6000 души трябва да подменят стикерите си за паркиране в София

Тази есен изтича правото им да паркират в "зелена" и "синя" зона
Обновена: 20 авг 2019 15:13 | 20 авг 2019 15:13,
4
6000 души трябва да подменят стикерите си за паркиране в София
Снимка: архив "Булфото"

Центърът за градска мобилност стартира кампанията по подмяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране. През есента изтичат правата за зоната на близо 6000 души.

Още по темата

Плащаме "синя" и "зелена" зона към ЦГМ вече без посредник

ЦГМ изпраща един месец преди крайната дата е-мейл, в който подсеща водачите да подновят правото си на паркиране, ако искат. „Вече 10 на сто от нашите клиенти са го направили и са си спестили много време, както и притеснението, че ще останат без стикер докато чакат той да им бъде издаден след срока на валидност на стария, каза Румяна Милова, директор на дирекция „Паркиране и мобилност“ към ЦГМ.

Ако се подаде заявление по-рано, срокът за издаването на новия стикер е не повече от 2 дни(максимално до 5 дни, ако е необходима допълнителна проверка). При натрупване на заявления в последния момент Центърът за градска мобилност спазва нормативно определения срок за одобрение от 15 дни.

Няма промяна в реда и в основните документите, които са необходими за подновяване на стикерите за паркиране  - нотариален акт, лична карта с постоянен адрес и шофьорска книжка.

Подаването на заявления става в един от трите офиса на ЦГМ на ул. "Будапеща №17,пл. Възраждане №1 и МС" Европейски съюз". Работното им време е от 8.30 ч. до 17 ч. Заявления и документи могат да бъдат и онлайн подавани чрез официалната интернет страница -www.sofiatraffic.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А беше временно, щяха да правят паркинги с тези пари!"Ти на ГЕРБ им дай пари, пък чакай после - ако си нямаш друга работа. Хахахаха. Единственото дето по-трудно го крадат са целивите заеми от Световната Банка, затова се охакахме с заеми за две поколения напред.
3
3
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Никъде по света не правят платените зони за паркиране по начина, по който мафията ги въведе в София. Навсякъде по света платените зони са предпоследното средство за решаване на проблема с паркирането (последното са забрани). По света строят паркинги и всяко възможно за паркиране място става паркомясто и затова там не паркират по тротоари и зелени площи, в София застрояват паркингите. Подобрява се градския транспорт, а в София се влошава. Подобряват организацията на движението и паркирането а в С
2
2
 
10
 
! Отговори
NN преди 4 години
А беше временно, щяха да правят паркинги с тези пари!
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафиотска фирма, мафиотска платена зона за паркиране.