При удара на "Цариградско" е могло да стане като в Хитрино

Автомобилът ще се махне, когато в резервоара няма никаква газ
11 дек 2019 14:05, Анисия Иванова
20

При удара в бензиностанцията на "Цариградско шосе" в София вчера можехме да станем свидетели на трагедия от мащабите на Хитрино, смятат експерти.

Вчера кола се удари в колонка за пропан бутан, около 5 тона газ е имало в хранилището и по чудо се размина без врзив и жертви.

"Водачката е минала между стената и между стълба и се е ударила точно там, където са крановете. Причината тепърва ще се изяснява от КАТ "Пътна полиция“, обясни директорът на "Аварийна помощ и превенция" към Столичната община Красимир Димитров.

Още по темата

Колата, която се вряза в бензиностанцията, все още е на мястото на инцидента. Екипи се опитват да неутрализират последствията. През нощта се е отделила в атмостферата газта, която е била останала.

Специалистите ще се опитат да изпразнят напълно резервоара и тогава да преместят автомобила. Към момента опасност за населението няма, няма и пострадали при инцидента, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

"Автомобилът ще премахнем, когато замерим, че в резервоара няма никаква остатъчна газ и когато е безопасно да се дърпа автомобилът, тъй като всяка една искра би се възпламенила и би избухнал сериозен пожар", добави Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Jenska mu rabota...ne moje da se meri s majkata rabota v hitrino...
18
0
 
2
 
! Отговори
ANK преди 4 години
До СелянинКакво са ви направили кравите за да ги наказвате така?
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ФранкфуртФранкфурт, ти си ходи на Taunus Strasse при хората които се боцкат с хероин посред бял ден на улицата.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До от сидниАав$тралияМного сте печени в Сидни, Австралия, ама да знаеш, че производителите на автомобили имат и модели които са фабрично произведени и предвидени да бъдат карани на газ. Примерно Ауди А4 г-трон който е над 100,000 лева. Ама немците са прости, само австралийците важат.
15
6
 
6
 
! Отговори
Франкфурт преди 4 години
До 1 , ти град си виждал само на снимка , като се прибрах в бг за седмица , София ми се видя като Столипиново ... град хахахаха в бг няма градове , а само големи села и прости хора .
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да й вземат книжката доживотно.тази цистерна ако е била гръмнала там целия район щеше да е сега в отломки.
13
4
 
28
 
! Отговори
аман от такива преди 4 години
Заради една *** хората висяха по спирките с часове! Да я осъдят по бързата процедура да заплати всички разходи по отстраняване на щетите и загубите на бензиностанцията, която стои затворена и да й вземат книжката завинаги, ако има такава разбира се! Аман от самозабравили се селяндурки, които си мислят че са си на село на мегдана!
12
3
 
32
 
! Отговори
Селянин преди 4 години
Тая *** да я накарат да плати всички разходи на пожарната, полицията и загубите на Бензиностанцията. И след това да я пратят да пасе до края на живота си крави на село. Понеже очевадно е толкова ***, че за друго не става.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази жена трябва да се разследва по-сериозно, вчера съдът обяви присъди за имамите в Кърджали и хоп, удар в газ-колонка. Ако не избухне, е катастрофа. Но ако избухне, предупреждение ли е? Кой е толкова ***, че да мине стената и да се забие право в колонката, при условие, че всеки знае, че на бензиностанция се кара бавно? Може и да е руса блейка с маникюр, ама може и да не е
10
1
 
15
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Малко дивашко , че в Саудитска Арабия не дават на жените да карат ама това нашето също е крайност....
9
13
 
0
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 4 години
Въпрос с понижена трудност:Колко газостанции има в Сидней? Колко хора карат на газ, включително и такситата?Ха познайте! отговора е 0. НЯМА такива! Дори да дойдеш тук и да искаш да караш на газ ти пожелавам късмет. Но внимавай защото ако в RTA(това е КАТ) кажеш че искаш да караш на газ може да преценят че сте с умствени отклонения и да ви анулират книжката, защото сте опасен! Сериозно ви казвам! Ако смеете кажете това в RTA. Аз не смея щото не искам да се простя с книжката си
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Че ние трябва да живеем в бомбоубежища и окопи според твоята логика, а и не само твоята. В България сме поели почин да удовлетворяваме на всеки безотговорен елемент щенията. Ама не им се пресичало на 50 метра! Бам още една пешеходна пътека. Ама не спазва ограничението на скоростта и маркировката. Бам бетонни ограждения. Неее, еластични и скъпи да не си счупи маникюра. Камери, вземаш й книжката, колата на скрап и плаща разходите по унищожаван на средството за масово поразяване.
7
3
 
14
 
! Отговори
Тишо преди 4 години
Тази трябва да я осъдят като терорист!
6
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в съседна Гърия НИКОГА няма да намериш газостанция в населено място
5
6
 
24
 
! Отговори
Ъхъ... преди 4 години
Начииии, вчера можехме да станем свидетели на трагедия от мащабите на Тунгуския метеорит, р'ийш ли, смятат експерти.И начииии, можеше напра'о да настъпи ледена епоха!!!
4
2
 
31
 
! Отговори
озадачен преди 4 години
В други случаи веднага изписват трите имена, адреса, възрастта, какво е ял на обяд или вечеря на извършителя, а сега - пълно мълчание!!! Защо?
3
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бях сигурен, че е жена.А и тия, дето са проектирали предпазната стена, трябва да са с женски акъл.
2
2
 
41
 
! Отговори
гост преди 4 години
Знаех си, че е "водачка"! Сигурно си е изпуснала гримовете или телефончето ...
1
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая *** дали осъзнава какво причини на стотици хиляди хора вчера?! Целият град беше парализиран за три часа заради нея. Такъв *** трябва да се лишава от право да управлява МПС завинаги!