След оставката на шефа на Топлофикация: Ще има ли проблем с парното?

СОС ще изслуша ръководството на дружеството
19 ное 2019 19:04, Красимир Ангелов
10

След оставката на шефа на Топлофикация-София Кремен Георгиев три общински комисии ще изслушат ръководството на енергийното дружество.

След 8 месеца начело инж. Кремен Георгиев напуска, а на неговия стол ще седне Александър Александров.

Столичният общински съвет ще изслуша ръководството на "Топлофикация"-София, за да стане ясно какви действия са предприети по осигуряването на отоплителния сезон, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Решението външен консултант да спасява "Топлофикация" беше взето миналото лято, но такъв не се намери.

Основните задължения на "Топлофикация" остават към Булгаргаз. А само през последните 8 месеца са натрупани нови 150 млн. лв

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
34
 
! Отговори
Страхил преди 4 години
Ако ще на директорския им стол на тези пладнешки разбойницида назначат "Братя Галеви" това вече въобще не ме интересува !Защото вече успяхме да прекъснем тръбите на Топлофикация-Софиякъм сградата в която живея !Вие му мислете . . .
9
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да начисляват такси, пуснаха парното на 20 -22 градуса в София
8
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Топлофикация продължава да е Крадец и Лъжец номер 1. Според 3- те изравнителни фактури трябваше да ни върнат 180лв, после 60лв и накрая се оказа, че има да даваме 150 лв!
7
0
 
34
 
! Отговори
до 2-ри преди 4 години
Виж си изкарай главата от .... пясъка и спри да приказваш лъжи. Скоро имаше епизод по "Дискавъри" за АКТУАЛНОТО централно парно в един от големите американски градове. Имат система която разнася пара до небостъргачи и до кварталното "Химическо чистене".
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
!? 150 млн, през летния сезон - нещо не ми се връзва
5
0
 
39
 
! Отговори
Плати за да светиш! преди 4 години
Мога да сравня лично енергопотреблението на 2 обитаемости,защото са на климатик едното и на газ другото.Не мога да ги сравня с 3-тото,което е на "Топлофикация".Киловатчаси,кубически метра газ(хората и графика ми дават и то вярна), с "дялово разпределение",съседски кражби и загуби.Топломери,рефрактомери,радиотелескопи са уреди,за заблуда на тъпите и непукизъм на богатите!Разход 2018 г. зима:45 м2-ел.ен.,климатик-150 лв./мес.;120 м2-газ,котле 90 лв.;120 м2 - "Топло"-480 лв.-2 от 3 стаи!
4
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От заглавието, човек ще си помисли, че изпълнителния директор е работил и в двата ТЕЦ-а и че ако не е той няма да има парно.За това си има работници. Този само е прибирал парите и ги е отчитал на Фандъкова, а тя на Шкембесия полуграмотник.
3
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да увеличат заплатите - работниците не могат да вземат и 800 лв чисти.
2
9
 
32
 
! Отговори
УМ ЦАРУВА УМ РОБУВА преди 4 години
ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ШЕФА - ПРОБЛЕМЪТ Е В КОНЦЕПЦИЯТА НА ТОПЛОФИЦИРАНЕАМЕРИКАНЦИТЕ СА ПОСТРОИЛИ ПЪРВАТА ГРАДСКАТОПЛОФИКАЦИЯ В 1914АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ГРАДСКА ТОПЛФИКАЦИЯ В 1927АМЕРИКАНЦИТЕ СА БОГАТИ ПОНЕЖЕ СА УМНИНИЕ СМЕ БЕДНИ ПОНЕЖЕ СМЕ ПРОСТИЗА ДА ПОВЯРВАТЕ:Основните задължения на "Топлофикация" остават към Булгаргаз. А само през последните 8 месеца са натрупани нови 150 млн. лвЧУЛИ ЛИ СТЕ ЗА: ПАРИЖКА ИЛИ ЛОНДОНСКА ТОПЛОФИКАЦИИ-НЯМА ТАКИВАУМ ЦАРУВА,УМ РОБУВА,УМ ПАТКИ ПАСЕ
1
0
 
45
 
! Отговори
брех преди 4 години
Защо да има проблем, лично вече бившият шеф ли е надувал топлото по тръбите?!