Каракачанов към ДПС: Държите циганите като заложници

Обещахте им безплатен ток, възпитахте ги в липса на родолюбие, категоричен патриотът
18 фев 2019 14:30,
83
Каракачанов към ДПС: Държите циганите като заложници
Снимка: архив "Булфото"

Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, взе отношение по повод думите на депутатa от ДПС Йордан Цонев за масовия бой в Кюстендил, завършил с множество ранени и един убит.

Още по темата

"Днес депутатът от ДПС г-н Йордан Цонев след поредното шокиращо и дръзко убийство в Кюстендил на невинен българин, станал жертва на циганската престъпност, си позволи да говори, че "ВМРО се възползва и етнизира проблема".

ВМРО повече от 10 години предупреждава, че ДПС са тези, които от началото на прехода затвърждават модела на циганските гета, за да се възползват електорално от този порочен модел.

ВМРО повече от 10 години предупреждава, че ДПС са тези, които превръщат едно огромно мнозинство от българските цигани като заложници на своята партия, само за да се възползват от гласовете им.

ВМРО повече от 10 години предупреждава, че ДПС системно насърчават усещането за безнаказаност на престъпниците в циганските кланове и с това спомогнаха и спомагат да се развие такава дръзка престъпност в циганските гета. Тази престъпност тормози и превръща в жертви и много от циганите, като ги кара да просят, да проституират, да продават дрога, да раждат и да продават децата си. ВМРО отдавна предупреждава за вилнееща циганска престъпност, на която стават жертва жени и деца, мъже и възрастни хора от различни етноси.

В последните месеци, въпреки всичките ни предупреждения и опити да предотвратим такова развитие се стигна до серия от дръзки престъпления, като това във Войводиново, както и до дръзки убийства, като това в Русе и в Кюстендил, извършени с нечовешка злоба и жестокост от млади цигани.

Кой възпита манталитет на безнаказаност в съзнанието на тези убийци?

Не го ли възпитаха тези, които им обещаваха ток без пари за сметка на всички останали граждани?

Не го ли възпитаха тези, които държаха натикани в гетата хора така, както робовладелци държат роби?

Не го ли възпитаха тези, които им пееха приспивни песни за права и свободи, но никога не казаха и една дума за отговорност към държавата и за дълг към род и Родина?

ДПС се изгради като комбинация между деспотичен ориенталски пашалък и "розов" европейски либерализъм.

Тази ориенталско-либерална комбинация и днес продължава да прехвърля проблема от болната глава на здравата.

ДПС заедно с цялата кохорта от уж правозащитни организации като Българския хелзинкски комитет и други подобни са сред преките виновници за окаяното състояние на циганския етнос у нас и за етническото напрежение.

Казвал съм го, ще го кажа отново – държавата започва да се руши тогава, когато изчезне чувството за справедливост", категоричен е в становището си Красимир Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евала, поне нарича нещата с истинските им имена. Не го раздава полит-коректно и толерантско-европейски. Затова го признавам и ще гласувам за ВМРО.
47
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов е едно дрънкало, нито е патриот нито е българин нито е политик, само празни приказки приказва и то големи, но в същност изобщо не му пека за България стига да го оставят министър. Не е мъж тоя човек, вЕрвайте ми!
46
1
 
10
 
! Отговори
Hristoff преди 5 години
Каракачанов. до кога ще търпим тая неадекватна ***?
45
4
 
12
 
! Отговори
ХХХХХ преди 5 години
Наближава и времето за ДЕЙСТВИЯ !!! Аз съм напълно уверена в Г-н КАРАКАЧАНОВ. ЧАШАТА ПРЕЛЯ !!!!!
44
4
 
9
 
! Отговори
11111111111111111111 преди 5 години
САМО Г-Н КАРАКАЧАНОВ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ !!!!! 100%БРАВО !!!!! УСПЕХИ !!!!
43
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкембе войвода като министър на войната направи поне едно коремно
42
1
 
