След скандал в кръчма – омазани с манджа клиент и готвач

Разправията стана следобед в заведение, близо до НДК
19 сеп 2018 17:00,
35
След скандал в кръчма – омазани с манджа клиент и готвач
Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Скандал с неплатена сметка в заведение край НДК разпали улични страсти.

На столично кръстовище се озоваха готвач от известен ресторант, полиция и недоволен клиент, който след консумация в заведението и отправени забележки от страна на персонала, си тръгнал с думите: За сметка на готвача!

След тези "ядливи" реплики, и двамата – готвачът и клиентът, си спретнали мини скандал, замерили се с храна и хукнали на улицата, видя репортер на Dnes.bg.

След разговор с полицията – двамата са поканени да дадат разяснения по случая в най-близкото РПУ.

Известна интернет платформа за рейтинговане на заведения пише, че въпросното столично заведение не се слави с добро обслужване на клиентите си заради чести скандали за лошо отношение и некачествено приготвена храна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По добре се напъни, сам манджата си ти сготви. Ще ядеш храна чудесна вместо буламач и чалга бесна!
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български ресторант с български персонал? Ооо не благодаря.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
29 Гастебайдърпета на Пинокио не се води, приятелче.
28
0
 
12
 
! Отговори
Баш Българин преди 5 години
МИ КАЖЕТЕ МУ ИМЕТО БРЕ ДА ЬНАЙМ НАРОД ДА НЕ ХОДИМ И ТАМ. САКЪН.
27
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БауЯ си представи, че в България също стане така. (Това за Франция не го вярвам, но както и да е...) Я сега пресметни колко хора ще си плащат сметките в ресторанта? Сещам се за един цял етнос, който само това чака, а и останалите биха се възползвали. Та така... и ние сме ходили във Франция спокойно, не си първия... :)
26
0
 
3
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До GHTА ти би ли споделил с нас Невежите с какво образование си и т.н.?!
25
2
 
15
 
! Отговори
Хипотеза преди 5 години
Предполагам, готвачът редовно пуска по някоя плюнка у манджата, "за оригинален вкус"?
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимка с омазаните или не се е случило.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кай знае какъв *** са му сервирали та да не си плати. Веднъж ми сервираха пиле с перушина, уж печено на грил. Замалко да литне.
22
1
 
9
 
! Отговори
месара преди 5 години
утрепани нема, що пишете за тоя скандал?
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До GHTАбе гьoн! На тебе точно това ти пее радиото, че ако искаш да не платиш, трябва да обосновеш защо не искаш! Ама нали ти си много "умен", трябва да ти се обяснява по много пъти, точно щото си УМЕН! Ако примерно ястието се прави по конкретна рецепта и не е спазена рецептата, това е основание. Но ако си изял половината ядене и накрая кажеш "не ми харесва, ама не знам какво, просто не ми харесва", това НЕ Е основание!Заради такива дребни тарикати като тебе България е на това положение!
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох как искам да опитам риба Фугу в Япония и да не я плащам! Ще им кажа, че е гадна и няма да платя!
19
6
 
8
 
! Отговори
GHT преди 5 години
тука сте се събрали от умник нагоре...затова и България е в това цветущо положение - от такива капацитетиХората ви споделят нещо от опит, но вие и това не искате да чуете. Как пък толкова нямате любопитство да научите нещо ново?! Направо съм изумен какви коне с капаци живеят по земите български. Гледам ви, че много смело се подигравате на хората. В качеството си на какви го правите? Какво ви е образованието, каква ви е професията, какви са доходите ви, колко житейски опит имате?
18
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Има ястия които не съм пробвал никога в живота си. Може ли тогава като отида във Франция, да си поръчам от тях и ако не ми харесат, да не ги плащам?"Да, може. Бау каза, че французите са длъжни ако трябва да работят на загуба заради неориентирани с френската кухня туристи.
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ястия които не съм пробвал никога в живота си. Може ли тогава като отида във Франция, да си поръчам от тях и ако не ми харесат, да не ги плащам?
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Да, вярно е, аз редовно така правя тук във Франция. Ходя по най-изисканите ресторанти, ям и накрая казвам, че храната е гадна. А ресторанти да искаш във Франция. След 1-2 месеца мога пак да се върна там и пак така."----Хората не разбраха сарказма.
15
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До GHTТия превземки, които си мислят, че във Франция и т.н. разни "бели държави" (пълни с арапини) много лесно дават безплатно, са в абсолютна грешка. Това е ядене, а не производство на мотовилки. За всяко ястие си има вкус, почитатели и непочитатели. Аз примерно не ям бамя, защото не ми харесва на вкус, а кoпрофилите предпочитат да ядат л***а! Не става така! За да не платиш сметката (дори и във Франция), трябва да кажеш какво точно не ти харесва, кое не е изпълнено както трябва и т.н.
14
24
 
14
 
! Отговори
GHT преди 5 години
До БауОпааа, някой балканец, който не е излизал от колибата си, ти сложи минус на секундата. Пожелавам му да иде в нормалните държави и да види как при най-малкото недоволство, персоналът започва да ти се извинява, да ти предлагат да е за тяхна сметка и допълнителни десерти/комплименти. Тук нашенските кръчмари изпадат в драма от една счупена бутилка бира. Ако не можете да си позволите 2-3 неплатени сметки за деня, то направо си затваряйте бизнеса. Това вашето не е никакъв бизнес.
13
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БауДа, вярно е, аз редовно така правя тук във Франция. Ходя по най-изисканите ресторанти, ям и накрая казвам, че храната е гадна. А ресторанти да искаш във Франция. След 1-2 месеца мога пак да се върна там и пак така.
12
14
 
22
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Ако храната е гадна, клиентът е в правото си да си тръгне и сметката да плати готвача. Ако не вярвате - идете във Франция за справка.