Лято е! В центъра на София остават без топла вода

"Топлофикация " почва 10-дневни ремонти в няколко квартала
Обновена: 19 авг 2018 20:14 | 19 авг 2018 18:56, Красимир Ангелов
39
Лято е! В центъра на София остават без топла вода
Снимка: Dnes.bg/Олег Попов

"Топлофикация София" ЕАД напомня на своите клиенти от централна градска част, че в периода 20 - 29 август ще бъде извършен преглед и профилактика на производствените съоръжения в ТЕЦ "София", съобщиха от дружеството.

В тази връзка, през посочения период ще бъде спряно подаването на топла вода към сградите, които се намират в карето между следните улици и булеварди:

Още по темата
- бул."История славянобългарска", ул."Индустриална", бул."Данаил Николаев", ул."Проф. Милко Бичев", бул."Евлоги и Христо Георгиеви", бул."Янко Сакъзов", бул."Васил Левски", бул."Цар Освободител", ул."Крум Попов", ул."Цанко Церковски", ул."Иглика", бул."Пенчо Славейков", бул." Е.И.Тотлебен", ул."Йоаким Кърчовски", ул."Добруджански край", бул."М.Д.Скобелев",ул."Опълченска", бул."Мария Луиза", бул."Рожен", бул."История славянобългарска".

В същия период без топлоподаване ще бъдат и потребителите от кварталите:
"Зона Б-5", " Зона Б-18", "Зона Б-19", "Света Троица", "Фондови жилища" и "Банишора", квартал "Илинден" - блокове с номера 1, 2, ,3, 4, 243 и сградите в района на ул."Зографски манастир", ул."Л.Весов", ул."Хисаря" и ул."Цар Симеон"

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството  и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg.

За времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения, отчитат от дружеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
В преди 5 години
Нали днес щеше да дойде? Кога по-точно? Дайте час.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимно преди 5 години
От кв. Илинден съм и живея в бл.129. От два дена нямам вода. Кога ще имам? И до колкото виждам,блока, в който живея не е заявен по горе.
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пък понеже като има топла вода някой се е засилил да я ползва. Къпете се, бе. Не е вредно. Всеки втори лъха на умряло.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 27Ами реално няма. Никъде по в европа хората не остават без вода за седмица.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фандъкова да обяви червен код за тези квартали въпреки че днес след обяд ще превали и софиянци могат да си вземат по едно къпане под улуците
26
0
 
3
 
! Отговори
сеянин преди 5 години
Нидейте тъй. Шме *** разплачете бя
25
2
 
16
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Абе все пишете "Тия софиянците това, софиянците онова!" Ама какво правите вие в София, о, провинцио неземна!? Псувате и се гаврите със софиянците, *** те са не повече от 300 хил. Останалите, кви сте бя? Обликът на столицата е вашият, не е на софиянците. Вие якате и мякате от парламента, от министерски съвет и прочее. Ако нещо не ви харесва, то идва от вас, провинциалистите, дето се пишете столичани. Цяла България се изсипа в София и градът стана същински отврат.
24
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ганчовците си мислят че топлото идва от лунната светлина и че ТЕЦ-а няма нужда от профилактика поне веднъж годишно и само за една седмица.
23
2
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 5 години
"Докога НАРОДЕ БЪЛТАРСКИ ЩЕ ТЪРПИШ?" Много изтъркано и ***. Че и кой ли ти обръща внимание, като пишеш винаги едно и също и никога по темата. Досаден папагал.
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е проблем, те в Бг се къпят един път седмично...
21
2
 
3
 
! Отговори
Drvenica преди 5 години
Ovche pole sa pochnale da proizvejdat massavo palmovo maslo za bg kravieshko sirene...obrale sa sichkoto palmi ot slanchev briag, burgas, varna, balachik, ovzor, zoozopol, rezavo, caraevo, barbara, shabla, duraknulak...
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро, казва той, се показаха доста далече минаретата на София, после къщите с червените си покриви, обиколени с градини, и най-сетне вътрешността на града, *** и вонеща"Така писал за София пътешественикът Бланки.А след Освобождението дойдохме ние, образованите и интелигентните от провинцията и създадохме днешния град. Защото местните бяха нечистоплътни хора, коита се къпеха само когато вали дъжд и миришеха на чесън, пот и животни - така пише пък Иречек
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние не живеем в панелка. Построихме си една красива къща на мястото на стара съборетина в идеалния център.А кореняците софиянци са из Банишора и Драз махала., в древните блокове от двайсетте години.
18
3
 
16
 
! Отговори
Софийска баница преди 5 години
До АнонименДругарю, в панелки живеете гостите на столицата, които навремето ви домъкнаха от селата по партийна линия. Тези панелни гета са построени за вас, а не за местните.
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка година ремонти - ровят, заравят, ровят, заравят и така до безкрай.
16
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Софийска баницаС кофа и канче се е къпала баба ти. Селячеството както ти го наричаш живее в много по-хубави къщи от софийските панелки.
15
4
 
10
 
! Отговори
Bulgariabg преди 5 години
В Топлофикация се правят фиктивни ремонти - а в действителност се КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО - НАЙ-ОБИЧАТ ХОРА КАТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СЛЕД КАТО ТОЙ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ОТ ГЕРБ ОСЕРАТ НЕЩАТА ДА ОБИКАЛЯ ВКИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ДА ПОВТОРЯ КОЛКО МНОГО СЪ НАПРАВИЛИ ЗАБЪЛГАРИЯ - А КОЛКО СА ОТКРАДНАЛИ ТОЙ И БОЙКО БОРИСОВ никой не казва!Докога НАРОДЕ БЪЛТАРСКИ ЩЕ ТЪРПИШ?Гърци,унгарци,поляци и румънци за вай-малкото и излизат на площада - а ти народе търпиш!?Докога?????
14
3
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Е, колко е то лятото?
13
1
 
13
 
! Отговори
до 97 преди 5 години
Ралица Агин беше от НДСВ, но сега е от ГЕРБ.Също като Вожда й.Не зная колко хора си спомнят, че Бойко Борисов беше избран за депутат от листата на НДСВ в Благоевград, но се отказа от депутатското място, защото ген.Любен Гоцев и така нареченият Цар решиха да го сложат за главен секретар на МВР.Там щеше да им бъде много по-удобен. Също и на Младен Михалев-Маджо и старият им приятел Румен Николов-Пашата, който преди няколко години, вече при Бойко Борисов премиер купи Кремиковци и го наряза.
12
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да се надяваме ,че както казва прогнозата ще бъде топло и на места ще превали дано софианци имат късмет.