Подобрява се състоянието на детето, бутнато от джип

През нощта то е било оперирано в "Пирогов"
14 дек 2019 10:45, Петя Славова
7
Подобрява се състоянието на детето, бутнато от джип
Снимка: Булфото

Състоянието на детето, което оцеля при катастрофата в столицата в петък вечерта се подобрява. Животът на детето е вън от опасност.

Още по темата

"Състоянието на пострадалото дете се подобрява. Водещата травма е ортопедична. Има тежко счупване на подбедрицата. Момичето беше оперирано по спешност през нощта.

Вече е контактна. В момента се възстановява. Тя ще остане под наблюдение, но засега няма опасност за живота й. След подобна катастрофа обаче е възможно последиците да се появят със закъснение. Ако всичко е наред, се очаква детето да се възстанови до месец",съобщи пред Нова тв д-р Явор Пукалски от "Пирогов".

Произшествието стана в близост до пешеходна пътека и светофар на булевард „Никола Вапцаров”. Едното дете почина малко след инцидента, а другото беше транспортирано в  „Пирогов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: детекатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Селяндур преди 4 години
До Анонимен 6Ами какво да караш в БГ-то с тия кратери по пътищата? Моите съграждани всеки ден реват за спукани гуми и криви джанти. За това карам джипка- само тампоните на мостовете ми се разбиват, да чукна на дърво.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Погледнете го тоя джип и го сравнете с ръста на едно дете. Блъсне ли го челно, няма как да оцелее. Не разбирам, защо изобщо са позволени да се карат тия джипове в града. Нито караш офроуд, нито се пазиш от бандити. Това не е градска кола. Всяка к.ифла и к.ифльо карат джипове, не спазват правилника, между светофарите се дава газ. И за какво? Не казвам, че шофьорът е виновен, не знам дали е, Често виждам деца (а и възрастни) на булевардите, да тичат между колите. Което си е опит за самоубийство.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Бутнато" - работата е ясна, пак някой наш човек е карал. Иначе все пишат "блъснато".И вас така да ви "бутнат" дупедавци
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***, децата не са блъснати на пешеходна пътека. Гнусно е да си прекарвате опорките и да се радвате на смърта на дете!
3
8
 
6
 
! Отговори
Видими резултати преди 4 години
Всеки ден по 2-3 деца и още толкова възрастни сгазени на Пешеходни пътеки.Добре дошли в Тикеоландия.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като вдигнат данъците на старите таратайки и ги спрат от движение да не им се пречкат, ще останат само състезатели с джипки . Тогава пешеходците ще се научат да не се влачат по пешеходните пътеки, а да притичват. Пък който не може да припка, няма да излиза от вкъщи.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както каза краля слънце, властелинът на асфалта, банкянския полиглот , не са проблем големият брой загинали в катастрофи, проблем са големият брой трайно увредени. Тоест тук има проблем. А като допълним и изказването на оня, че правилата били едни и същи, и за милионера, и за изкарващия честно прехраната си, става ясно защо положението е такова.