Прорязани и омазани... дървета гинат пред кръчма в "Слатина"

Столичната община не може да установи има ли виновен
26 сеп 2018 08:50, Петя Славова
35

Съседски спор за това унищожават ли се дървета в столичния квартал "Слатина".

Жители на района твърдят пред Bulgaria ON AIR, че собственик на заведение е прорязал стъблата на 4 дървета пред заведението си, като ги е намазал с някаква течност, за да изсъхнат по-бързо.

Те са подали сигнали в Столичната община и в полицията.

Според общината, глоба на собственика не може да бъде наложена, защото няма как да се докаже, че го е направил. На свой ред той отрича.

Ако се установи, че е виновен, може да бъде санкциониран с по хиляда лева за дърво.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
Жиб. преди 5 години
Собственикът няма да каже че ги е намазал да изсъхнат по-бързо,понеже пречат на клиентелата му: най-много да отнесете от него някоя попържня. Ако решите че той е невинен ще трябва да приемете,че дърветата сами са се нарязали и омазали,ей така от скука разбираш ли.
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не отвличайте вниманието на народа от цените на парното с някакви дървета.
26
3
 
8
 
! Отговори
2+2 преди 5 години
a ако този заяви след година "инвестиционно намерение" да построи кочинка пред кръчмето, след лато изсъхнат дърветата и ги премахнат...значи той ще да ги е посякъл.
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още една статийка за отвличане на вниманието от новите цени на тока, парното, водата, хляба и квото се сетите.
24
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кой му пука - важното е, че сме стабилни и Тиквун има снимка пред камината на Белия дом.
23
2
 
10
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Това някъде в западна България ли се случва.....
22
3
 
14
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Ега ти и кухата статия-На коя улица ,до кой номер в кой град срещу кое заведение и на кой собственик....Дървената са общинска собственост и тя може да запечата заведението за да не паднат сухите дървета и след което да пусне конкурс за събарянето на дърветата (и така няколко годинки докато пораснат новите )
21
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това са българите - дребнави и злобни, чупят и трошат чуждото и общинското.Пак Борисов ли е виновен?Някой министър ли е виновен ;)
20
4
 
25
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Типично за българина...прави каквото си иска....не цени и пази общото и чуждото...мисли примитивно и само за собствения си (***) г_з
19
4
 
25
 
! Отговори
www преди 5 години
ГЛОБА НА СОБСТВЕНИКА НЕ МОЖЕ - ПОНЕЖЕ НАПЪЛНИ ГУШАТА НА ОБЩИНАРИТЕ ...
18
3
 
6
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Цветни истории от родния абсурдистан.Нищо.Важното е,че боко-диктатора е обяснил на ойропата с какво точно той и приятели се гордеят.
17
1
 
12
 
! Отговори
Стас преди 5 години
Погледнете градинките. Където и да има градинка се намира някой да сложи маси , някой паметник за не занайно белико дело. Гледаме хубава градинедата поредния забит камък играден с бетом - за да помним не знам какво си . После около паметника бетон да го обикаляме. И след това площад и Кръчма. ПОМНИМ ама градинки дървета цеветя извън града. Всичко бетонирахме за да ние по-чисто. Очистихме природата от градовете. Това са всички граждани . Ням какво да се сърдим на един всички заедно го правим.
16
3
 
24
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Не му ходете във *** кръчма няколко месеца на тоя непрокопсаник!Такива едеоти разбират не от добра дума,а като ги ударите по джоба!
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПероБраво бе ти си би голям герой, уличен правораздавател, винаги прав, но един ден като ядосаш някой, който е решил че той е по-прав от теб и ти набие шамарите, ще си признаеш и че си талибан, но както и да е важното е да се мислиш за много велик сега.
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"може да бъде санкциониран...."Е затова ми харесва българското правосъдие, нямам в предвид конкретния случай!
13
2
 
21
 
! Отговори
scbg преди 5 години
До ikarМаксималната глоба със сигурност е 5000 лв. Не знам обаче дали зависи от дървото.
12
10
 
7
 
! Отговори
Гладуващ българин преди 5 години
До О С Т А В К А !!! Абе направо 2 000 000 българи е умрат до пролетта(най-малко).Похарчили са си парите за екскурзии в Гърция или са ги дали на телефонни измамници и няма да имат за хлебец, че и той поскъпна с 30стотинки.Някои могат да се спасят като се примолят на Ани от Болярово да им даде месце и сиренце от умрелите от преяждане овчици, които гербаджиите искаха да убият, че били заразени.
11
5
 
60
 
! Отговори
Перо преди 5 години
Миналата година бих комшията за същото престъпление. Беше в 1: 30 нощеска, видях го докато пушех на прозореца. На другия ден го прискрипах като първо отричаше, но след третия шамар призна - дървото му пречело на гледката към пътя!!! Ако имахме държава такива *** щяха да лежат в затвора, но УВИ, явно ще се саморазправяме с тях!
10
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така работи мафията. Сеч и бетон за всеки паркинг и градинка.
9
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пък на нашата улица за три години точно общината отряза 11 липи - коя суха, коя не - ама не е боцнала и една фиданка.Да попитам, 2020-та ли чака? Или изборите?