100 метра в час - движението около Сточна гара в София

Ремонт блокира част от столицата и ядоса шофьорите
22 май 2019 15:25,
26
100 метра в час  - движението около Сточна гара в София
Снимка: архив "Булфото"

Ремонти на улици около Сточна гара блокират движението по няколко пътни артерии в столицата. Автомобилите минават по 100 метра за около час, съобщава "24 часа".

Още по темата

40 камери дебнат за нарушители в бус лентите в София

На мястото са изпратени пътни полицаи, които да регулират движението, но въпреки намесата им трафикът остава блокиран.

Освен кърпенето на улици, много столичани вече се изнасят от София по това направление и това допълнително натоварва движението.

Проверка в Google Maps показва, че задръстването стига до гара "Подуяне", а половината градски център и част от булевард "Сливница" са с код тъмно червено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Бизнеспарко преди 4 години
Наистина беше ужасно, и ул.Раковска беше задръстена, както и улицата от гробището към моста посока Сточна. Ако можете избягвайте кръговото като цяло там тея дни...
18
1
 
5
 
! Отговори
МОЛИ преди 4 години
ДНЕС НА СТ.ГАРА БЕШЕ НЕЩО УЖАСНО.ЗАДРЪСТВАНЕ ОТ ГАРА ПОДУЯНЕ.ХОРА С КУФАРИ,РАНИЦИ,ЧАНТИ,ТИЧАХА ПЕША ЗАЩОТО ИЗПУСКАХА ВЛАКОВЕ И АВТОБУСИ.ОКАЗА СЕ,ШОФЬОРИТЕ ЗНАЯТ ЗА ТОВА,НО НЕ ИНФОРМИРАТ ХОРАТА.ЗАЩОТО В ТАКАВА СИТУАЦИЯ ВСЕКИ БИ СИ НАМЕРИЛ АЛТЕРНАТИВЕН ТРАНСПОРТ.ОТ ОКРЪЖНА БОЛНИЦА ДО Ц ГАРА 2 ЧАСА.В БУС ЛЕНТАТА,ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И АВТОБУСИ.НИКАКВА ПОЛИЦИЯ,НА СТ.ГАРА УЖАСИЯ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ НАКЪДЕ ОТИВА!!!НА КАКВО ПРИЛИЧА ТОВА?????ЗА КАКВО ПОЛУЧАВА ПАРИ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ????
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ШибиРибиимате нещо общо с митьо пищова вие, нали ?
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
още 1 милион жители да дойдат, архитекта разписващ кооперации във всяка градинка каза че имало място за комисионни, пардон хора.
15
1
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
кой умник точно да чака?в нашата улица разкопаха да кърпят, аз съм млад, не помня кога е била асфалтирана, но е само на кръпки вече , та 2 седмици си седя изкопаното и чакахме да го закърпят....пука им точно толкова колкото им и дреме.
14
9
 
6
 
! Отговори
Шенол преди 4 години
Нека им, хак да им е, ша им дам едни коли има метро и рейсове. Да им направят 5 лв бензина дано, данаците дубъл и прегледите честни. Тръгнали да ми са бутат скъсаняците със тролските по центара
13
2
 
12
 
! Отговори
GHT преди 4 години
Изтриха ми коментара:Тази сутрин в час-пик бяха блокирали едната лента на бул. Сливница, защото си бяха паркирали в нея служебното камионче, за да косят тревички и храстчета точно по това време.
12
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София НЕ Е създадена за толкова много коли. Да се спре селското нашествие!!!
11
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали сте бедни бе ? Нали няма какво да ядете ? Нали ББ ви докара до просешка тояга ?Защо не използвате градски транспорт ?А от къде тези коли... ?
10
5
 
14
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Аз най го харесвам тоя трафик. Колежката дето я кран сутрин и вечер ме осмуква до последна капка. Другите шофьори гледат като невидели, ама така е... който може го може
9
0
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
верно е леко тегаво положението в района, ама чак пък 100м. на час...няма нужда от такива бомбастични заглавия :)
8
4
 
20
 
! Отговори
Край преди 4 години
До 3г. ще е излишно да имаш кола в София. Средната скорост в час пик е под 12км./час.Ако колите не се ограничат - просто ще си седим в тях и ще им дишаме аромата на ауспусите.
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има много пари за крадене. А как да се окрадат без нещо да се разтури. Те карадат от гласовете ви когато гласувате по 13.23 лв. а уж ги намалиха на 11 лв. та няма да крадат от разравяне на асвалта. Така се получава когато качвате на власт сеяндури от седенките. Поне аз не съм от тези които гласуват за Комунистите за Децата на Комунистите и за Пребоядиасните Комунисти въпреки че имен ме броят за гласувал и ми прибират 13.23 лв. Гласувал не гласувал СЕЯНДУРИТЕ прибират мангизите за асИнСИОрчета.
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само не разбрах как точно с "проверка в Google Maps" се разбра, че "задръстването стига до гара "Подуене", ама нейсе?!! Но като се замисля, човек се учел, докато е жив...
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейй, съсипаха я тази държава :)))))
4
1
 
17
 
! Отговори
Митко преди 4 години
Минах от там към 12:30 от Подуене до Сточна гара час и половина и още 30 минути докато се измъкна към Орландовци. Правят ремонт на ЖП моста на хладилния техникум.
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И умниците от общината не можаха ли да изчакат хората да се изнесат , че тогавя да затворят половин софия?
2
5
 
25
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Нищо ново! Софиянци се изнасят по родните места.
1
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо не е, вчера нали един архитект каза че в София има място за още 1 милион души....да идват и да го превръщаме на денонощен паркинг