Камион се е обърнал на Северната скоростна тангента

Образувало се е задръстване
Обновена: 11 дек 2019 15:29 | 11 дек 2019 14:58, Нели Христова
14
Камион се е обърнал на Северната скоростна тангента
Снимка: Facebook

Тежка катастрофа е станала на Северната скоростна тангента в посока квартал Требич, сигнализираха потребители на Facebook групата "Забелязано в София". 

Камион се е обърнал, запушвайки голяма част от пътното платно. На мястото се е образувало задръстване.

Причините за инцидента все още не са ясни. Шофьорът е пострадал тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Свидетел преди 4 години
Междувременно ченгетата киснат на възлите по тая тангента, спират за щяло и нещяло.Калта не е проблема. Карането с 170-200 в крайно-лявата лента е.
11
0
 
2
 
! Отговори
Минувач преди 4 години
Аз карам по този път всеки ден за работа. Не знам как това не ми се е случило до сега. Половината шофьори по тоя път карат на зиг-заг или с две гуми в съседната лента. Този като нищо е събрал мантинелата заради нещо подобно.В крайно-лявата лента само откачалки.
10
1
 
3
 
! Отговори
свидетел преди 4 години
Минах оттам. Задръстването бе около 2-3 км. Бусът е возил месо, беше разпиляно по асфалта. Имало и пътник в буса, но не е ясно дали ще оцелее, както и шофьора. Абе, кал не видях, но с тия мъгли в София само едно неправилно или рязко мръдване на волана и си в мантинелата, там ограничението е 120. Бусчето е видимо пълен гроб, дано не се превърне в такъв за щофьора и пътника.
9
5
 
6
 
! Отговори
Кое е неясно преди 4 години
Причините са ясни - поредната простотия на пътя. Хвърчат със старите си пърд.елници с по 130 км. Нали и аз минавам оттам.
8
3
 
6
 
! Отговори
@7 преди 4 години
Ти пък нали си прекрасен граждани на РБ. Затова всичко живо с малко акъл се изнася, щото животът е прекрасен тук. Огледай се по улиците на София, сигурно 50% от колите не са със софийски регистрации. И се запитай къде са софиянци - ми няма ги. Махат се докато могат. Стойте си сами в *** и се трепете както намерите за добре. Джип срещу камион на висока скорост е винаги интересно събитие.
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5На снимката не виждам да има кал, ама щом казваш.
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Камионите ти пречат.Джиповете ти пречат.Държавата ти пречи.космосът ти пречи.Ти си един отвратителен мрънкач.
5
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И отделно камионджиите карат като ненормални. Карат с превишена скорост, изпреварват неправилно и рисковано и застрашават с тъпотиите си всички. Защото се мислят за безсмъртни. А КАТ не глобява камионджии (или джипове), само нормалните хора подлежат на дисциплиниране. Отвратително държава!
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Калта навсякъде там хич не пречи, даже е нормално всичко да е в кал, и трите ленти. Това е пътно поддържане по банкянски.
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пътя е слънце. Но такива майстори и разбирачи........ И снощи го ползвах. Сутринта също. Но *** си е ***. Пак повтарям. Върнете винетката там и разкарайте баламурниците оттам, че се изтрепаха. Един се запалил, друг се обърнал. И магистралите платени!
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много варовик има в асфалта, затова един от 1 милион се обръща. Факт.
1
11
 
12
 
! Отговори
БКП преди 4 години
Едно време, при бай тошо, камионите никога не се обръщаха на северната тангента.Дойдоха банкянските мутри от ГЕРБ и камионите взеха да се обръщат на Северната тангента.Ей бай тошо, бай тошо, тия престъпници не могат да боядисат това което ти си построил.