Шофьор блъсна велосипедист край ст. "Локомотив" и избяга

Пострадалият е с опасност за живота, търсят свидетели
17
Шофьор блъсна велосипедист край ст. "Локомотив" и избяга
Снимка: Facebook

Велосипедист е с опасност за живота, след като е бил блъснат при кръстовището на стадион "Локомотив" в София.

Пътният инцидент е станал вчера сутринта към 8.20 часа.

Шофьорът, блъснал мъжа, е избягал и го е зарязал ранен на пътя.

Информация за инцидента е публикувана в социалната мрежа в група за колоездачи.

Близките на пострадалия Константин търсят свидетели на катастрофата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще го хванат,когато цъфнат налъмите,освен ако не отиде сам да се предаде,защото не знаят кой е.А след 1 месец случая ще е забравен.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 1Мой познат в Белгия го глобиха 80 евро, защото карал велосипед без фар нощно време. Познай дали някой би го глобил в родната ***.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, там няма ли камери? Как е възможно да не могат да открият шофьора?
13
1
 
9
 
! Отговори
marvin преди 4 години
Познавах лично починалия и смея да твърдя, че беше хубав човек. Да почива в мир!sofeto, на снимката ясно се вижда, че на велосипеда има монтирани светлини. Ама кой да гледа... Доста народ се опитва да оправдае убиеца. Наричам го така, защото не се сещам за друга дума. За мен щом раниш някого и се изнесеш, значи си убиец. Не може да си нормален. Жал ми е за вас. Возите се в двайсетгодишните си трошки и се мислите за безсмъртни. Заплашвате другите. Но това е - манталитет!
12
1
 
4
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
Фен съм на велосипеда но в БГ масово се кара без да има сигнално осветление отпред и отзад, особено в ранните часове и вечер. Предпоставка за нещастни случаи!
11
11
 
3
 
! Отговори
Тъп съм преди 4 години
Не е велосипедист, а велосипедистка - освен ако не е нова мода да носят токчета мъжете на снимката.Кат казвам кротко, че на жена само пазарска количка, не ми вярвате.Пък жена въртяща геврека добре, бегайте колеги, те са отклонения от нормата, и като такива изподвядват анормалност в отношенията с близки, сиреч, сериозни отклонения.
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом шофьора е избягал вероятно има вина, но и велосипедистите не са стока. Миналата година един, който караше в дясна лента на локалното на околовръстното изведнъж реши да заобиколи спряла кола и излезе пред мен - без да спре или да се огледа кой идва отзад. Само си протегна лявата ръка и директно излезе точно по средата на бързата лява лента. Аз бях с около 70км/ч, набих спирачки, не го ударих, но яко го освирках. После тоя *** тръгна да ме гони и вика аз подадох сигнал...
9
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По нагли от мотористите са само велосипедистите.
8
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е ясно дали велосипедиста не се е блъснал сам в автомобила или просто му е изкочил внезапно пред него в нарушение на правилата, както доста често правят велосипедистите.
7
7
 
18
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Живея в Мюнхен и Берн. Всеки си кара колелото, когато иска и може през годината. Децата си возят в ремаркенца зад колелото. Нещо, което никой не би посмял да направи, ако знае, че зад себе си се има одзверел селски бек с бракма, която няма как да мине ГТП тук. Би ти се завило свят от безпомощна ярост, да видиш какви са привилегиите за колоездачите. А отделно, че смъртносста по пътищата е в пъти по-ниска, в градовете в десетки пъти. Кво ли се занимавам да обяснявам на бетонираната ганьова глава
6
4
 
12
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
По-рано имаше статии за изчезващия кратунистанец, и затлъстяващите му отрочета. И двете новини са тясно свързани с това, че в кратунистан властва злобния талибанин в 30 годишната си подвижна кочиня, който пъди кадърните, превръща колоезденето в екстремен спорт, после плюе по децата, че стоели пред компа. Къде да ходят, бе нищожество! Под бракмата ти ли? И забележете, това създание никога няма да обвини колегата-талибанин, че е избягал и оставил човека да лежи в кръв. После, що чезнел ганьовистан
5
19
 
13
 
! Отговори
x преди 4 години
Няма по-противно и нагло нещо на пътя от велосипедиста.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКлиматът се променя Колело ще се кара и другият месец май
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тротинетките се карат много безразсъдно , затова има призиви да се забранят Колелото е друга работа Слагайте си камери на велосипедите , като има запис и да избяга водача ще го намерят и в кауша
2
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
когато ударят човек с тротинетка се призовава да се забранят тротинетките, но при тази ситуация не мога да преценя кое е по-правилно да се забрани сега ... колелета или колите?!
1
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Краят на октомври е - прибирайте всичко двуколесно за догодина, че да кротнат и отдъхнат и пешеходци и шофьори.