Сидеров иска заздравяване, не разрушаване... Каракачанов – аут!

Целта е управлението да продължи с нови идеи, настоя той
19 ное 2018 18:57,
58
Сидеров иска заздравяване, не разрушаване... Каракачанов – аут!
Снимка: BulFoto

В свой пост във Facebook лидерът на "Обединени патриоти" Волен Сидеров заяви, че е разговарял с премиера Бойко Борисов, за да изчистят някои теми, които са били медийно замърсени.

"Почувствах се отговорен да му обясня моето предложение към вицепремиера Красимир Каракачанов за неговата оставка. Идеята ми е за заздравяване, а не за разрушаване на управляващата коалиция. Категорично искам да кажа, че моята идея не е за оттегляне на Патриотите от управляващата коалиция, както манипулативно внушават евродепутатът Джамбазки и негови колеги. Целта е управлението да продължи с нови идеи и важни решения за българския народ, свързани със стандарт и доходи. Аз съм за стабилност и добро управление. Много е важно всеки от партньорите ми в Обединени патриоти да надмогне егото си", пише Сидеров.

Още по темата

През вчерашния ден Сидеров заяви във друг свой пост, че предложението му за оставката на Каракачанов е призив за съставяне на план за спасяване на коалицията "Обединени патриоти".

"В момента тя е в криза и социологията показва, че може би няма да влезем в парламента на следващите избори. Може би сгрешихме, че номинирахме лидери на партии за вицепремиери. Това наруши комуникацията ни. Попречи ни да взимаме точни решения бързо. Всичко това се отрази и сега виждаме резултатите – скандали и зле премерени действия и думи", уточнява Волен Сидеров.

"Ако искаме да запазим коалицията, трябва да се концентрираме върху това да излезем на ново ниво. Идеи, свързани с доходите на хората, инвестиции в държавата и развитие на стандарта на живот. От години бия камбаната и казвам и на двамата ми колеги да насочат погледите върху важните теми, а не да се занимават с дискотеки. Те не чуваха и това е резултатът", настоя националистът.

Според Сидеров никой не го е послушал, когато е казал, че Валери Симеонов прави грешки.

"За неговата оставка аз разбрах от медиите, не бях потърсен от коалиционния партньор", пише още лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Братя и Сестри преди 5 години
И в Германия има социални проблеми, но всички те БЛЕДНЕЯТ в сравнение с НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ, който ще унищожи немската идентичност, култура, образование, а след това напълно и социалната система. Естествено, че след като Германия се наводни от милиони необразовани мигранти, най-вече млади арогантни мъже с патриархарни и ислямски възгледи от Африка и Араб. страни, ще последват и другите Европейски страни, които имат по-нисък стандарт на живот и по-слаби социални системи. ЗАЩО ЗАКАМЕ БЕЗДЕЙНО ???
46
0
 
1
 
! Отговори
АfD Германия преди 5 години
Г-н Сидеров, г- Каракачанов, защо не се противопоставите на злокобния ГЛОБАЛЕН ПАКТ ЗА МИГРАЦИЯ, както правят ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ, уптавляващи в Австрия, Унгария, Полша, Чехия, Италия, Дания или пък в силна опозиция е Германия и Франция
45
1
 
1
 
! Отговори
а преди 5 години
стига с тия некадърни хрантутници,махайте ги и в дън земя
44
0
 
3
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
Тоя тъФунгел ако имаше някакви свестни идеи в тиквата си изборите да е спечелил и България да управлава но по дълече от селски хулиган не е дорасъл!
43
2
 
10
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 5 години
Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарю Сидеров нещо да не се обърка с Грипените? Май другаря агент Иван мина на страната на врага и иска Ф-16 затова е наложително да му се иска оставката докато не ги е накупил тези омразни на Русия Ф-16.
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАРАКАЧАНОВ СЕ УГОИ ДОСТАТЪЧНО. ВРЕМЕ Е ДА СА ОТТЕГЛИ ОТ ХРАНИЛКАТА.ВРЕДНО Е ЗА ЗДРАВЕТО МУ ДА ОСТАВА ПОВЕЧЕ.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов се очертава като убиец на политически партии в РБ. С един от партийните сегменти се справи доста ловко. Остава да видим как се е справил с настоящите ортаци. Както се заформиха нещата, това ще е скоро. Пожелавам му още такива успехи
39
0
 
13
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Отврат!
38
0
 
16
 
! Отговори
дезертьор преди 5 години
Само Волен го може това: Да си пъхне пръста отзад ,после в устата и да каже "мих си зъбите"!
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УуууууиПолитически труп! Ууууи
36
0
 
15
 
! Отговори
продажник №1 преди 5 години
Каракачанов заплашил Сидеров с повиквателна заповед за казармата и Сидеров му отмъщава.Какъв е този патриот който е дезертирал от родната казарма ,не е служил и не е полагал военна клетва за вярност към Родината-само руски *** и предател!!!
35
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако изкарат закон за проституцията,Сидеров ще трябва да плаща данък ежегодно.
34
2
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Волен - Кримския си е въобразил, че с помощта на Барека ще стане Евродупетат на Путин :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) За това плюе по Джамбазки и Каракачанов. С В.Симеонов се разправи по неговият си подмолен начин! Сега пак ще спира ТВ атака и ще праща глупавите си репортери да "Отразяват" протеста.
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сайдера лъже, че иска да заздрави управляващата коалиция. Напротив, в синхрон с БСП и пРезидента е получил нареждане от Москва да бутне правителството. Само че бялото джудже го прави много хитро и подмолно.
32
6
 
10
 
! Отговори
СПРЕТЕ СЕ БРЕ!!!! преди 5 години
сидер ага се оказа умникът..Двамата ортака видяха власт и се ***!!!ДА не идат в битието като реформаторите!!!хвърлят оставки!!!ПАТРИОТИ за още един ден в парламент!!жалки са!!
31
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предаде ОП . Дано в лицето да му го каже утре Каракачанов !
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя до кога ще го показват.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При руските разузнавачи/в България/ първо взимат парите за работа. После тръгват кой за САЩ , кой за ЕС. След като се покажат минават в България и служат до живот на Москва.
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така като гледам,всичкото парламент се впрегнало да крепи това правителство,че иначе и те отиват в небитието.