Шофьор удари кола, остави пари на чистачката на пострадалия

Паркирането в София е трудна задача
12 юли 2019 22:53,
22

Извинение с бележка и пари след причинена лека щета върху автомобила при паркиране в центъра на София. Снимката стана хит в социалните мрежи.
Още по темата

Преди два дни Аспарух слиза до автомобила си. Когато стига до него вижда регистрационния си номер на необичайно място - сложен на чистачката на предното стъкло. А под чистачката намира бележка в пликче, вътре и пари.

Освен това му била оставена и извинителна бележка от човека, причинил щетата.

"На бележката си пишеше, че човека много се извинява за случилото се и оставя пари и телефонния си номер, за да поеме вината за щетата", разказа Аспарух пред Bulgaria ON AIR.

Mъжът споделя още, че е свикнал с драскотините по автомобила си заради ежедневното паркиране в центъра на София, но до този момент никога не е получавал извинение.

А на непознатия шофьор искрено благодари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
az преди 4 години
Ох мен, след 12 път като ме забърсаха, даже и вече не се ядосвам. Познайте дали някога някой е оставял даже и тел. номер? Най-безумното, е че даже и да паркирам, така че да е просто абсолютно невъзможно някой да ме удари, и пак успяват гадовете. Едва ли не нарочно. Просто иначе няма колко *** да си да ме нацелиш.
14
4
 
0
 
! Отговори
KATESODENM преди 4 години
Аз съм застраховане на повече от $ 12k чрез завършване на пряка онлайн дейност от дома си сам в моето допълнително време. Аз съм заместител на пълен работен ден и при изпълнението на това 2-часово задължение спечелих $ 11,242 от тази работа през последния месец. Като общо правило, невероятна дейност. Всеки може да получи тази позиция и да започне да печели основно като следва нюансите тук.посещение.....................>>>> ***.Trade46.com
13
0
 
3
 
! Отговори
NN преди 4 години
За това ще вдигнат ш.курс с 300лв., да покарат на автомагистрала курсистите но за полигон и дума не става!
12
2
 
20
 
! Отговори
saki преди 4 години
Почерка ,наистина е на жена ,както писа някой преди това. А и момчето е симпатяга ,спортист ,висок , личи че е интелигентен, Май някоя кака му е хвърлила око и прави постановка.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е на мен ми видяха сметката на бронята на един паркинг, но аз даже и бележка с телефонен номер не получих...
10
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви разкажа и аз.При паркиране пред блока леко натиснах бронята на съседа и остана вдлъбнато.Притесних се ,но не му казах ,както беше редно. След около една година бях на почивка .Колата ми беше паркирана в двора на кооперацията където почивахме.Идва едно момче и казва-ти си ми одраскал бронята на колата./аз не помня това да е ставало/.Той вика полиция и ми съставят акт.Тогава се сещам за това което аз направих преди 1 година и си замълчах.След като се върнахме от почивка дадох на съседа 50 лв
9
3
 
34
 
! Отговори
tamada преди 4 години
До Анонимен 3Преди 30-40 години една реплика от филм беше станала много популярна (дали не беше "Горещ вятър", не помня). Един вижда познат бинтован и гипсиран:- Кой те подреди така?- Ами оня ден се чукнахме леко на едно кръстовище и аз свикнал от Германия излизам от колата с визитната си картичка. А другият излезе със щангата.Сега след толкова време и след като половин България мина през Германия все още не сме се променили много.
8
40
 
4
 
! Отговори
Бай Варго преди 4 години
Аз пък веднъж надрах на един колата при паркиране в мол . Беше останало място , точно за моята малка кола , обаче не погледнах добре в дясното огледало и му задрах леко ламарините .Отидох , свърших си работата и си заминах спокойно . Беше почивен ден и куцо и сакато се изсипало там , нямаше грам място да пръднеш. И моята кола остана с драскотина оттогава , така , че не съжалявам. Даже се радвам , че моята кола беше 20 годишна , а неговата по- нова .
7
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болшинството *** ще се изкефят, че са направили гадно на някой.
6
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е рядък индивид. Трябва да се изследва, възможно е да не е българин
5
2
 
16
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Изключението потвърждава правилото
4
2
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добър акт шокира държавата. Жалко.
3
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия този тип извинение е ежедневна практика. Браво и на двамата, за добрия пример!
2
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИ графолози ли имаме сред коментиращите вече?!
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това го е писала жена.