Калина – удушена, насилвана... А приятелят й искал да се убие с въздушна пушка!

Живеели заедно от 4 месеца в кв. "Банишора", не са се карали
Обновена: 17 яну 2019 10:36 | 17 яну 2019 09:15,
146

Снимка: Булфото

Убитата в столичния кв. "Банишора" 25-годишна жена вероятно е била насилвана. Спешните медици казват, че тя е била убита по особено жесток начин. Продължава разследването на убийството.

Убитата Калина е имала множество травми. За нейното убийство е задържан приятелят й Васил.

Двамата живеели заедно от около 4 месеца, но според съседите им не са се карали. Няма и подавани сигнали за домашно насилие.

Още по темата

Задържаният твърдял пред полицията, че не помни нищо. Пил е успокоителни, след което направил опит да се самоубие с въздушна пушка, но има само драскотина.

В момента той е настанен в "Пирогов" в стабилно състояние, съобщи Нова тв.

След като убил приятелката си, 23-годишният мъж написал съобщение на баща си, че се е скарал с нея, тя паднала и посиняла. Написал му и, че възнамерява да се самоубие. Именно бащата подава сигнал на 112.

Все още се изясняват мотивите за престъплението. Калина е била счетоводител, а Васил – готвач. Двамата са били сноубордисти.

От полицията предполагат, че убийството е станало след скандал между двамата.

По първоначални данни 25-годишната жена и 23-годишният мъж живеели на семейни начала, но близките им не знаели да имат проблеми.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До гневна "От къде идва това чувство за собственост у българските мъже.?"От това, че жените харесват "лоши момчета". Искат да е пич, да има тръпка,Ако едно момче се държи скромно и добре с жената, няма никакъв шанс.
61
1
 
6
 
! Отговори
WALTHER преди 5 години
До 74 несьм изцяло сьгласен сьс теб..съществуват доста мощни въздушни пушки!
60
9
 
21
 
! Отговори
Панама пейпърс преди 5 години
Колко ли скромни и работливи момчета са я канили на кафе,ама тя им се е изсмяла и ги е заплюла гордо ,и е пристанала на най- властния и настоятелен( разбирай психопат)пи кльо.
59
15
 
4
 
! Отговори
Реплика преди 5 години
хаха Бутнете му Къщата сега зашото това е Убиство а в Воиводиново е имало само Як Бои но нее от Ромите а сега кажете че няма Расово с Етническо Разделение
58
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
опит за самоубийство с въздушна пушка си е като опит за самоубийство с прашка
57
2
 
10
 
! Отговори
къв слаб пол преди 5 години
До гневнати май дискриминация по пол правиш а !?
56
17
 
23
 
! Отговори
гневна преди 5 години
От къде идва това чувство за собственост у българските мъже.?Уж големи мачовци пък убиват от ревност!!!!!????? Мерят сили със слабия пол.
55
3
 
50
 
! Отговори
УЕФА - мафия преди 5 години
Когато осъзнаеш, че вече няма какво да дадеш на една жена, напусни я, пусни я да си тръгне, удари един юмрук в стената, излез навън и ритни няколко камъчета... С всичко е така - когато усетиш, че вече си изчерпан - спираш, живи и здрави. Всеки човек подсъзнателно е комлексиран от всеки друг, я за хляба на масата, мотора, колата, жената, децата, заплатата, часовника... Много мъже са комплексирани от всичко това И от самите себе си. И виждаме jeden Tag резултатите.
54
1
 
26
 
! Отговори
Банално преди 5 години
Вече стана банално . Ако престъпника има пари плаща да го изкарат болен. Колкото по голяма пачката -- толкова по болен. А ако е беден като тоя пищоф - започва да твърди че нищо не помни .... или че малко бил луд ..... или че дявола го накарал ..... каквото и да е за да може съдиите да го впишат в оправдателната присъда .
53
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не би студа да отключва някакви псхични заболявания? Този в хотел Рила, Виктория от Русе, това момиче.
52
5
 
5
 
! Отговори
Ако всеки преди 5 години
спазва деветте божи заповеди няма да е трудно да бъде спазвана и десетата. Нещата са свързани и обвързани както и хората и тяхното поведение. Все по-често забравяме че всяко наше действие има последствия в света.
51
11
 
24
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Понякога се чудя, дали пък тези изродщини всъщност не се дължат на свръх-популацията обхванала планетата през последните 100 години! Много изверг се навъди, много! Човек, готвач би трябвало да обича хората, щом приготвя храна, и това всъщност е грижа за хората, а тоя тръгнал да убива, бог знае що!
50
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Smartna prisada bes mn 4akane zazarov da ne spi kurupziata prodaljava ubiistva 10 g
49
5
 
18
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
Сега вече близките знаят че са имали проблеми.
48
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друсан е бил.
47
17
 
10
 
! Отговори
T преди 5 години
До ВярващВ Библията ко пиши за изискването преди това да си подписал граждански брак и да те гонят, ако не си. Май ако не си подписал граждански брак, не си вярващ и Бог не та ще. Ко пиши в Библята?!
46
7
 
75
 
! Отговори
Чоко преди 5 години
Най-вероятно му е казала да се изнася и той е превъртял. Все пак е дошъл от провинцията и вече се устроил с жилище и с хубава жена.Сега изведнъж губи всичко и се озовава на улицата. Трябва да се търси квартира и да се плаща наем. Освен това трябва да си търси нова жена а това е свързано с ПАРИ.
45
3
 
36
 
! Отговори
Събчо преди 5 години
Либералното съдебно отношение не е за нас.С посегателствата върху живота в държавата , доказваме , че сме за въвеждане на СМЪРТНА. ПРИСЪДА..
44
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер, много ми е готино като знам, че на 20 метра от нас лекуват убиец. Невероятни сте. Също как се самоубиваш с въздушна пушка?!!
43
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли не правят наркотиците, но държавата печели от тях и затова нищо не се прави.