Спират водата в част от столичния жк "Стрелбище" утре

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
19 яну 2020 15:00, Анисия Иванова
6
Спират водата в част от столичния жк "Стрелбище" утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. "Стрелбище" утре, 20  януари, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ в жк. „Стрелбище" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Хайдушка гора“ - от ул. „Червена роза“ до бул. "България“, по ул. „ Твърдишки проход“ - от ул.  „Нишава“ до ул. „Хайдушка гора“, ул. „Нишава“ № 108, № 109, № 110, бл. 18, бл. 19, бл. 20, бл. 21 и 126-то ОУ „ Петко Ю.Тодоров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул.„Твърдишки проход“ и ъгъла с ул. „Хайдушка гора".

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Журналист преди 4 години
Щяха да прекарват вода за Перник от Белмекен, а се оказа че ще е от квартал Стрелбище. Питайте ги Фандъкова и Борисов защо няма вода и там. Нали те управляват София и България. Освен това, получават и заплати за работата си !
2
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Аре, почна се и в София! Формените *** оти - Боко Тиквата и Фандупкова ще .. мамата и на София!
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нов успех на герб и борисов