13
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 5 години
На България и е нужно спешно , една нова не лъжлива и праведна партия със здрави и строги закони за която народа и да гласува и естествено едно ново правителство. Така България може да изплува от тази *** кал , дето е забъркана от Б.Б.и ГЕРБ.
41
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВМРО. МНОГО ЯСНО !!!!!! БРАВО Г-Н КАРАКАЧАНОВ. УСПЕХИ !!!!БЪЛГАРИЯ Е С ВАС.
40
6
 
22
 
! Отговори
ХХХХХ преди 5 години
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ Г-Н КАРАКАЧАНОВ. БРАВО И МНОГО УСПЕХИ !!!!
39
2
 
22
 
! Отговори
ВМРО преди 5 години
Дела а не думи г-н Каркачанов!!! Кои са законите за защита на българите приети от НС ??? Колко ще търпите анархията в България ???
38
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите са патриоти и всички гласуват за Вемерео и Ятака
37
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне ги споменават проблемите ! Кога ГЕРБ, БСП, ДПС или някоя друга от управляващите партии през последните 30 години е споменавала за тези проблеми ? Ясно е, че трябва да се вземат мерки, но защо плюете само Каракачанов ? Ясно е, че ще извлече политически позитиви, но нима другите политици не действат на същия принцип ? Време е да се обединим и да искаме от управляващите конкретни решения, защото настава време разделно !
36
5
 
20
 
! Отговори
До Разнасяте раздор преди 5 години
Не те е срам!Намери се някой да не го е страх от наглостта на НПО-тата и веднага го обвинихте, че той бил създавал етническо напрежение.От години ври и кипи негодуванието срещу нелогичното толериране на мързела и безотговорността на един точно определен етнос. Съвсем малко е нужно, за да пламне не гражданска война, а светкавична разправа със самозабравилите се.Българинът е търпелив и цивилизован, колкото и да им се иска на някои да изтълкуват това като страхливост. Но всичко има предел!
35
6
 
18
 
! Отговори
За едно нещо бъркаш, преди 5 години
войводо!Относно понятията "роби" и "робовладелци".Определени среди отдавна внушават на въпросния етнос, че етническият произход е без значение и че 5 века по нашите земи религията била определяла кой е роб и кой е робовладелец.На този етнос се внушава, че българите са били роби. Припомня му се, че според Корана мюсюлманинът може да разполага както иска с живота, имота и честтана не-мюсюлманина и се дават надежди, че тук отново ще стане ислямска империя и индийците щели да са господарите.
34
3
 
17
 
! Отговори
бай х преди 5 години
проблемите ги знаем другарю вице премиер и министър на отбраната какво направихте до сега за тяхното решаване ????
33
3
 
24
 
! Отговори
Моника преди 5 години
Ред и справедливи наказания за деянията им са нужни.Деянията на тази общност подклаждат етническото напрежение,а не изказване на Каракачанов например.Нагло е да се правят опити за неглежиране на ситуацията от страна на депесарите.
32
33
 
10
 
! Отговори
разнасяте раздор! преди 5 години
Каракачанов прави само едно- ПОДКЛАЖДА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ преди изборите.Това не е патриотизъм.Омърсихте, опорочихте и думата "патриотизъм".Днесът стана медия за разпространение на етнически раздор!
31
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е за жътва. Изборно време. Патриотите и ДПС са като скачени съдове. Взаимно си помагат, втвърдяват си електората.По делата им ще ги познаете! Само крещят, но черпят с пълни шепи от "меда" на търтеите, които не спряха да си отглеждат, с нашите пари и животи, с една единствена цел - власт! А иначе всички обичат да говорят за справедливост, особено в предизборно време!Дойде ред и на Каракачанов да се поупражнява.
30
10
 
11
 
! Отговори
дай дефиниция! преди 5 години
На Каракачанов родолюбието в какво се изразява???ТОЧНО КАРАКАЧАНОВ ДА КАЖЕ- КАК РАЗБИРА РОДОЛЮБИЕТО? Да даде дефиниция!При него виждам само СРЕБРОЛЮБИЕ.
29
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да кажат Валери и Волен,които обещаваха минимална пенсия 500 лева,минимална заплата 1000 лева,след договорки с ГЕРБ и триста зора,свалиха обещанието за минимална пенсия от 500 на 300 лева,а де факто минималната пенсия е 160 лева,какво стана,че не увеличиха поне пенсиите?