Кола блъсна жена на трамвайна спирка в София

Линейката е дошла на седмата минута
15 дек 2019 08:49,
19
Кола блъсна жена на трамвайна спирка в София
Снимка: BulFoto архив

50-годишна жена е в тежко състояние след като е блъсната от автомобил на бул. "Мария Луиза" в района на Лъвов мост. Това съобщи  Агенция "Фокус".

Още по темата


В 5.56 ч. тази сутрин е получен сигнал за блъсната жена от лек автомобил на трамвайната спирка на бул. "Мария Луиза" на Лъвов мост. В 6.03 ч. на седмата минута линейката е на място. На място е установена около 50-годишна неизвестна жена.

Откарана е в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" в много тежко състояние в противошокова зала. Жената има тежка черепно-мозъчна травма и съмнение за фрактура на гръбначния стълб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Тодор Киримов преди 4 години
Хайде разберете се бе, *** кое съобщение е истина и кое . . .фалшификат !Повечето новинарски агенции опровергават тази случка, като съобщават че жената е алкохоличка и е излъгалаче е имало произшествие с нея !?Кажете тогава най-сетне истината, де . . .
9
1
 
3
 
! Отговори
шофиор преди 4 години
Абе тея бедняци пешаходците кво са се разщъкали рано рано шофиорите не могат да карат спокоино що не се забрани за пешеходци в града
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това фалшива новина! Жената е в нетрезво състояние! Има тротоарно сътресение! Прегледани са камерите в района и няма ПТП !
7
2
 
3
 
! Отговори
Жо преди 4 години
ОТ ИНФОРМАЦИЙКАТА не стеве ясно-имало ли е спрял или спиращ на спирката трамвай,защото инцидент може да стане на спирка и без трамвай- например неправилно пресичане, когато някой притичва на червено към трамвая, спрял на отсрещната страна.Засега не знаем, какво точно се е случило.
6
1
 
12
 
! Отговори
тъй де преди 4 години
''В 5.56 ч. тази сутрин е получен сигнал'' ''В 6.03 ч. на седмата минута линейката е на място.''----- Няма да е сериозно ако не могат да изминат тези 500 метра от Центъра за Спешна помощ до Лъвов мост за 5-7 мин!
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така става, когато КАТ не работи. Заради неработещия КАТ всички шофиращи във България и най-вече чужденците, непрекъснато правят нарушения. Нищо чудно и в този случай шофьора да е чужденец.
4
1
 
35
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 4 години
На спирките на Лъвов мост тротоара е силно стеснен до около метър метър и десет след последният ремонт на ГЕРБ и изграждането на тунела и стана много опасно да преминаваш по тротоара или да чакаш на спирките. При малко повече хора чакащи на спирката, по тротоара не може да се мине и хората щат не щат вървят по уличното платно. Преди ГЕРБ да проявят творчество там, тротаоара беше около 3-4 метра широк на спирките.
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видимите резултати продължават.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карайте си колите, защото да си пешеходец е твърде рисковано и опасно.
1
0
 
16
 
! Отговори
Даскала преди 4 години
Павка, изречение НЕ се започва със ЦИФРА.