Нинова ще обжалва решението на съда за "Г-жа Лъжа"

СГС отхвърли исковете на Нинова и Борисов един срещу друг
6 ное 2018 16:37,
51
Нинова ще обжалва решението на съда за "Г-жа Лъжа"
Снимка: Архив, Булфото

Корнелия Нинова ще обжалва решението на Софийския градски съд, който отхвърли исковете на Корнелия Нинова и Бойко Борисов един срещу друг.

Червената шефка заведе дело срещу премиера заради определението му за нея "Госпожа Лъжа", както и заради твърденията, че е била активист на СДС. Борисов пък се засегна от казаното от Нинова по негов адрес, че "Крадецът вика: "Дръжте крадеца". Днес стана ясно, че съдът е отхвърлил и двата иска.

Корнелия Нинова каза, че в съдебното решение обвиненията, че е била член на СДС са определени като неистинни и няма данни "ищцата Корнелия Нинова действително някога да е била член на СДС". За "г-жа Лъжа" заключението на съда било, че това обвинение е "безлично и безадресно и се касае за жена политик, но не и за Корнелия Нинова".

"На основание на тези мотиви на съда ще обжалвам решението, защото заключението е, че и двете неща – неистинните твърдения, че съм била в СДС и безадресното "Г-жа Лъжа", не би трябвало да са ми причинили обида или притеснения. Но при такива ясни мотиви нямам друг избор, освен да обжалвам това решение на втора инстанция", закани се червената шефка.

Тя обясни, че искът на Борисов също е отхвърлен, тъй като изказването на Нинова е българска поговорка.

"Според съда "Крадецът вика: "Дръжте крадеца" е цитиране на българска поговорка и не е моя обида към него", добави Нинова.

Соцлидерката уточни и че сумата от 1680 лв. , която Борисов трябва да й плати като разноски по делото, тя ще дари на дете с увреждане.

Корнелия Нинова настоя и че нерегистрирането на БСП в пленарната зала ще продължи. Тя обаче уточни, че за дните, в които соцдепутатите не са на работа, не получават заплати.

"Парите не ни интересуват. Така или иначе сме казали, че когато отсъстваме, не искаме заплати и не ги получаваме - вече 2 месеца", обясни Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Сливен зове преди 5 години
а за другарката Импексова ще обжалва ли бедната таварищка ??? - че поради безпаричие пратила сина си в САЩ а не в Москва
42
1
 
1
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 5 години
До До 36 Комунис лъжетс ПРОДЪЛЖЕНИЕ ..... 10 МИЛИАРДА СА НИЩО В СРАВНЕНИЕ С НАСТОЯЩИЯ ЗАЕМ НА БОЙКО БОРИСОВ ОТ 16 МИЛИАРДА ЛЕВА, НЕОБЕЗПЕЧЕН С НИЩО И ОТКРАДНАТИ ДВА МИЛИАРДА ОТ СРЕБЪРНИЯ РЕЗЕРВ. НЕ ЗНАМ ЗА КАКЪВ ФАЛИТ ГОВОРИТЕ. КОГАТО ЕДНА ДЪРЖАВА ФАЛИРА, КАТО ГЪРЦИЯ НАПРИМЕР И ПОМАГАТ БОГАТИТЕ. НА НАС КОЙ НИ ПОМОГНА ОТ УЖ ФАЛИТА. ИКОНОМИКАТА НИ БИЛА ОРИЕНТИРАНА КЪМ СССР. НОРМАЛНО СЕГА НА КЪДЕ Е ОРИЕНТИРАНА КЪМ ЕС. САМО ЧЕ В СССР БЯХМЕ ПЪРВА ДУПКА НА КАВАЛА, А СЕГА СМЕ ДВАДЕСЕТ И СЕДМА В ЕС
41
0
 
1
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 5 години
До До 36 Комунис лъжетсНИКОЙ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАБЛУДИТЕ. САМО СЕЛСКОСТОПАНСКАТА НИ ИНДУСТРИЯ БЕ НАСОЧЕНА ОСНОВНО КЪМ СССР. ВСИЧКО ОСТАНАЛО СЕ ПРОДАВАШЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА, АФРИКА, АРАБСКИЯ СВЯТ И ЛАТИНСКА АМЕРИКА. ТИ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ НА ТАЗИ УЖ ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА - "СОМАТ" БЕШЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕВОЗВАЧ В ЕВРОПА. "АРСЕНАЛ" И КИНТЕКС ПРОДАВАХА ОРЪЖИЕ В ЦЕЛИЯ СВЯТ. БУЛГАРТАБАК БЕ ЧЕТВЪРТО МЯСТО В СВЕТА, САМО БЪЛГАРИЯ ПРОДАВАЖЕ ТОК ОТ АТОМ. ЕЛ. НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ. ТА ЗА ТАЗИ ИКНОМИКА ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ .....
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
90% от соц-икономиката съществуваше заради ефтините руски суровини и за руския пазар. И като фалира този пазар, фалирахме и ние, т. е. нищо произвеждано в България не е било конкурентно на световния пазар. Абсолютно постижение на българския икономически соц-гений(тип Румен Гечов). Абсолютен фалит - няколко пъти. Абсолютно - постижение. Абсолютен фалит. И очакват публиката да ги извика на бис. Ей на това му се вика комунис.
39
7
 
