Автопоходи, шествия... СДВР предупреди за тапи в столицата

Протести се очаква да затруднят движението днес и утре
22
Автопоходи, шествия... СДВР предупреди за тапи в столицата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

СДВР предупреждава за възможни затруднения на движението в София заради протести днес и утре.

Днес от 17 часа в София предстои провеждането на протестен автопоход със сборен пункт пред НИМ Бояна и движение по маршрут: ул. "Околовръстен път", булевардите "България", "Евлоги и Христо Георгиеви", "Цар Освободител", "Васил Левски", "Цариградско шосе".

Малко по-късно, от 18 часа, са заявени протестни действия на ул. "Екзарх Йосиф" , като по същото време протестно шествие ще започне и на бул. "Витоша" с маршрут по булевардите "Княгиня Мария Луиза", "Княз Ал. Батенберг" до плочника пред сградата на Народно събрание 2 и ще продължат по бул. "Цар Освободител" до площад "Народно събрание".

От 19 часа на площад "Княз Александър Батенберг" е заявено провеждането на информационно събитие с продължителност до 21 часа.

Утре от 9 часа също са заявени протестни действия на ул. "Екзарх Йосиф", където паркирането и движението на моторни превозни средства и трамвайни мотриси ще бъде временно ограничено. Временни ограничения ще бъдат въведени и за пешеходци в района на провежданите протестни действия.

Във връзка с провеждането на всички мероприятия е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част и да се наложи поетапно да бъде ограничавано и възстановявано, допълват от СДВР.

Полицията призовава гражданите и гостите на столицата да спазват указанията и разпорежданията на полицейските служители, да им съдействат при необходимост, за да не бъдат допуснати нарушения на обществения ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГРОБ е ОПГ!
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18Не очаквам привърженик на БСП да си спомня "белия автобус"! То склерозата не прощава. Беше пълна и блокирана София от жандармерия 2013-та, да пази сегашния кандидат на БСП за кмет от любовта на софиянци. Асфалта нали не се яде? Или сменихме плочата?
15
3
 
1
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Стига протести ! Да работим !!! Да вземем пример от другаря Борисов !!!
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герберастките престъпници са напълнили цяла София с полиция и жандармерия.Страх ги е, че си отиват.
13
1
 
3
 
! Отговори
Gruio преди 4 години
Добре че ни информират в 22:00 :)Ама кое е днес? 23-ти или 24-ти?
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На гербавите к.ре.те.ни явно им раздават безплатна дрога. Пишат очевидно несвързани неща. Хипопотами сте вие, гербавите. До шията в кал, ама отворили еййй такава уста!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са опънали по Герман може да ловят нещо
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 10, 11, 12 и прочие, един и същ продажникТрольо некадърен, инцестията не ти е силна тема - много си уязвим там след кръвосмешението на яловостта ти с лакомията на тошовизЪма; хубавото ти е, че дори не се сещаш колко бързичко ще се озовеш при любимия на менторите ти Тошо - на два метра под земята, и това е единственото спасение за горките ти внучета.
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Трольо ***, нито си софиянец, нито си видял нещо-си-там, та ти не си идвал в София отпреди поне двайсетина години. Стой си в Михайловград и бягай при Тошо - там ти е мястото - на два метра под земята, а и на внуците ти, ако си ги отгледал с комуноиден мързел, чалга култура и измислената идеология, че си равен с по-равните партийни про...ци!
8
2
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 4 години
И защо мислиш така? Това ли ти казаха да пишеш в централата на ОПГ Гроб?
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4 и 5Ти си един и същ трольо, който е виждал града през крив макарон, в най-добрия случай си в някоя панелка от спален комплекс - "Младост", "Люлин", или някое друго село покрай града. Не се напъвай много, дори не си забавен, а ако не си стигат лютеницата или майонезата, не си го изкарвай на света около теб - справяме се чудесно и без *** и *** като теб.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Тлорьо ***, нито си софиянец, нито си видял нещ-си-там, та ти не си идвал в София отпреди поне двайсетина години. Стой си в Михайловград и бягай при Тошо - там ти е мястото, а и на внуците ти, ако си ги отгледал с комуноиден мързел, чалга култура и измислената идеология, че си равен с по-равните партийни про...ци!
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малофеев и Цецо Васильов в единна битка срещу бойковизЪма!*** е в Манхатън, но сърцето и врясъкът на белите й дробове е с вас!Милиончева е на Ривиерата, ама стиска палци и разпуска кесия за сестра Галево-Костинбродска.Чалго-соц-носталгични трольовци, настъпи моментът да се вдигнете на бунт срещу собствената си комунистическа простотия, която доведе държавата до три фалита и ви лиши от пенсии! Да живеят анархията на простащината, лапачката на комунидоидните фарити и лозунгите на комунизЪма!
4
2
 
10
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Аз също живея в София откакто съм се родил.На 53 години съм. Бил съм на всички митинги още от времето на СДС, но толкова полицаи, изкарани на улицата не бях виждал.Имаше дори и БТР - в преките на ул.Екзарх Йосиф, ул.Искър, ул.Алабин и ул.Лавеле.На тези места видях. Може да е имало у на други.
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази вечер имаше митинг в София против мафията и липсата на правосъдие. Аз съм на 51 години и цял живот съм живял в столицата, но никога не съм виждал толкова много полиция и жандармерия на едно място. Нашата мила мафиотска власт изпитва неистов страх от гражданите си!
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страх ги е Тиквите. Народът се надига и може да им ритне столчето.Затова София днес беше почерняла от тежко въоръжените копои на ГЕРБ и на лакейчето му Гешев.
1
3
 
6
 
! Отговори
СДВР преди 4 години
Граждани, събирайте си тапите от шампанското след изборите!