Установена е и майката на изоставеното бебе

И двамата родители са известни на полицията
10 окт 2019 08:29, Александър Попов
41
Установена е и майката на изоставеното бебе
Снимка: Булфото, архив

Полицията е установила и майката на изоставеното в столичния квартал "Люлин" бебе, съобщиха от МВР заBulgaria ON AIR.

Сигналът за изоставеното дете е получен в 21:37 снощи и на място веднага са отишли Бърза помощ и полиция.

Още по темата
Медицинският екип е установил, че бебето е на около 7-8 месеца и в добро здравословно състояние. За него видимо са били полагани грижи.

Детенцето е било поставено в кошче за автомобил с бележка, на която е било написано: "Да се даде на социалните. Успех!".

Бащата беше установен още снощи - той 28-годишен мъж и е бил с контузия на главата.

Социалните служби са поели случая и са настанили бебето в столична болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко й е известно на полицията, освен тези, които ги корумпират. Те са супер неизвестни.
31
1
 
0
 
! Отговори
до 27 преди 4 години
Щом е собственик на 4 фирми, и от фирмите няма пари, но не може и социални помощи, е, ми фирмите се закриват, фалират, продават. Каква полза, щом не носят пари? Забележи - родителите и бебето са живеели при бабата и дядото от мъжова страна, обаче бебето е захвърлено в блока на женските родители. Роодителите на бебето не са посмели да искат помощ от мъжките роднини. Това семейство изобщо не е читаво!
30
1
 
1
 
! Отговори
свършило цуни гунито преди 4 години
Разбирате ли защо не всеки трябва да има деца? Защо хората не бива да създават деца, докато не са готови за грижите и отговорността! Тия родители дори не са изчакали социалните, за да се откажат от бебето, а са го захвърлили като коте. Затова през цялото време говоря - илил не раждайте, или отговаряйте за децата си! Поне да го бяха дали за осиновяване! Родителите ги е стиснала шапката и са си го изкарали на бебето.
29
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Ползваме се от благата на Демокрацията, - това което се крие е ясно кое е.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айшето от маалъта
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОТВРАТИТЕЛНИ МЕДИИ, ОТВРАТИТЕЛНИ ЖУРНАЛИСТИ, ОТВРАТИТЕЛНИ ПОЛИТИЦИ, ОТВРАТИТЕЛНИ ЗАКОНИ- САМО МЛАДИТЕ ХОРА ДЕТО СЪЗДАЛИ ДЕТЕТО И ИМАЩИ НА ТЯХНО ИМЕ 4 ФИРМИ, А ТОВА НЕ ИМ РАЗРЕШАВА ДА ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНА ПОМОЩ- САМО ТЕ НЕ СА ОТВРАТИТЕЛНИ- МОЛЯ ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ ВРЪЧЕТЕ НА ЛАФЧИЕВ, ТОЙ ЩЕ ИМ ОБЯСНИ КАКВО ДА ПРАВЯТ ЗА ДА СЕ СПРАВЯТ ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ОТВРАТИТЕЛНИ.
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едни нормални журналисти да са разказали на нарорда цялата история на тези млади хора. Да са ги показали,да са обяснили,че са безработни, и не могат да отгледат детето,и са решили да се откажат от него. Никави журналисти няма в БГ. Занимават ни само с битовизми - тук дупка, так катастрофа,тук няой набил друг,деца се били и други такива битови истории. Отвариттелни медии.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен- СПРИ С ТАЯ СТРАТЕГИЯ- ТЯ НЕ ПОРАЖДА ПРАВНИ РЕШЕНИЯ, НА БАЗАТА НА НЕЯ Е ДОПЪЛНЕН ЗАКОНЪТ ЗА ЗАЩИТА...НА ДЕТЕТО- ОТВОРИ И ГО ПРОЧЕТИ, ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ТОВА СА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ СА ОТ ГОДИНИ, СПРАВКА С ГУГЪЛ.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А СЕГА ДЕТЕТО ГО ХВАЩАТЕ И ГО ВРЪЧВАТЕ НА ЛАФЧИЕВ- НЕКА СЕ ОПРАВЯ КАКТО ЗНАЕ, МОЖЕ ПЪК ДА ПРОУМЕЕ, ЧЕ ЗАКОНЪТ ЗА ЗАЩИТА НА ДЕТЕТО- ЧЛ. 36 Е НАБЪБНАЛ, ОСВЕН ЧЛ 36 ИМА И ДРУГИ ЧЛЕНОВЕ И АЛИНЕИ КОИТО УРЕЖДАТ ВСИЧКИ КАЗУСИ- ИЗОСТАВЕНО НОВОРОДЕНО, ИЗОСТАВЕНО НОВОРОДЕНО СЪС ФИЗИЧЕСКИ УВРЕЖДАНИЯ И НЕИЗВЕСТНИ РОДИТЕЛИ И МНОГО ДРУГИ КАТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРОР, СЪД, ....А ТОЙ НЕКА СИ ГО ДОНДУРКА И ПИТА КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ НОРВЕГИЯ- ЕТО ТОЗИ КАЗУС ЩЕ МУ ДАДЕ ОТГОВОР.
23
5
 
4
 
! Отговори
Какво като намерена преди 4 години
тя не е извършила престъпление, в тази мутренска държава, мутрата Боко да отглежда децата, а не само да крадат! Това е начина, раждайте и пълнете по входовете, не си ги гледа шайката!
22
1
 
30
 
! Отговори
Ай сиктир! преди 4 години
"Намерен е бащата"... "установена е майката..."Мрън, мрън, мрън...Абе ей! Напишете им имената, сложете им снимките, за да знаят всички чии деца трябва да издържат и отглеждат!!!Че е успех ни пожелават!!! Малиииииии!!! Като фана едно дръво....
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Твърде интелигентно изоставяне! Много добре и навреме ни се показва защо трябва да я има "Стратегията". Сценаристът обаче толкова си може!Доколкото четох - наркомани са просто. Малко ли деца има на българи я наркомани, я психически нестабилни или направо болни. Жалко за детето, то не е виновно за нищо. Дано има късмет оттук нататък.Имах една преподавателка, беше осиновила детенце, оставено в дом от млада жена. Чиста българка, с кариера, родила го, ама не го искала.
20
1
 
8
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Контузията на главата е причината. Човека си е таферен.
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както се вижда службите могат да работят в интерес на децата и без натрапената норвежка стратегия!
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАТ какво общо имат с този случай, защо са на снимката?
17
1
 
15
 
! Отговори
някой преди 4 години
Ако са финландци никога не го пишат, но когато трябва да се хвърли петно върху българите веднага се уточнява.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 179Да, и аз така прочетох. Сигурно наркомани :/
15
3
 
11
 
! Отговори
179 преди 4 години
Българи са
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Твърде интелигентно изоставяне! Много добре и навреме ни се показва защо трябва да я има "Стратегията". Сценаристът обаче толкова си може!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
11 е отговор на 5, не на 6. Но може пак да променят нещо и да стане ново объркване.