4
 
! Отговори
До 36 Комунис лъжетс преди 5 години
*** не е единствения лъжец в партията,те вкупом си прилича и са типично нагли да се изказват.Та каква държава за пример оставиха комунистите-бяха опукали 10 млрд.$ кредити и нямаха никакви пазари на запад, с които да покриват този заем.3 месеца след падането на Живков, Луканов обяви официалния фалит на държавата.Той Живков нямаше и да слезе, ако не се задаваше фалит. Ама тогава щеше да свърши като чаушеску и корна нямаше да има на чий паметник да поднася цветя.Селски хитрец си беше ТЖ.
38
3
 
6
 
! Отговори
Ами права е жената! преди 5 години
Много повече и подхожда прякорът "Г-жа Наглост".
37
4
 
9
 
! Отговори
Болшевик преди 5 години
Ехооооо! Няма ли хора в тази България,които да изокат когато по телевизионните студия се появи кретенът Румен Гечев и почне да ломоти колко гадна държава ед България и как само комунистите могат да я оправят? Няма ли хора и журналисти ,които да споменат как този наглец през 1996 г. участваше най-активно във фалита на държавата ни и ни докара до 5 долара заплата????? Няма ли кой да запуши плювалника на този червен некадърник,който иска пак да ни докара до фалит???
36
2
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "Ти да видиш...": Къде искам да ходи Теменужка Петкова? Нито при американския, нито при руския посланик. На продажниците (като нашите гербаджии) сигурно им е малко трудно да разберат защо. В една нормална държава един министър на енергетиката не се среща с посланик на друга държава без поне да направи изявление по медиите след това. Да си чул нещо от Теменужка? Не,нали. Не Корнелия Нинова им е виновна на гербаджиите за това че са п'родажници. А могат да лепят етикети,които са си за тях самите
35
5
 
8
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 5 години
До Наръчник на комунистИскам само да ти кажа, че не са управлявали 45 години, а по малко. Ти сметни от коя година до 1990г. Второ за тези по малко от 45 години успяха да съградят такава България, която беше пример във всяка една област, като започнем от образованието, здравеопазването, армията, МВР и се стигне до всеки отрасъл на икономиката. Напрактика този строй съгради всичко, което вече 27 години крадете всички вие и още се борите за да крадете. Населението нарастна от 6 000 000 до 9000000
34
3
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До ЛайНоТохарсваш същността си,дефинирана с ника ти
33
1
 
4
 
! Отговори
ЛайНоТо преди 5 години
И аз харесвам БСПто.
32
5
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До българин дефинирай "червена капиталистка"!..Какви други по цветове "капиталисти" познаваш?..Боко Банкянски -милиардера,той с каква боя сай вапцал?
31
4
 
9
 
! Отговори
българин преди 5 години
Тази безочлива червена капиталистка не разбира ли,че колкото повече се изявява,толкова повече отвръщава и останалият малко електорат не само от себе си, но и от партията, която оглавява!? Или по-скоро това е замисъла на Гърбавия от Драгалевци,който разруши държавата , окраде народа и продаде родината!?
30
9
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Нинова,действай!..НЕ съм ви дори и симпатизант /Бог ми е Свидетел!/,но имаш шанса да запишеш името си в "История българска"..Разкарай Мутрата!!!!!..Използвай ВСИЧКИ ЛЕГАЛНИ начини!!!..УСПЕХ!
29
2
 
6
 
! Отговори
Помнещ миналото преди 5 години
По Айдуккостово време, за да крадеш безогледно не беше задължително да си член на СеДеСето.Достатъчно беше да си безочлив и да си на "ти" с баш СеДеСе-сйдуците.
28
4
 
9
 
! Отговори
Jon преди 5 години
Да е-ба ваща майка комунистка. За вас само АК-47 ви оправя.
27
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарката Лъжа пак се изцепи с поредната лъжа за техните заплатки - опроверга я днес една от "пушките" на БКП-то - прочутата с "энтэлэкта" си другарка Лечева, която храбро заяви в ефир, че те само не се регистрирали - за да няма кворум, значи, а иначе са си там и си участват в дебатите неуморно, и си работят много, ама мнооого!
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КГБ-то са голяма школа. Могат да подведат един народ сам да си сложи червена примка на шията и да се обеси.
25
6
 
10
 
! Отговори
Наръчник на комунист преди 5 години
Ако няма народно недоволство, трябва да го измислиш. После трябва дълго и напоително да обясняваш на народа защо трябва да е недоволен. Накратко - виновни са всички, без червените. Защо без червените - нали те управляваха 45г.(и фалираха държавата) и после още 15г. в различни коалиции успяха още веднъж да фалират държавата.Като си измислиш и оглавиш народно недоволство винаги имаш шанс и за трети път да фалираш държава.Горките протестиращи в името на апашите на България.
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е осъденият да плати разноските по делото?Не за друго, един приятел ме попита.