Запъхтяна София: Пак тапи в София и пак на ключови булеварди!

През уикенда – бул. "Васил Левски", "Арсеналски" и Източната тангента
14 сеп 2018 20:10,
47
Запъхтяна София: Пак тапи в София и пак на ключови булеварди!
Снимка: Архив, Булфото

Затварят за движение бул. "Васил Левски" в участъка от Софийския университет до паметника "Васил Левски" в неделя, съобщи зам.-кметът по транспорта на столицата Евгени Крусев.

Това е последният етап от ремонта на участъка, който трябва да бъде пуснат за движение в понеделник.

Обновяването започна пред лятото с преасфалтирането на отсечката от Ректората до ул. "Граф Игнатиев". Нова настилка бе положена и на кръстовището на Софийския университет.

Още по темата

Все още голяма част от София продължава да е запушена заради ремонти. Затруднено е движението по бул. "Арсеналски", който е напълно затворен от днес. Заедно с него е затворена и Източната тангента. Ремонтите трябва да приключат до понеделник.

През лятото бяха обновени и булевардите "България", в участъка между "Иван Гешов" и "Гоце Делчев", "Христофор Колумб", ул. "Резбарска", както и десетки вътрешноквартални улици.

"По този начин основните ремонти, които обещахме да изпълним до 15 септември, ще приключат", заяви Крусев.

След първия учебен ден ремонтите ще продължат на бул. "Пенчо Славейков" и ул. "Граф Игнатиев", където е най-големият ремонт в столицата това лято.

Там изцяло се подновява трамвайното трасе, като в началото на ноември се очаква движението да бъде пуснато. Улицата изцяло се реновира, подменя се ВиК инсталацията, обновяват се и площадите "Славейков" и "Гарибалди". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Софияремонтитапи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
И аз да се изкажа преди 5 години
За да сме коректни, трябва да си кажем честно - добре е, че се правят ремонти, зле е, че няма организация, зле е, че се крадат пари с ремонтите, добре е, че населението се увеличава, зле щеше да е обратното, зле е, че всички искат да се движат с коли, за разлика от живеещите в доста по-големи градове по Света, но и е зле, че дори и да искат да отидат на работа с метро, някак трябва да си закарат децата на училище, което е на другия край на София, пак заради лоша организация. И те така.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ремонт на ремонта е мотото на Крусев с честната физиономия.
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"янчулевките" вероятно беше по добре? Или Софиянски? Някой да пропускам?При Фандъкова града се разви неимоверно--------------------------------- За тия милиони,които влизат в София нищо не се прави,толкова дупки има,че се сещам за Янчулев,само че той не получаваше европари. Фандъкова много прави с евро средства,но и много не прави,цяла София е в дупки и дупчици извън големите булеварди и кварталните улици са след бомбардировка на някои места. Направят ремонт,след 1 месец правят ремонт на
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле вчера сутринта колко съм ги псувал,затворили в 8:30 часа ЧАС ПИК да им пикам на оправиятя Арсеналски,туп една табела и оправяй се, псувните бяха до Мол Парадайс откъдето минах през уникална тапа. Какво спаха цяло лято тоя Арсеналски от 1 или 2 месеца е затворен ту едното платно,ту другото, сега целия,защо целия!!!!!!!!!!!!!!!!!
28
0
 
6
 
! Отговори
петко преди 5 години
Мрънкането не е срещу ремонта, за пълната липса на организация. Вчера затворили Арсеналски и съответно Богатица е затапена. Обаче знака е толу на кръстовището с Арсеналски. Съшевременно всички квартални улички са отскоро еднопосочни заради зелена зона. .. Станаха неимоверни панаири вчера сутринта - хората тръгнали на работа и попадат в тапа от която няма мърдане. Ами сложи един знак и двама ушеви да отклоняват горе при Била че да могат хората да обходят покрай Кемпински .. ей това е което дрази
27
5
 
