Зима е, време е за кънки, ледената пързалка на София заработи

Фандъкова откри новият сезон на пързалката в "Спортна София"
3

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Столичният кмет Йорданка Фандъкова откри новия сезон на ледената пързалка.

Тя е част от съоръженията на открития многофункционален спортен комплекс “Зона Б-5”, с площ от 800 кв. м. и капацитет до 100 ползватели едновременно.

За желаещите да се докоснат до магията на кънките и леденото поле, както и за доброто настроение на пързалката се грижи персонал от инструктори, както и служители за поддръжка на спортното съоръжение.

Ледената пързалка е за всички възрастови групи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: кънкиледена пързалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
А една зима като затворихме Дружба с приятелите се качихме зад паметника на Съветската армия в парка...зад него имаше езеро и карахме там...Сега ми е непоносимо редовно да водя дребния на кънки, защото тези под наем са скъпи, а неговите му умаляват ужасно бързо...
2
0
 
4
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Някога преди много години,когато зимите бяха по-студени и по-продължителни в София имаше една структура "Градини и паркове",та нейните служители заледяваха както голямото езеро "Ариана",но също и езерото при сегашната "Кукуланди",тази в началото на ул.Незабравка.Достъпа безплатен.Карахме кънки до късно вечер,беше и спокойно,и сигурно.Иначе от началото на есента работеха пързалките "Дружба",на стадион" Славия",на "Червено знаме".
1
1
 
1
 
! Отговори
Трамвай преди 4 години
фъндъкова и от кънки ли взе да разбира? В Монреал са 34 пързалки и работят целогодишно. Всяка една може да приеме състезание от Олимпийски игри. В Цяла България 1. Позорно....