Кучкари vs. Кисьов: Разговор с него невъзможен, вади пистолет

Паркът е за всички, смятат любителите на животни
Обновена: 24 яну 2019 16:31 | 24 яну 2019 09:15,
185


Нов сблъсък между собствениците на кучета и Димитър Кисьов, чиято нетрадиционна инициатива цели да се спре с разхождането на кучета в Борисовата градина в София.

Пред Bulgaria ON AIR Кисьов обясни, че настоява на конкретно място в парка да не се разхождат кучета, защото нападали трениращите деца. Той организира състезание за деца от школата му, които носеха тениски с надписи, разтълкувани като "насаждащи омраза".

Още по темата

"Имаме непрекъснат досег до Димитър Кисьов, за съжаление. Той е обсебил една част от парка, който е за всички. Има разпоредба на кмета на район "Изгрев", че парк "Борисова градина" е свободен за разхождане на кучета. Кисьов използва градска база за организиране на спортните си мероприятия, но не плаща за нея. Тази база е на всички, а той иска да ограничава достъпа до нея. Има толкова много други тичащи в този парк, които не са спортисти", сподели Деян Дянков.

Той поясни, че има случаи, в които някои недобросъвестни граждани си заравят кучетата в парка.

"Но ние кучкарите се грижим тези животни да бъдат изравяни и предавани на правилните служби. Ние се грижим за чистотата на целия парк", категоричен бе Дянков.

"Разговорите с Кисьов не са възможни, защото той вади сигнален пистолет, който много прилича на истински. Той е заплашвал с убийство. Някои хора от неговото обкръжение също са несговорчиви. Дори полиция е викана", продължи гостът.

Афродита Пеева е друг любител на разходките с кучета. Тя отбеляза, че положението с Димитър Кисьов е вече от година и половина.

"Кисьов е обсебил част от парка – разлепва икони, кръстове, тениски по дърветата, знаменца. "Украсата" в парка става все повече. Дърветата са съсипани. "Материалите" по тях се закачат с габърчета, а когато някое от тях падне – може да бъде настъпено от всеки. Не искаме да пречим на Кисьов да тича, но нека той не пречи и на нас", посочи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
До Shark преди 5 години
Абе - в другите държави! В Англия, където всички са любители на кучета, кучетата тичат в парковете без намордник и повод, някои стопани дори са с по 2-3 кучета. Там никой не протестира срещу това, не осакатява и не изхвърля домашния си любимец. Нито ще откриеш по улиците и покрайнините брздомни кучета. Ама британците са прости и смешни хота, нали!? Не са идеални многознайковци, като българите.
67
0
 
2
 
! Отговори
До Кучета или преди 5 години
Имаме си и деца и кучета - това е отличната комбинация. Против кучетата може да бъде само някой който изобщо не познава тези добри същества. Има и такива "хора" - позор за човечеството - които изпитват удоволствие да измъчват и осакатяват животинки. Предпочитам да общувам с кучета, вместо с такива ***.
66
0
 
2
 
! Отговори
Коста преди 5 години
Кисьови не са съвсем в ред. Оклепали са целия парк. Мацаници, кръстове, плакати - прилича на катун. Искат да разкарат всички, не само кучеата. Просто кучкарите са им първата мишена...
65
0
 
1
 
! Отговори
azzz преди 5 години
До Какво означаваПогребват ги там... Аз погребах нашето куче в собствен земеделски имот. А някои незапознати направиха пътека до и през гроба му. Сега трябва да забивам колове и да опъна бодлива тел...
64
2
 
2
 
! Отговори
Кучетата или.. преди 5 години
...децата? Според кучкарите - кучетата! Така, де - че защо са ни деца, като си имаме кучета?!?
63
0
 
0
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
таа Боряна Павлова до кое отделение е ходил на у=ще.......кои и позволява да пише тя не е Грамотна бе.........
62
0
 
3
 
! Отговори
ceko преди 5 години
Никакви *** в Борисовата, аз съм ЗА!
61
3
 
3
 
! Отговори
наглец преди 5 години
виждам, че са ми изтрили отговора, но пак ще го напиша - Не ме познаваш, не си ме виждал, но ме КЛЕВЕТИШ и плюеш и на живо бих ти разбил мутричката, въпреки че ти явно нямаш топки да бъдеш мъж на живо. Кучетата ми са на повод, разхождам ги на ПОЛЕ и не преча на никого. Спасени са от УЛИЦАТА, плащам им данъци в общината, но не съм видял кучешки парк, кофа с торбички, дори най-обикновено кошче нямаме в квартала. Скапана крадлива ТИКВЕНА държавица пълна със злобни ***.
60
1
 
8
 
! Отговори
Въпросче преди 5 години
Този парк от хора ли построен или от кучета?Всички кучета с намордници и кашки. Свободно движение само в оградените специално за кучета места! Има ги в повечето паркове. Там кучетата ще общуват със себеподобните си!
59
0
 
1
 
! Отговори
Какво означава преди 5 години
в които някои недобросъвестни граждани си заравят кучетата в парка.
58
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 5 години
Особено племе е българина - иска да води разговори за това дали да се спазват законите. Че и трибуна им дават телевизиите.
57
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паркът е на първо място за хората, а после за кучетата.
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Евтино решениеВоди си старата мома помията и чува:"Ми той умрял ***!!!"
55
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучкарите да си събират л.а.й.н.а.т.а на кучетата, както е в цивилизованите страни! Градовете са построени от хората, за хората! Който иска да живее с животните - да си ходи на село.
54
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама от кучкари? Човек не може спокойно да се разходи, на плажовете ги мъкнат. После що ги тровят и гърмят? Самозащита...
53
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върнете софийското жителство!
52
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до с двете кучетаПриятелю,очевидно е, че притежанието на куче, някак си изключва качеството толерантносточевидно е, че вие кучкарите обичате да се правите на лудиочевдино е, че разбирате само от едноЗначи:имай си не две, а двайсет кучетаразхождай си ги колкото и когато искашнека са част от семейството тиОсвен теб, има и други хора, които:имат праваимат право да не харесват кучетаимат право да се страхуват от кучетаимат право да пазят децатат си от кучетаимат право да се разхождат
51
31
 
10
 
! Отговори
с двете кучета преди 5 години
Аз съм с двете кучета и само ще ви кажа, че половината, които никога не сте гледали куче дрънкате върховни глупости. Единия е експерт по ментални проблеми, а другия специалист по температуроусещане на кучетата... смешници.Първо- този луд човек в парка, който очевадно е пълен психо си прави реклама, вместо да го изгонят за съмнителната му дейност. Кучетата ни са част от семейството ни и живеят в много добри условия с 3 разходки дневно -така е в цял свят. Алтернатива ВЪРЗАН в студа - пробвай ;)
50
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако видиш насреща си мощен пес да се затичва към теб е нормално да се уплашиш и да искаш да се защитиш,и напълно нормално е да го направиш,парковете не са гора за свободни животни,те са обществени места за отдих на хората
49
5
 
37
 
! Отговори
Еми прав е преди 5 години
Кучетата в парка трябва да бъдат на повод и с намордник!Кучето инстинктивно се нахвърля срещу бягащ човек, първо защото бягащия човек мирише повече и има по-висока температура от останалите, а кучетата усещат това; второ, защото кучето приема бягащия човек като субект, който навлиза в неговата граница.