Рисково шофиране, полицейско преследване и... 7 ударени коли в София

27-годишен мъж е задържан, отказал е тестове за алкохол и наркотици
20 юли 2018 11:45,
65
Рисково шофиране, полицейско преследване и... 7 ударени коли в София
Снимка: архив, Булфото

Задържан е 27-годишен мъж, ударил 7 паркирани автомобила при полицейско преследване, съобщиха от МВР.

Още по темата

Тази сутрин около 4:20 часа в СДВР е получен сигнал за засечено рисково шофиране в района на ул. "Кирил Драганов" и "Калотина".

При подаден сигнал за спиране водачът не се подчинил, а в опита си да избяга, ударил последователно 7 паркирани автомобила.

След кратко преследване 27-годишният шофьор е задържан и отведен в ареста на Второ РУ за 24 часа.

Младият мъж отказал тестове за алкохол и наркотици. По случая е образувано досъдебно производство. Предстои доклад на събраните материали в прокуратурата.

По аналогичен случай работеха и вчера столичните полицаи, след като таксиджия помете 9 паркирани автомобила.

Сигналът за такси с неадекватно поведение на бул. "Рожен" е подаден около 17:00 часа от служител на СДВР, който не бил на смяна.

Веднага към мястото са насочени екипи на "Пътна полиция" и шофьорът е задържан на бул. "Ломско шосе", като преди това той ударил последователно и нанесъл материални щети на спрените коли.

Полицаите установиха, че таксиджията е седнал зад волана с отнето свидетелство за правоуправление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
3
 
! Отговори
Каскет Ушанков преди 5 години
Всички се смеят на жените , обаче истината излезена яве- 10 коли не можете да блъснете - една 20 годишна ви направи смешни , хахаха
48
1
 
1
 
! Отговори
Ивата преди 5 години
Споко ние сме търпелив народ.Можем и още 500 години
47
2
 
12
 
! Отговори
To6 преди 5 години
СПОКОЙНО , ГЕРБ ДЪРЖИ ВСИЧКО ПОД КОНТРОЛ. ОТ НАС ЗАВИСИ ОБАЧЕ ДО КОГА ?
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми ако бяхме нормална държава - 7 коли = 7 месеца , например...
45
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ха, отказал тест, дрегера отзад трябва да му го наврат като отказва!КОЙ ще плаща щетите???мама или тате? бой докато и те не го разпознаят , за това е свободия, няма кой да му направи главата шестоъгълна.
44
2
 
17
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Кво става с тая София уеееее... Има ли въобще хора с книжки и трезви да шофират уеее? :))))
43
1
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
И да допълня пътя определен,като обходен,а именно стария път през витиня непригоден за каруци ,а те ни задължават товарните камиони над 12 тона да се движим от там включително и извън габаритните.
42
1
 
9
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Минах през забраната на Хемус за товарни автомобили над 12т.поради простата причина,че бях извън габаритен.Спряха ме, не почерпих,защото смятам,че поправките в закона за движение по пътищата са *** и стимулират корупцията.СЪОТВЕТНО МИ ВЗЕХА КНИЖКАТА за 1месец,спряха камиона от движение за 3 месеца.Моля коментирайте аз ли съм *** или ЗАКОНА Е ***.....професионален шофьор съм от 1996г.
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдаа,големи комплексари има...одеве един с една бежова 911-ка ,даже и номера му беше такъв се правеше на големия пилот при зеленчукова борса,абе супер нагле.ц,вижте ме какво по.рше карам-нема що,с.елтак абсолютен!
40
1
 
5
 
! Отговори
True story... преди 5 години
Оная вечер по новините показваха как действа полицията във Вегас...
39
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оня ден ме спряха за проверка и се оказа че имам неплатен фиш от 4 години и че съм престъпник едва ли не. Видяха 20то левката и станах най- добрия шофьор, даже ме ескортираха 200 метра с патрулката за да нямам проблеми. Кво да ви говоря повече за работата на КАТ?
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Теб един джип те избъскал, а мен на един такъв джип се падат още 10-20 с малки стари коли, които се правят на велики и "ми показват как се шофира".
37
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше прегазил детето ми щях да съдя простите полицаи! Затова че предизвикват катастрофа, като гонят бакшиша гладните шкембето.
36
2
 
26
 
! Отговори
Чикън преди 5 години
До До ЧикънНе съм съгласен. Вчера един с черен джип изпреварваше на забранени участъци и се опита да ме изблъска от пътя. Интересно нагла мутра ли беше или много гъст със властта, че не се страхува от нищо. Не се виждаше, защото стъклата му бяха 100% черни, а не може! КАТ обаче тая ситуация не я видяха, нито абсолютно тъмните стъкла. Те виждат всичко, ама за ония другите - обикновените. КАТ не те пази и контролира, КАТ иска пари, може и в брой на ръка.
35
5
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колеги, става дума за биологични организми под закрилата на БХК и ИК.
34
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли кой да върне писаните каручки традиционни за това племе?
33
5
 
21
 
! Отговори
До Чикън преди 5 години
Мисля, че си прав само че КАТ трябва да се закрие. Иначе по наглост на пътя от доста време тези с евтините малки трошки изместиха тези с огромните скъпи коли. Шофирам от над 30 години и имам лични наблюдения по въпроса.
32
0
 
16
 
! Отговори
Гласоподавателите преди 5 години
В Бойколандия е така .Строят магистрали ,но не и затвори .Най големите им избиратели са полуграмотните българи и другите с по Румен цвят на венците,,лилав,,. Битова престъпност и корупцията 6000 лв не платени глоби .Тоя е готин за министъра на транспорта от партията на герп на следващите избори.
31
0
 
24
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Наблюдават се опити да се подобри рекорда на Габи от Пловдив -10 коли.Не могат явно.
30
3
 
21
 
! Отговори
Чикън преди 5 години
Само да ви питам докога ще се разправяме с такива? Ами с "кралете" на пътя с огромните скъпи коли, които карат сякаш пътя, държавата и животът ни са тяхна собственост? Дали да не закрием КАТ, че май са абсолютно безполезни? Какво мислите?