Адът по бул. "България" свършва на 10-ти септември

Нервите на софиянци ще се опъват и следващата година
18

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Близо месец отнемат ремонтите дейности по бул. "България" в участъка между булевардите  "Иван Гешов" и "Гоце Делчев".

Ремонтът на ключовия за София булевард започна на 12 август и ще продължи до 9 септември.

Още по темата

Движението за автомобили ще бъде пуснато изцяло на 10 септември, обеща столичният кмет Йорданка Фандъкова, която отиде на място, за да види как върви ремонтът.

Градоначалникът увери, че се работи активно и благодари на софиянци за проявеното търпение, въпреки че шофьорите се предвиждат доста трудно, защото едното платно на булеварда е затворено.

"По мое настояване на целия участък ще се сложи мрежа, за да бъде по-здрава новата настилка. Ако строителите спазят графика и не вали от събота движението в това платно ще бъде пуснато и ще затворим другото - в посока център", каза Фандъкова.

За следващата година остават ремонтите на участъците от "България" между НДК и бул. "Иван Гешов" и от бул. "Гоце Делчев" до Околовръстния път.

Още не е ясно дали ще се работят паралелно или на етапи.

Фандъкова напомни, че от днес е пуснато движението по бул. "Христофор Колумб". От утре обаче за ремонт се затваря Източната тангента. Там ще се пропускат само коли на работещите в района. Ремонтът трябва да приключи до 15 септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия с оптегнатите нерви да фнимават за кого гласуват за да не си скъсат после нервите!
15
3
 
3
 
! Отговори
Ремонт на Ремонта преди 5 години
До *** 10: Колега, прав си. Така го правят и с Скандинавия (Швеция и Финландия). Магистралите им са 3 (три) по-евтина отколкото в България. София имаше и проекти за отопляеми тротоари с минерална вода, ама нали с джипа мутрата ходи и във Ве-Це-то. (WC).Колкото до крадливата учителка по руски език, нека си харчи парите за лекарства. Тази със семплият си интелект, не прави разлика между Фавелите Люлин и Младост.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А уе копеуета, голям ад по бул. България уе.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фандъка и дзурлестото й протеже и там ли объркаха нещата.
12
4
 
7
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Булевард 'България' е от околомръсното до ндк.. Мизерниците ремонтират едва една четвърт от него. Всичко в тая воняща *** се прави на парче и не както трябва, а така се не прави!
11
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За огромно съжаление мрежата е само за армировка, няма да служи за отопление и против замръз, интересно, колко десетилетия ще са ни нужни за да стане София смарт град ?!Сбогом Фандъкова !
10
1
 
3
 
! Отговори
Тъпи преди 5 години
Доколкото си спомням тежки камиони нямат право да се движат по бул. България .Ако мрежата е на ток срещу замръзване е супер .Да бяха сложили слънчеви панели по цялото трасе ,хем ще произвежда ток , лесно се сменяват ,икономия от почистващи и посипващи фирми и др.
9
0
 
5
 
! Отговори
Тъпи преди 5 години
Срещу образуване на коловоз се слагат арматури или специални съставки асфалт .По магистралите на САЩ липсва кололовози но на всички светофари го има
8
3
 
5
 
! Отговори
Sf преди 5 години
Свършва за това платно после почва за другото т.е. НЕМА свършване!
7
3
 
7
 
! Отговори
мех преди 5 години
Да информирам троловете по-долу, че мрежата не се слага против пукнатини, а против образуването на КОЛОВОЗИ.
6
5
 
6
 
! Отговори
Тъпи преди 5 години
Какво общо има мрежа с асфалта ? Толкова години работя като инспектор геолог по строителни дейности ,такова нещо не съм виждал .Мрежата лежи под асфалта но пукнатините идва от повърхността на асфалта и след зимно време се образува дупка която ще стигне само до мрежата.Дано да е качествен асфалта също и не трябва да има въздух в самия асфалт .
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малиииии, АДЪТ, баце! Ела глей къв АД става, оле малееее!
4
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фандъкова, ако си мислиш че като сложите тази мрежичка под пътя и че асфалта ще издържи много повече, мога да ти кажа че жестоко си се излъгала. ОСТАВКА КРАДЛО последните години крадете от София вместо градът да се развива, той изостава много, мнооооооого.
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"По мое настояване на целия участък ще се сложи мрежа, за да бъде по-здрава новата настилка."Значи ще е за ремонт на ремонта не след 3 месеца, ами след 4 месеца. Честито!
2
9
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Хаха, вижте на последната снимка има един, който се е излегнал на тревичката. Яко се работи, удърнооо! Здрава настилка, здрав градоначалник!
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е нали уж до 1.9 ?