Багер на фирма остави без ток столичния квартал "Овча купел"

Прекъснали кабел на ЧЕЗ при несъобразени изкопни работи
8
 Багер на фирма остави без ток столичния квартал "Овча купел"
Снимка: Булфото, архив

Заради несъобразени изкопни работи от страна на фирма беше прекъснат кабел 20 киловолта, собственост на ЧЕЗ Разпределение България, в резултат на което  сутринта за повече от час без ток останаха близо 6300 клиенти на дружеството в столичния квартал "Овча купел".

За нанесените имуществени щети се състави констативен протокол на извършителя.

"Строително-ремонтните дейности са в разгара си през летния сезон, но фирмите трябва отговорно да спазват процедурите и да съгласуват своевременно изкопните работи, за да не се смущава комфортът на клиентите и работата на бизнеса в горещите летни дни", каза Васил Василев, директор "Експлоатация и поддържане", в ЧЕЗ Разпределение България АД, цитиран от пресцентъра на компанията.

Това е втори случай, в който несъгласувани дейности оставят над 6000 софиянци без електрозахранване в рамките на седмица.

Информация за стартиращи изкопни дейности трябва да се подава поне две седмици предварително на телефон 0700 10 010 или на имейл klienti@cez-rp.bg, допълват от ЧЕЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Овча купелкабелЧЕЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
анон преди 4 години
Абе, га.мени, всички партии са едно цяло! не го ли разбрахте до сега?! ДС управлява овцете както преди и нищо не се е променило, ама нищо!!!
6
3
 
5
 
! Отговори
Те4о преди 4 години
Който и да е на власт ще е все същото. Дакото има маймуни (говоря за простолюдието, което не се съобразява с нищо) така ще е.Държавата това е народа, не е нито ГЕРБ , нито БСП, нито Б.Б. нито К.Н.Такъв ни е народа, такава ни е държавата...това е кратко и ясно.
5
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми, при ГЕРБ е така!Искахте ГЕРБ - на ви ГЕРБ!Гласувахте за ГЕРБ - това получихте!Сега пак да гласувате за ГЕРБ - още по-зле ще става!На печелившите - честито!
4
4
 
5
 
! Отговори
нелакурнела преди 4 години
До Анонимен1При ГЕРБ е пълен хаос - когато си иска има, когато си иска няма ток.При БСП ще е под режим - 2 часа има, 2 часа няма.
3
1
 
4
 
! Отговори
13 преди 4 години
А за Младост 1а сутринта нищо не казвате, половин час нямаше ток.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващото заглавие може да е "Багер на физическо лице остави без ток..."
1
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е в държавата на Бойко. Само БСП може да вкара ред в тоя хаус