Велосипедист се блъсна в такси, откараха го в болница

Инцидентът е станал на столичния бул. "Ломско шосе"
20 окт 2019 11:03, Александър Попов
24
Велосипедист се блъсна в такси, откараха го в болница
Снимка: Булфото

Велосипедист пострада след сблъсък с такси в столицата.

Таксиметровият шофьор се движел по булевард "Ломско шосе", засъкъл мъжът с колелото и той се ударил в автомобила, съобщава Булфото.

Според свидетели велосипедистът е пострадал и е бил откаран в болница с наранявания по лицето.

Инцидентът е станал към 18 часа вчера, а към 21 часа шофьорът и патрулиращи полицаи още чакаха експерти на КАТ на мястото на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
azz преди 4 години
За бакшишите отдавна е известно,че са оперирани от правила,отговорност,мигачи и т.н.На що годе добре оформената велоалея по Ломско няма ден в който някой да не ми налети с обяснението"Не те видях".90% въобще не поглеждат пресичайки велоалеята.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПустинякМи що не си остана в Берн, като толкова ти харесва?Кво викаш?! Изгониха ли те?Ми, направили са добре за тях си. Виж за нас са направили зле, дето са те върали тук.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По времето на недоносеният соц. велосипеди караха само по вътрешно квартални улици. Ако някой велосипедист излезнеше на натоварен булевард или улица ставаше опасно за здравето му. Милиционерите бяха навсякъде. Пеши патрули ходеха по средата на оживените улици и булеварди и наблюдаваха за спазване на правилата. Да виждате някъде пеши полицейски патрули. До 36 март които доживеят могат и да видят.
13
3
 
6
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
Пустиняк, знаеш ли какви са глобите за колеласти в Япония? Много по-високи от тези колите. Просто го споменавам щото всеки колеласт в София пресича и кара както си иска.
12
0
 
6
 
! Отговори
... преди 4 години
Понеже явно на драскачите от днес им е сложно на напишат една статия като хората, сега ще внеса малко яснота. Таксито е правело десен завой от Ломско към една от преките, пресичайки велоалеята.
11
4
 
4
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Първо урок по журналистика към редакцията: ако бакшишът го е засякъл, защо вменявате вина, че велосипедистът сам си е виновен! Вас с бракмицата, ако ви засечат, вие ли сте си виновни! Второто : за определяне на пълния член в българския, отдавна съм се отказал. До кратуните: Вчера бях в Берн! Светлинни години от Бг! Градът е бижу, и хората ценят себе си, и другите. Нямате си представа, кратуни, какви са привилегиите за велосипедисти на пътното платно. Ще се уплашите. Затова : вечна кочинЯ за вас.
10
3
 
11
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
А пък мен ме удари колеласт на бул.Мадрид! Ожули ми бронята и направи "чайка" на трамвайната линия. Спрях, слязох от колата да видя колко се е ударил, а той избяга. Трябва да имат номер и гражданска тия.
9
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз за такива случаи съм си сложил камера на колелото А да посмее водача да лъже че аз съм виновен
8
4
 
15
 
! Отговори
asdaa преди 4 години
Няма нищо по-заоблено от велосипедист!!!
7
1
 
10
 
! Отговори
велосипедист преди 4 години
а с електрическите тротинетки е по добре нали бе балъчонка???
6
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
велосипедистите минаха всички граници, това по улиците е пълен хаос, очевидно властите в бг не могат да въведат елементарен ред
5
0
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
"Таксиметровият шофьор се движел по булевард "Ломско шосе", засъкъл мъжът с колелото и той се ударил в автомобила, съобщава Булфото. "Въпреки, че коментарът ми биде изтрит, ще питам, докато не получа отговор.Какво означава "засъкъл"?
4
2
 
9
 
! Отговори
велосипедист преди 4 години
както винаги подвеждащо заглавие, ама нали трябва да промивате мозъци???
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** ти велосипедистите.Един прелетя вчера по една малка улица с наклон с 50 км.ч..И после другите им виновни.
2
0
 
9
 
! Отговори
маалии преди 4 години
Тоя, ако се беше блъснал в танк,направо не ми се мисли!..
1
2
 
16
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 4 години
В центъра на София чакали 3 часа за да могат да дойдат експертите от КАТ , аз затова предпочитем да изчакам 5 минути и да стигна безавариино , че не ми си кисне да чакам с часове негово величество експерта.