Ще се бори ли за нов мандат Фандъкова? Решението - през септември

Кметицата вече има подкрепата на някои районни структури на ГЕРБ
Обновена: 31 юли 2019 15:48 | 23 юли 2019 17:07,
40

Още по темата
Кметът на София Йорданка Фандъкова обяви, че ще реши дали да се бори за още един мандат като градоначалник през сепетмври.

ГЕРБ търси нови кметове в поне още три областни градове

"Ще взема решение дали да се включа в надпреварата през септември, когато ще го обявя", посочи тя пред Bulgaria ON AIR.

Фандъкова вече има подкрепата на някои от районите на София, но се изчаква приключването на всички номинационни събрания в структурите на ГЕРБ.

Относно издигането на кандидатура от гражданската инициатива "Спаси София", кметът коментира, че инициативата е политическа, а не гражданска.
 
"Желая им да работят наистина с желанието да променят града, не само да пречат за неговата промяна, което често се случва. Предстои следващата година да бъде цялостно реконструиран заедно с подмяна на трамвайните релси, и транспортният тунел, който свързва "Люлин" с "Тодор Александров". Много важно е за безопасността на хората. В момента се работи по тавана, сменя се осветление, отводняване се прави. Изобщо се работи най-вече по безопасността на хората. Искам да подчертая, че настилката е прилична", коментира тя.

Ремонтът на ул. "Иван Вазов" е бил забавен, заради подмяната на сложната подземна инфраструктура. Очаква се дейностите да приключат до средата на август, когато ще бъдат изчислени и евентуални глоби за изпълнителите. В Общинския съвет тази седмица ще се гласува предложението общината да закупи и запази къщата на Яворов за литературен музей, допълни още кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
7
 
! Отговори
marquise преди 4 години
Ако ГЕРБ иска да си направи сепуко, нека издигне кндидатурата на г-жа Фандъкова за пореден кметски мандат на София.Тогава местните избори за кмет ще станат поредната реплика от последните избори за Президент.
36
1
 
5
 
! Отговори
АК-47 преди 4 години
Само това не! Тази зомбирана женица не разбра ли, че не става за тази работа. Ама докато не се нагушата мафиотските фирми с нашите пари, тази кукла на конци много им е удобна. Сега и онзи със златните ланци, като го изберат, циркът в България ще е пълен. Абе българи, докога ще гласувате за гробокопачите си....
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ губи гласове.Не може вече да разчита само на ромите и държавните служители.Преди евровотът дори решиха да се коалират с умрялото СДС.Жертваха едно избираемо място за сашо йорданов.Сега са се изплашили че фънда няма да спечели.Загубата на София ще е краят на управлението на мафиотът Борисов.Приятелят му Тайпи изгуби Истанбул той пък ще загуби София.Надяват се Гешев да не повдига обвинения срещу тях.Ама знае ли човек,оня може и да забрави КОЙ го тури на тоя пост
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази *** от рилско и учителка по руски стана за посмешище, тотален провал! САМО ДА НАПОМНЯ: ПЕРКИТЕ ПО ГРАФА ОЩЕ СА СИ ТАМ. ОТНОВО НИ ИЗЛЪГА СЕЛСКАТА УЧИТЕЛКА. НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!
33
0
 
7
 
! Отговори
Селя Нин преди 4 години
Тази е добър кмет? Чакай да се прекръсти 18 пъти. Има квартали на София без асфалт, не говоря за лош асфалт а за 100% неасфалтирани улици. За тротоари не могат да си мечтаят половината квартали и когато видиш майки да бутат количките си на 10 см от движещи се автомобили ти става ясно колко "кадърна" е кметицата.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти си го избра.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С назначаването на Гешев за главен прокурор възможността Фандъкова да бъде съдена и вкарана в затвора е нулева.Те за това си го избраха,за да не повдига обвинения срещу престъпленията на Борисов и ГЕРБ.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ти кажа честно, точно новософиянци гласуват за тази калинка, защото си създават грешно впечатление, че много се прави за града. Не е така.София можеше да е светлинни години напред, ако тази не даваше поръчките на мафиотстките фирми.Вън Фандъкова от софия, кметувай си с самоков
29
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма нужда да се бори! ако се кандидатира, софиянци ше я изберем отново. София никога не е имала по добър и ефективен кмет! тия дето я критикуват са от новософиянците (столичани в повече) дето се заселиха от няколко години тук, и миекат из улиците ни!
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДА ПАЗИ БОГ! РАЗСИПА МИ ГРАДА ТАЯ РИЛСКА ***.
27
2
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Тя може да си се бори, но въпросът е при грандиозните провали, особено последно време, изобщо кой ще я подкрепи...
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо има перки по Графа. Нови пострадали ли трябва да има за да махнат тези опасни за здравето арт камънаци.
25
2
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
да се кандидатира!Съдбата на Цецка я зове...
24
4
 
3
 
! Отговори
Доцент преди 4 години
Бе, не е типичната гербераска калинка като външност и поведение! Не е достатъчно грозна и дебела! Не е толкова проста! Не хвали с апломб вожда! Знае поне 1 чужд език - учителка по руски език! Той не е чужд, но джендермените не го обичат и полит коректно го определяме като уж чужд.
23
3
 
2
 
! Отговори
мда мдааа преди 4 години
До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИТЯ ВАШАТА ПАРТИЙКА ОТ ТАМ ВИ КОМАНДВА!И МНООООГО ДОБРЕ СЕ СПРАВЯ...ДЪРПА ВИ ВСЕ ПО-НАДОЛУ МАЙНОЛЕ..
22
2
 
9
 
! Отговори
тя преди 4 години
Няма да се кандидатира , защото усеща провала !
21
3
 
5
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 4 години
До глас народен..Глас си........но от тоалетната!
20
3
 
3
 
! Отговори
глас народен.. преди 4 години
До Причина имаИ САМО една стига! Хората гласуват свободно, а не поемат вече отзад парашутистите от ЦК НА БКП. АЙ ХУБАВ ТИ ДЕН И ДЕРЗАЙ!
19
2
 
7
 
! Отговори
Причина има преди 4 години
Кажете пет причини за да гласувам за г-жа Фандъкова
18
2
 
6
 
! Отговори
Граф Игнатиев преди 4 години
Граф Игнатиев щеше да гласува за нея.