Отмъщението на "бакшиша": Облепиха кола, паркирана на стоянка

Творението е отнело доста време на твореца-шофьор
16 ное 2018 12:15, Александър Попов
56

Снимка: Булфото

Таксиметрови шофьори изляха гнева си по нестандартен начин върху кола, която е спряла на стоянка до НДК. Снощи районът бе особено натоварен, паркирането бе невъзможно заради няколко събития, които се провеждаха в Двореца на културата. Затворен бе и паркинга на НДК, най-вероятно заради запълнен капацитет.

Имаше и завишени мерки за сигурност заради присъствието на вицепрезидента Илияна Йотова на събитие в зала 3.

Шофьорът е решил да паркира на стоянката на такситата, пренебрегвайки знаците.

"Плащам по 2000 лева на година, за да паркирам на определените за нас места, идват някакви и ни пречат да работим", обяснява действията си ядосан шофьор на такси, цитиран от Булфото.

Таксиджийте взаимствали метода с облепването от социалните мрежи.

Всъщност и други коли са заели мястото на такситата, но явно листчетата не са стигнали за тях и те са се сдобили с ръчно направени табели "Такси".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно как на някой от снимките са скрили номера, а на други не - CA 6844 BT.(:
45
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софийските бакшиши са такива *** повечето че не може да бъде. Никъде другаде в България няма да ти откажат услуга защото щяло да им излезе по-малко от 5лв или не му изнася къде ще те кара,*** ако се навие да те кара ще почне да разправя колко не му стигали парите или как е крал навремето от някое предприятие или как хората които мигрират към София заради малко по-добрия стандарт не трябва да шофират защото камо ли не им зимат хляба. Каквото и да напиша и в 10 коментара няма да се побере..
44
12
 
21
 
! Отговори
аз преди 5 години
Дайте ако направят бакшишите още една такава мизерия да се организираме и да почнем да им драскаме колите тогава със сшрейове! Тия говнари се бяха обадили на КАТ да ми вдигнат колата вендъж, егати злобните мизерници. И стават все по-нагли
43
5
 
34
 
! Отговори
? преди 5 години
А бакшишите като спират пред блока ми да чакат клиенти и заемат паркоместа на живущите? кво да ги правим?
42
2
 
17
 
! Отговори
Има и читави,ноМалко преди 5 години
"бакшиш" е обидно обръщение, но повечето са точно такива. Бутат коли на метан по стоянките, което говори, че пестят стотинка, две. Няма лошо, защото всеки семейство храни, но зад воланите на жълтите возила седят хора, които са изкарали психотестове-проформа или казано по втория начин. Контрола над тях "даЙ" и "НА", ако това е стоянка в началото има знак и номер да го репатрират този, но лепенето в случая е вандалска проява, ако нервите са им "опнати" до такава степен нямат место зад волана.
41
5
 
22
 
! Отговори
Сега аз, преди 5 години
ако съм на тоя на мястото купувам един спрей за 5 кинта и ставам Микеланджело без да се интересувам, кой точно е направил тая простотия....бах.ти наглите са тия таксиджии.
40
3
 
15
 
! Отговори
Някой си преди 5 години
А като ми заема бакшиша платеното парко място в частен имот без да се съобразява с никого, а когато не успее спира в градинката и на тротоара отново в частен имот който не е негов и ни паяк ни полиция го закача, защото имота бил частен, тогава какво....да му потрошим колата ли?
39
4
 
5
 
! Отговори
младен преди 5 години
Българският наглец разбира само от едно - да му потрошиш каруцата. И следващият път се замисля преди да се изака някъде.
38
0
 
6
 
! Отговори
Александър преди 5 години
Не ме плаши нямането, а все по първичната простотия на българския народ!
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В София паяци няма ли?
36
2
 
12
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Къде са котрольорите у тая Шопия, бре? Тука при мене на 2 пресечки има проверяващ и чатка глоби и вика паяци, няма Опел, няма Мерцедес. Всичко минава под ножа.Е, имаше един корупционен скандал преди 2 месеца, но лошите елементи ги уловиха и изгониха. Съмнявам се у нас, ако има такава схема да има последствия.2ри въпрос: Къде са журналистите в Днес.бг????
35
4
 
46
 
! Отговори
Tiziano Vecellio преди 5 години
Когато тъпите бакшиши спират където им падне, не се съобразяват с нищо и с никого, непрекъснато нарушават правилника за движение, ние какво трябва да направим? Може би директно трябва да им взривяваме колите!
34
0
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ИМПРОВИЗИРАНА СТОЯНКА ЗА ТАКСИТА!ИМА ЛЕГАЛНИ И НЕЛЕГАЛНИ СТОЯНКИ ТАЗИ Е ОТ НЕЛЕГАЛНИТЕ :DТОВА Е ОРГОМНО КОЛИЧЕСТВО ЛЕПЯЩИ СЕ БЕЛЕЖКИ НАЙ-МАЛКО 2 КОЧАНА ПО 100 БРОЯ :D
33
1
 
16
 
! Отговори
шишо-бакшишо преди 5 години
най-якото е, че днес един долен бакшиш подава сигнали към "Гражданите", че му спирали на измислената "стоянка" на локалното на Цариградско шосе в Изток пред Билата. Долнякът подава няколко сигнала с няколко коли, паркирали отгоре, при положение, че там кога да идеш бакшиши няма абсолютно никога, или ако има - са си зарязали колата и са отишли да мачкат пари в казиното до SG. И на всичкото отгоре имат нелегална "стоянка" горе на Жолио Кюри пред Монтерей и пицарията, заемат местата за хората.
32
2
 
6
 
! Отговори
sasa преди 5 години
Всички обичаме бакшиши :)
31
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
винаги съм казва,че в България "средната " класа са таксиджиите.
30
4
 
40
 
! Отговори
аз преди 5 години
90% мот таксистите в България са ***, прости, страхливи комплексари! 99% от тях са супер мързеливи и прости и затова са станали бакшиши.Казах!
29
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много "смели" гнусляри ! Що не облепят някое бенли на някоя мутра ?
28
1
 
38
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Ае ей... само да не почнат вас да ви облепват, като спирате къде ви скимне а? Спрял им някой на стоянката, а вие като спирате навсякъде и пречите на движението... кирррливци такива
27
1
 
11
 
! Отговори
-|- преди 5 години
...взаимствали...или искахте да кажете...заимствали...