Заради ЦСКА и Левски: Проблеми в движението в центъра

Полицията с мерки за охрана на обществения ред
Обновена: 19 апр 2019 15:42 | 19 апр 2019 15:35, Красимир Ангелов
10
Заради ЦСКА и Левски: Проблеми в движението в центъра
Снимка: Булфото

Заради мача между ЦСКА и Левски, който ще се играе в събота от 17.15 часа, утре ще има  затруднения в движението в София, информира МВР.

За опазването на реда Столичната полиция предприема редица мерки за охрана.

На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят и за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

Вратите за посетители ще бъдат отворени в 15.15 часа, добре е зрителите да се възползват от тази възможност, за да не се получи струпване пред входовете на стадиона в последния момент, призовават от СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Нали мачовете в България се играят на закрити стадиони заради расизъм и отричане на холокоста?! Целта на властите е да използват изкуствено създаваната бъркотия, за да заредят до отказ Александър Невски с варели с бензин и всякакви взривни материали все американско производство. За какво - то ясно! На борба другари за правата си, - други искат да ни ги вземат!
6
1
 
2
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Напред армейци! САМО ЦСКА!Бой над "лецки - /Подуене/ - 1992" с разлика и това е!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотна новина - ще има затруднения за движението, ама няма да ви кажа до кой стадион. Само не разбирам защо изобщо се пише за този мач. Левски срещу поредната метаморфоза на Чавдар от Етрополе.
4
2
 
2
 
! Отговори
завинаги глупаци преди 4 години
докато живеем с нация която губи свободното си време с гледане на футбол ужас само докато го пиша ми се повръ....ща .дотогава ще сме най глупавият народ на планетата
3
1
 
3
 
! Отговори
SS преди 4 години
хахахахахаахахаххахахахахааххаТия и феновете им са абсолютно посмешище и образец за ***-балканската дивотия !
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голямо събитие, няма що. В България такова животно като футбол НЯМА. Чак пък ще пречат и на движението. Простотии пълни. Да играят на някой извънстолична полянка. Толкова заслужават.
1
12
 
7
 
! Отговори
ЦСКА СОФИЯ фен преди 4 години
Така ще ви треснем ***!!! До 20-тата минута 3-0 за ЦСКА и вече ще сте по канавките със свръхдоза херца...