3
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Зимата сняг и луга, есента дъжд,мъгли, лятото - топло, пролетта - дъжд. КОГА ДА РЕМОНТИРАМЕ СОФИЯ БЕ *** НЕДНИ ДОШЛИ В СОФИЯ. ОТИДЕТЕ СИ НА СЕЛО НА ЧАКЪЛА. ВИЕ СТЕ ЗА ТАМ.
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 34Да, безобразен е! При "янчулевките" вероятно беше по добре? Или Софиянски? Някой да пропускам?При Фандъкова града се разви неимоверно, доста тапи се отпушиха трупани с години. Остава бул. България/Евлоги Георгиев да се покрие и ушири. Този канал няма да пречи на никой. Парковете се поддържат сравнително добреДа, има още много работаПо нататък следват и по крайните квартали
25
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
София стана безобразен град. Направиха го безобразен. Това е престъпление.
24
1
 
10
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Фиаското е пълно София стана град държава като Ватикана.Всичко се изнесе тук а "булевардите" строени по времето когато движението се е състояло от конски впрягове.Вземи тоя въздух прахуляк и тн.Не съм сигурен дали в Припят не е по-здравословен живота.
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Възхищавам се!А застроихте ли всички градинки в Младост вече,а?
22
28
 
12
 
! Отговори
Възхищавам се! преди 5 години
Възхищавам се на г-жа Фандъкова!Нека си плюят разни твари, но това не пречи София да става все по-хубав и модерен град.Огромното строителство е факт и се чудя как издържа тази жена на това напрежение.Детски градини и училища (нови и всички се ремонтират), водопроводи, канализации, метро, спортни зали и площадки, релсови пътища, улици, паркове, ново строителство и саниране.Строежите нямат край, така, че всичко се вижда и е пред очите ни.Не сме имали по-добър кмет и по-мащабно строителство
21
8
 
20
 
! Отговори
месара преди 5 години
Важното е да се продължава да се строи безразборно, след като пречката Иванчева е отстранена. И Фандънкова да продължава дарни плакне какъв чудесен град ще имаме съвсем скоро.
20
2
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
До ГостА преди 1878 си беше баш село
19
3
 
2
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
И аз се ядосвам на тапите и за това че преместихме спирката на Константин Величков до Двореца на децата и ни завряха в ..чи *** новата спирка.Но си пускам новата песен на Моранди Калинка и ми се оправя настроението.Иначе без тапи и Фандъкова-тези скачени съдове Как ли ще живеем?
18
0
 
11
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 5 години
Да, ама преди 1999г. София не беше толкова населена, колкото сега! Тогава също имаше и живот и по малките населени места! Сега, след като "навряха" всичко в София- така ще е, няма как! Друг е въпроса, че тази котловина не е пригодена за антропогенно натоварване от 2 милиона души, но на кой ли му пука за този факт!
17
7
 
8
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Преди 1999 г. София си беше прекрасна!!!
16
11
 
15
 
! Отговори
офффф преди 5 години
Хайде стига хленчихте. Като има дупки - що имало дупки. Като ремонтират - е що пък ремонтират... Елате на село като не ви изнася. Няма задръствания, няма тапи, хора също няма. То вече се самозабравихте. Чудят се само къде да се завеят и занимават цялата държава какво имало в Южния парк, какво имало в детските градини и дали ядат био продукти. Останалите 80% от населението живеят със съвсем различен дневен ред да ви кажа. Земята вика "столичани", Земята вика "столичани"...
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е това руско желязо на снимката. Още ли имате от тези подобия на камиони. Бях забравил, че гламавите руснаци ни продаваха едно време великите си постижения в автомобилостроенето ха ха...
14
3
 
3
 
! Отговори
ДО СОФИИАНИЦ преди 5 години
да е чуек , ама ко да напрая .... ми устаам ми
13
4
 
11
 
! Отговори
СОФИЯНЕЦ преди 5 години
драги селяни,смешни сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!