Новото вице не знае защо "Атака" я отсвири в НС

"Приоритети за мен са икономиката и повишаването на доходите"
21 ное 2018 15:23,
46
Новото вице не знае защо "Атака" я отсвири в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новият вицепремиер Марияна Николова, която зае мястото на Валери Симеонов, обяви че нейни основни приоритети ще бъдат икономиката, демографската политика и повишаване на доходите на хората.

Тя настоя, че е избрана от коалицията "Обединени патриоти" и не пожела да коментира защо депутатите от "Атака" не са я подкрепили.

Още по темата

"Не мога да коментирам представителите на "Атака", аз съм излъчена от коалиция "Обединени патриоти" и съм избрана от Народното събрание. Аз считам, че имам подкрепата на кабинета и че ще има приемственост по последователна политика за изпълнението на правителствената програма", отсече тя.

На въпрос дали би търсила подкрепата на Волен Сидеров, тя отговори, че е готова на разговори с всички народни представители.

Тя отрече и информациите някога да е била телевизионна водеща или да е членувала в партия. Уточни и че в момента не е член на Софийската адвокатска колегия.

Попитана дали ще продължи с тона на Валери Симеонов към майките на деца с увреждания, тя посочи, че "преди всичко е майка".

"Аз съм майка на първо място и към конкретно дете не бих направила изказване. Моят изказ не е такъв по принцип", каза тя.

Тя добави и че ако ресорът й се запази, какъвто бе на Валери Симеонов, нейният приоритет ще са демографската криза и децата.

Николова помоли и за толеранс от 1-2 седмици, за да може да се запознае с приоритетите и политиките на кабинета, като се мотивира с това, че току-що е встъпила в длъжност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбирам да убиеш животно защото си гладен у да се нахраниш. Ама така просто за кеф....
26
1
 
4
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
То е ясно, че вече Симеонов и Каракачанов стават ГЕРБ. Те повече нямат политическо бъдеще. Тръгват по пътя на един политик с билбордове, чието име сме забравили. Остава Атака в опозиция. Но пък Атака е необходима на ББ, когато трябва да се покаже че е патриотично настроен. А как текат депесарски и седесарски лиги навсякъде. И как вече хората не могат да търпят малките доходи, а как управлението иска да се издокара по западен образец, ама няма кой да плаща. Икономическият фашизъм закопа Костов.
25
1
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Може да следва още по-странно - винкела началник кабинет
24
2
 
6
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
Дали Волен не се подготвя да напусне потъващия кораб?Той може да е лу.д за 100 села,ама усеща накъде ду.ха вятърът!Впрочем без него ВМРО и НФСБ гаранция не влизат.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май девиза на някои политици е с калинките напред за да ни е всичко наред . Колко такива калинки се доказаха - една калинка с фалшива диплома бе началото и ... нямат край още. Приятелки, любовнички, секретарки, кабинетни началнички и всичкото провал пълен. За да си вице премиер най малкото е поне да си бил селски кмет и от там нагоре.
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Украина и Болгария остаются без транзита российского газа. "Турецкий поток" забирает нагрузку на себя
21
3
 
15
 
! Отговори
33 преди 5 години
Поредната калинка ,кукла на конци!
20
2
 
15
 
! Отговори
до 18 преди 5 години
Защото Симеонов, Каракачанов и Борисов хич не пушат пури и не пият коняк.И се возят на каруци. Така да знаеш.Защото страдат от хроничен недоимък, бедни са хората.
19
3
 
20
 
! Отговори
Дядо Петър преди 5 години
Виц премиер.Виц държава.Виц народ.
18
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре ще е да отсвирят вече сидеров. Такава лигавня!
17
7
 
22
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Бялата златка да каже как пуши пури по 100 лв. парчето, пие коняк от по 1500 лв. бутилката и купува джипове за деница гаджева за по 100 000 лв. А тези, където му гласуваха чакат да им вдигне пенсиите на 500 лв. Ще чакате, но в друг живот. Продължавайте да гласувате за подобни алчни карикатури и да ги правите милионери. И не...нито бялата златка е луд, нито шкембе воевода е глупав. Гласувалите им доверие са глупави и луди.
16
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен Сидеров е най-голямото .....сещате се какво...в парламента ,а и въобще...А тази жена заслужава уважение поне в началото,тъй като още не я познаваме...може пък да заслужи това уважение...поне на мен ми направи добро впечатление...подчертавам,че съм средностатистически българин и се смятам за безпристрастен по партийна линия...А иначе горещо желая нови лица в политиката...омръзнали са ми старите муцуни,които не се вслушват в исканията на народа...и затова подкрепям протестите...
15
3
 
21
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Още с първото изказване тя направи няколко гафа. Най-незначителните - отрече Атака да е част от обединени патриоти, отрече се от благодетеля си, избяга от въпросите и говори със стиснати зъби...
14
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търсен е човек, който да топли мястото, а всъщност Симеонов както досега да взема решенията зад завесата. Тази кадрова рокада явно е била взета в деня на подаване на оставката на Симеонов. Допускам, че заради това той така лесно и изневиделица подаде оставка, след като цял месец преди това се кълнеше, че няма да я подаде.
13
3
 
23
 
! Отговори
Поглед преди 5 години
Тя не отговори на въпроса дали ще се отнася по същия начин. Ако не вярвате, чуйте още един път.
12
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма значения коя са сложили, след като до дни ще подаде оставка цялата ордия
11
2
 
30
 
! Отговори
ATAKA преди 5 години
Нямала педстава защо я отсвири? И ще ми става заместник-министър председател... Ами Много просто, след като Валери стане депутат, мандатита на Атака се намаляват с 1 ...
10
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марияна Николова е герберка, а преди това царистка (НДСВ), тя няма нищо общо с патриотизма. Номинацията й е прекрасен изход от ситуацията и за Борисов, и за Валери Симеонов . Като юристконсултка на Топлофикация София и на НЕК Марияна Николова е натрупала опит в защита на олигархичните интереси срещу обществения интерес.Тя е човек на енергийните вампири монополистите. Тя неслучайно е била назначена за шеф на неговия кабинет.
9
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завършила право а не може да говори върти си главата повтаря едни и същи думиНещо неадекватна ми се види
8
2
 
39
 
! Отговори
Х преди 5 години
Много странно. Да си подадеш оставка и човек от екипа ти да те замести. Това би т/ о да е недопустимо.