5 години
До Анонимен В нормалната държава ще има прилични доходи,а и може да не му се налага да ползва градски транспорт,защото сигурно ще има кола...
86
1
 
25
 
! Отговори
Гринд преди 5 години
До АнонименИ една мешана скара към наградата...А служителите на ЦГМ,защо не показват зъби на нередовните пътници от малцинствата, /да не ги наричам ***/?
85
4
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
жена ми преди години ухапа една контрольорка, толкова се смях и се забавлявах ...
84
2
 
13
 
! Отговори
Гринд преди 5 години
До Enorа с такива ненормално "високи"заплати, как да плащаме "евтините" билети?
83
5
 
24
 
! Отговори
кОКИ преди 5 години
Като арестуваха този човечец за 1,60 лв., аз някакси се чувствам по-спокойно за моята сигурност (физическа и душевна), както и за сигурността на моето семейство и близки хора. Просто го чувствам, разбирате ли и за цялата държава. А иначе за кражбата на 16 милиарда дълг, и паричките от КТБ няма арести, там всичко е точно. Едно много голямо браво за бг полицията, както и за кмета със 150 лв. подкуп, а иначе фандъкова никой не я закача. Сигурни градове и държава ей. Брабо на МВР.
82
8
 
29
 
! Отговори
Епилептик преди 5 години
Някъде писаха, че човекът бил епилептик. Ако това наистина е така ще бъде голям позор и за контрольори и полицаи това което са извършили. А билетите са още незаконни.
81
6
 
23
 
! Отговори
уважение преди 5 години
Кка да ви уважават бе, как? Като сте направили билетът най-скъпия в Европа на фона на най-ниските доходи и правите от хората подсъдими за един лев! Това са институциите в България! Ама никой не казва защо данъкоплатеца трябва да плаща дълг от 30 милиарда без да е откраднал НИЩО!
80
5
 
23
 
! Отговори
seira преди 5 години
ГЛОБИТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ СА НАПЪЛНО НЕЗАКОННИ!НАРЕДБАТА НА СО Е НЕЛИГИТИМНА!!!